Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dulu Pesek, Sekarang Mancung,"-Daiyan Trisha Dituduh 'Buat' Hidung

20-3-2020 05:03 PM|Oleh: Saiful| Komen: 101

Ramai di kalangan selebriti yang buat pembedahan plastik, ubah bibir, dagu, hidung.

Namun hanya sebilangan kecil sahaja yang betul-betul mengaku, yang selebihnya mestilah berahsia.


Baru-baru ini perubahan wajah Daiyan Trisha menjadi bualan ramai.

Penyanyi didakwa melakukan suntikan 'filler' bila hidungnya kelihatan berbeza.

Foto: IG
Dulu hidung pesek, sekarang tiba-tiba mancung pula kata mereka.

Tapi ada pula yang kata ia sekadar teknik solekan sahaja.

Setakat ini Daiyan masih belum mnegeluarkan apa-apa kenyataan berhubung dakwaan ini.

Anda rasa bagaimana? Apa pun Daiyan sentiasa kelihatan cantik dan menawan. Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 101
Komen

Previous : "Hati Rasa Berhutang, Allah Dah Jentik," Dahlia Shazwan Kini Berhijab Sepenuhnya

Next       : "Aku Hempuk Cukup-cukup, Kau Patut Dihukum Sebagai Pembunuh" - Lana Nordin

Komen Terbaru

Quote EncikAiskrim 26-3-2020 02:53 PM
ctnorenjoy replied at 26-3-2020 02:51 PM
Klu baca komen2 kt utube channel daiyan, bkn men lg masing2... Hahaha

Kalau pilih mf ngan daiyan (versi dulu), iols pilih daiyan jugak

Lain-lain Komen

Quote beni_nikaido 20-3-2020 05:06 PM
seblum ni nampak kiut, sekarang nampak lawa
Quote Acikgomen 20-3-2020 05:13 PM
Sheols penyanyi ke pelakon ke pelawak ke penyebok mcm alepsokri tuh
Quote TerataiMelur02 20-3-2020 05:21 PM
Ada duit semua jadi
Quote munchkin 20-3-2020 05:21 PM
Biarlah dia .
Quote sarah82 20-3-2020 05:24 PM
Duit  diaaa.. Bukan kacau duit aku.. Hahaha.. Jadi lantak la
Quote aechae 20-3-2020 05:37 PM
Dia ni fungsi apa dlm industri hiburan ye? Tgk rajin gak mengomen kt ig org...ig si nazreem abg umi nazeera tu dia ada menyelit
Quote mixed 20-3-2020 05:38 PM
Hidung mmg penyrk kembang sikit dulu tp npk comel. Skg ni mmg npk cantik hidung npk tinggi
Quote Kurex 20-3-2020 05:47 PM
Suara dia tak sedap, mendatar, tak berbakat, kalau berduet seolah2 dia ni macam penyanyi latar..
Quote Nham22 20-3-2020 05:52 PM
Kalau xbuat apa.. Dikala ramai yg buat mcm2.. Mmg jauh ketinggalan.. Hahaha...
Quote apedehal 20-3-2020 05:56 PM
Dlu2 biashe2 sgt dia ni..sejak da jadi retis baru nmpak wow..hihi aku knal dia ni..filler hidung ni mak xmarah ke dek
Quote Zeatyisaac 20-3-2020 05:57 PM
Macam Nadia Brian pulak nampak
Quote ehehnurza018 20-3-2020 06:13 PM
Honestly before dia apa-apa kan muka dia, biasa sangat mukanya. Jujur, Tak cantik mana. Dia bila dah buat itu ini, Allah, lain betul muka 2x5. Kekadang nampak macam Fazura pun ada ye.
Quote ehehnurza018 20-3-2020 06:15 PM
Edited by ehehnurza018 at 20-3-2020 06:22 PM
aechae replied at 20-3-2020 05:37 PM
Dia ni fungsi apa dlm industri hiburan ye? Tgk rajin gak mengomen kt ig org...ig si nazreem abg umi  ...


Awat nazreem abg ummi boleh close kat dia? Yang Tyra suka vain tiktok ala-ala pewasan very prettiest lady in the worldz gituuu pun dikomen juga
Quote ~boolean 20-3-2020 06:34 PM
lagi satu artis muka biasa...
buat surgery pun muka masih biasa...bazir duit ja dekkk
Quote CikB 20-3-2020 06:51 PM
hmmm...xpe lah x kenal dia ni
Quote aechae 20-3-2020 07:08 PM
ehehnurza018 replied at 20-3-2020 06:15 PM
Awat nazreem abg ummi boleh close kat dia? Yang Tyra suka vain tiktok ala-ala pewasan very prett ...

Tu yg iols pelik...pic kt oversea hangout sama2... apa sumbangan pn x tau.. ke dia mmg duk oversea?
Quote ehehnurza018 20-3-2020 07:14 PM
aechae replied at 20-3-2020 07:08 PM
Tu yg iols pelik...pic kt oversea hangout sama2... apa sumbangan pn x tau.. ke dia mmg duk oversea ...

Siapa dok oversea? Setahu iolls depa tak dok oversea. Pergi oversea pun sebab tuntutan kerja.
Quote biozipstar 20-3-2020 07:16 PM
cantik yg sekarang...
Quote meteorspeed 20-3-2020 07:20 PM
Haah ler. Dulu memula aku tgk dia hidung pesak ajor. Skrg woowww

Lihat semua komen(101)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top