Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wajah Mirip Mira Filzah Dan Nora Danish, Gadis Ini Curi Perhatian Netizen!

24-3-2020 01:59 PM| Komen: 43

Rasanya kita semua boleh bersetuju, Mira Filzah dan Nora Danish ialah selebriti yang mempunyai wajah yang jelita dan menjadi kegilaan para peminat. 

Sekaraang cuba bayangkan pula jika ada individu dengan wajah campuran kedua-dua Mira Filzah dan Nora Danish. Bunyi seperti tidak masuk akal tetapi gadis dengan tweethandle @nurflyhz di Twitter berwajah seperti itu!

Sumber: Twitter

Beliau mula mencuri perhatian netizen setelah memuat naik gambar dirinya memakai tudung bawal dan shawl. Bila dilihat sekali lalu, memang sama macam Mira Filzah!

Sumber: Twitter
Tweet beliau turut mendapat perhatian netizen yang memuji kecantikan wajahnya.

"Mira Filzah + Nora Danish"


"Sekali tengok macam Mira Filzah"


"Kiri Mira Filzah kanan Nora Danish"


"First tengok..."


Buat anda yang bercadang mahu mengorat gadis ini, gambar di bawah ini untuk anda! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : Ketahui Cara Mohon Bantuan RM600 Bagi Pekerja Bercuti Tanpa Gaji Akibat Covid-19

Next       : Tak Perlu Datang Kaunter, Ada 3 Cara Mohon Pengeluaran i-Lestari KWSP

Komen Terbaru

Quote nesloice 6-4-2020 12:30 PM
apa ig dia

Lain-lain Komen

Quote hyie 24-3-2020 02:13 PM
orang cantik selalu mendapat perhatian...gichewww

cc: acik deeba nour
Quote kivio 24-3-2020 02:13 PM
Alahai bangangnye mcm mf+nd
Hidung pun kembang semacam lols
Quote AbukRokok 24-3-2020 02:19 PM
xsama langsung tp boleh la comel
Quote seri_mawr 24-3-2020 02:25 PM
iras MF...

cuma tgh cari tang mana mcm ND....huhuhuhu
Quote girlfridayz 24-3-2020 02:35 PM
Adoi tolonglaaaa... Lain bebenor. Nak2 tgk muka yg x mekap kt twider tu.. plssssla apola thread ni.
Quote EvieWanKenobi 24-3-2020 02:41 PM
so boleh menghentikan virus ka?
Quote tagas 24-3-2020 02:41 PM
celah mana yg sama nya

hidung mcm tengkorak jah

tp lazat jgk kalo bagi aku nak jgk
Quote belilies 24-3-2020 02:41 PM
Kemut whoooo?? Hahahahaaa{:run
Quote gigahertz 24-3-2020 02:46 PM
muka dia macam sari yanti pakai tudung
Quote Kurex 24-3-2020 02:59 PM
Tolonglah jangan ambik berlakon dan jangan ditambah lagi sampah!
Quote djzara81 24-3-2020 03:14 PM
Ermmm..ni pemerhatian & pendpt personal aku. Aku rasa cita rasa org mesia lebih kpd gadis berwajah mcm mix chinese, korea or senang. Muka set camni senang popular & viral. Pastu muka mix omputih no 2.
Yang jrg dipuji ialah set muka melayu klasik, berdarah arab, pakistan, or india except Lofa or Fasha.
Quote ina_na 24-3-2020 03:22 PM
djzara81 replied at 24-3-2020 03:14 PM
Ermmm..ni pemerhatian & pendpt personal aku. Aku rasa cita rasa org mesia lebih kpd gadis berwajah m ...

Dunia nyata yg kawin yg org putih tu dia.. Mengelip weiii..tgk mcm lana nordin n nurul ajai tu.. Hehehe
Quote fliphair8 24-3-2020 03:31 PM
So kalis covid ke hape ni?
Quote Tinot7 24-3-2020 03:49 PM
ok la comel.. tapi idung dia tak brapa nak comel...
Quote mintzest27 24-3-2020 04:14 PM
Macam muna shahirah
Quote damsel_fiji 24-3-2020 04:35 PM
mcm sariyanti jer
Quote ChildrenOfBodom 24-3-2020 04:41 PM
look like my cat ass
Quote aijinmisaki 24-3-2020 04:57 PM
Okay la comel.. tapi apa faedah viral kan?
Quote aijinmisaki 24-3-2020 05:00 PM
Kurex replied at 24-3-2020 02:59 PM
Tolonglah jangan ambik berlakon dan jangan ditambah lagi sampah!

Jangan risau kurek belum muka tahap boleh jadi artis lagi.
Paling boleh jadi nasib pun walau muka hauk macam syifa, afifah nasir sebab ada sangkut paut dengan retis.

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top