Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Bukan Frontliner, Kami Buat Pizza Je" - Altimet Belanja Petugas Hospital

23-3-2020 05:46 PM|Oleh: LilRose| Komen: 25

Altimet menerusi Instagram meluahkan penghargaannya terhadap petugas hospital yang bertungkus-lumus menangani pesakit Covid-19.

Sebagai penghargaan, Altimet atau nama sebenarnya, Syed Ahmad Syed Abdul Rahman Alhadad menyumbang beberapa kotak pizza kepada staf hospital.


Kredit foto: IG

"Kami buat pizza je, bukan baris depan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), bidang perubatan ni.

"Setiap kali dapat pesanan satu pizza, kami buat lebih satu.

"Mana yang mampu, kami tolong," tulisnya.

Menurut GEMPAK, sumbangan itu disalurkan kepada kakitangan di Hospital Selayang.



Difahamkan, Altimet sebelum ini pernah memaklumkan bahawa dia melabur di sebuah syarikat pizza yang mempunyai beberapa cawangan di Lembah Klang selepas bersara sebagai penyanyi.

Terima kasih tak terhingga diucapkan kepada semua baris depan yang berusaha memerangi Covid-19! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 25
Komen

Previous : "Saya Kagum Dengan Perjuangan Kalian" - Achey Kongsi Cerita 'Frontliner' Covid-19

Next       : Adibah Noor Kecam 'Body Shaming' Erra Fazira Dalam I Can See Your Voice

Komen Terbaru

Quote jejarihalus 4-4-2020 09:57 AM
Mana ntah aku baca,frontliner dah sampai berlebih makanan..mohon sedekah pulak kepada org2 yang lebih memerlukan..yang ramai terkesan dgn PKP..

Lain-lain Komen

Quote bloodyamuk 23-3-2020 05:53 PM
terbaik la konsep 1 for 1 ni...
Quote GigaMom 23-3-2020 06:00 PM
Pizza apa ni
Marhaen oder 1
Dia buat xtra 1 utk kkm
Gituke
Quote Lengkong 23-3-2020 06:01 PM
Moga lebih banyak rezeki bagi yang menyumbang


Quote lee_sakura 23-3-2020 06:05 PM
bagus idea alimate ni, share partner pizzaonfire rupanya dia ni
Quote belilies 23-3-2020 06:24 PM
Tq altimet!! {:love
Quote delisha09 23-3-2020 06:32 PM
moga dimurahkn rezeki
Quote Perawankota 23-3-2020 07:23 PM
Semoga awak dimurahkan rezeki
Quote Acikgomen 23-3-2020 07:31 PM
Heshe dulu stadi medic kan
Quote fadz84 23-3-2020 07:49 PM
lee_sakura replied at 23-3-2020 06:05 PM
bagus idea alimate ni, share partner pizzaonfire rupanya dia ni

Sedap ke pizza brand ni?
Quote KekDurian 23-3-2020 07:57 PM
X risky ke sebab sharing 1 kotak tu rmai2 pegang? But still good effort tuk sedekah
Quote Cassieopeia 23-3-2020 08:12 PM
bagusnya. bolehla try fizza dia nanti.
Quote KIM.K 23-3-2020 08:16 PM
Crowdfunding eh?
Quote munchkin 23-3-2020 08:21 PM
Terima kasih yg berkhidmat
Quote Pamelaloba 23-3-2020 08:35 PM
Semoga murah rezeki
Quote Ladybird910 23-3-2020 09:11 PM
Marketing and publicity...with good cause..ok la tu~good job!
Quote Kurex 23-3-2020 09:27 PM
Badan fit....
Quote barto 23-3-2020 10:51 PM
Lepas quarantine nak order pizza dia...nama best
Quote lee_sakura 23-3-2020 11:15 PM
fadz84 replied at 23-3-2020 07:49 PM
Sedap ke pizza brand ni?

ntah la u, xpernah lg makan pizza ni...biasa beli domino je sbb dekat ngan rumah
Quote MrsVeneer 24-3-2020 08:54 AM
Tahniah n good job altimate & team.
Moga dimurahkan rezeki selalu.

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top