Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Eina Azman Dikecam Borong Enam Troli Makanan

24-3-2020 03:46 PM|Oleh: Saiful| Komen: 92

Datin Eina Azman bengang bila ada pihak yang menuduhnya mementingkan diri dan berbelanja besar dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan.

Aktres ini menjelaskan memang dia ada membeli tapi barangan tersebut bukan untuk kegunaannya sebaliknya untuk ahli keluarga yang lain.

Kredit foto: IG
 
"Saya rasa this girl nak popular atau memang suka cerita hal orang. Memang saya beli enam troli sebab saya beli untuk tiga buah rumah iaitu diri saya, mak dan adik ipar yang berkeluarga besar! Jadi apa masalahnya? Saya tak fikir orang?" tulisnya melalui Instagram.

Tambah Eina kalau dia tak fikir orang dia tak akan bagi bantuan makanan untuk 100 buah rumah sebelum kuarantin hari itu.


Eina juga sempat meminta individu berkenaan supaya tidak mencampuri urusan orang lain sampai menimbulkan fitnah.

Dia juga mengakui tak pernah lupa menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan, tanpa mengira bangsa dan agama.

Kredit foto: IG
"Saya bukan nak riyak. Please mind your own business!" tambahnya.

Kesian Datin tak fasal kena tuduh bukan-bukan. Teruskan bersedekah ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 92
Komen

Previous : "Wah, Dah Nampak Pengganti Neelofa Ni" - Ramai Jatuh Hati Dengan Uyaina Arshad

Next       : Covid-19 Buka Hati Ernie Zakrie Berhijab

Komen Terbaru

Quote b_n_c 30-3-2020 04:59 PM
AppropriateNick replied at 30-3-2020 02:35 AM
eh sibuk jek bangsat ni, baik ko sedekah duit kat black tu la bahlol!

laa kenapa aku kena maki pulak? ermmmm...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 24-3-2020 04:11 PM
Apa sumbangan dia dalam industry hiburan / seni tanah air?
Quote bungarose 24-3-2020 04:16 PM
Bagusler dia sedekah pd ahli keluarga terdekat tgh musim covid nih.......lagi2 sekarang bukan gaji lagi
Quote matchstick 24-3-2020 04:16 PM
Rumah dia sendiri pun org gaji berderet kan.. Padan lah kena shopping byk. Bak kata dato LCW "banyak nya jubur di rumah" in this case mmg byk pun
Quote polluxsstar 24-3-2020 04:22 PM
Dlm rumah dia pun dh ramai org nk di suap. Ntah apa la org yg suka nk kecam2 tanpa usul periksa. Lebih baik diam kalau xda benda baik nk ckp.
Quote Rogue98 24-3-2020 04:33 PM
Tu lah kadang2 jangan show off sangat. Manusia ni bukan semua suka tengok dan bukan semua faham apa yg kita tunjuk kat IG. Mcm tok lip... dia ckp dia menunjuk2 utk bg inspirasi. Yer lah tuuuu..
Quote LH76 24-3-2020 04:35 PM
lgpun dia shopping groceries kt tempat org have2. bknnya kt tempat rakyat marhaen kan
Quote naina 24-3-2020 04:36 PM
alaaa tu pon nak mention 2,3 kali pasal 100 sumbangan tu. diam2 jelahh. cukup lah setakat beli utk 3 buah rumah.
btw rupa dia pelik sekarang ya. macam jatuh melayut gituu. ada 1 video dia karok lagu bcl maigadd xtau nk dscribe cmne tp mcm cite kartun yg muka dia brubah2 mencair tuu
Quote juruterra 24-3-2020 04:41 PM
sapa la yg suka follow dan like datin2 BBNU mcm eina ni...x koserrr
Quote GigaMom 24-3-2020 04:41 PM
Girls.. Jika korg x dpt hdup tnpa heel
Janganlah cari llki yg pndek dr korang
Tp tu la.. Org tua2 kata llki pndek dr isteri murah rezeki
Quote cmf_premierleag 24-3-2020 04:53 PM
tgk ig story tinyah yg kaki  clubbing tu pun soping groceries 3 troli, 3 bodigad tolak troli tu sume.total blanje rm 2900+++
mmg bisnes night club mcm laki tinsenduk,lako tinyah ni mmg main cash ribu2 sehari ya
Quote EvieWanKenobi 24-3-2020 04:53 PM
muka dia pelik.. muka sedih..
Quote Megikari 24-3-2020 05:04 PM
GigaMom: Girls.. Jika korg x dpt hdup tnpa heelJanganlah cari llki yg pndek dr korangTp tu la.. Org tua2 kata llki pndek dr isteri murah rezeki


Hahahaha... Kejam tapi benar
Quote matjerk 24-3-2020 05:09 PM
"sy beli kat mak saya... Adij saya.. Bla bla"

Kat mak mentua..  X beli ke?

Btw dulu bukan ke dia ni mesra sunggu dgn mentua dia...  Skrg dah x mesra ke?  
Quote maichequit 24-3-2020 05:16 PM
cmf_premierleag replied at 24-3-2020 04:53 PM
tgk ig story tinyah yg kaki  clubbing tu pun soping groceries 3 troli, 3 bodigad tolak troli tu sume ...

Yeah! Tinyah klau shopping mmg tak hengat donia. Beli produk muka spai 9k lebih. Jam harga sebuah rumah byar pkai duit kepuk2, duit kepuk2 boh dlm plastik ja nk byar sambut bezdei. Heybat sgoh kekayaan beliau. Jakun ku lihat duet sebanyak itu mengalir kluaq begitu sajaaaaa... Huhu
Quote namieamuro 24-3-2020 05:30 PM
rse die ni mmg jenis beli byk la..mse x covid pn mmg byk sheols membeli brg dapor

anyway, lain skit muke die..takde sape sudi buat turutan perubahan muke sheols ke
Quote AvaAdore 24-3-2020 05:35 PM
Rumah dia pon byk org gaji. Makes sense la kan beli byk
Quote bluebutter 24-3-2020 05:43 PM
EvieWanKenobi replied at 24-3-2020 04:53 PM
muka dia pelik.. muka sedih..

Kan ada orang jenis jenis muka dia. If u belajar abt beauty course, ada orang jenis wajah sad features, mean eye sagging ke bawah, bahagian mulut sagging ke bawah, so muka cepat nampak muka sedih n muka tua. Orang yang ada sharp features itu beruntung. Mata dan garis mulut lurus mean tak jjatuh ke bawah. kebawah
Quote bluebutter 24-3-2020 05:47 PM
cmf_premierleag replied at 24-3-2020 04:53 PM
tgk ig story tinyah yg kaki  clubbing tu pun soping groceries 3 troli, 3 bodigad tolak troli tu sume ...

Tinyah sape ye. Sorry tya.
Quote gigahertz 24-3-2020 05:48 PM
matchstick replied at 24-3-2020 08:16 AM
Rumah dia sendiri pun org gaji berderet kan.. Padan lah kena shopping byk. Bak kata dato LCW "banyak ...

laki dia keje apa ek ?

Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top