Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sarah Suhairi Ke London, Alasannya Atas Urusan Keluarga

20-3-2020 04:17 PM|Oleh: Saiful| Komen: 140

Walaupun Perintah Kawalan Pergerakan dilaksanakan di Malaysia, masih ramai lagi yang berdegil.

Bukan hanya orang biasa, golongan selebriti pun ramai yang degil dan masih terbang ke luar negara.


Bagaimanapun Sarah Suhairi yang bercuti ke London, United Kingdom sebelum perintah tersebut dikeluarkan tampil membela diri dan menyatakandia ke sana atas urusan keluarga.

Kata penyanyi ini, dia dan keluarga dalam keadaan baik dan sentiasa mengambil langkah berjaga-jaga.



"Kami ke London atas urusan keluarga yang berada di sana, Lagipunn tiada kedai yang buka sampai lewat menyebabkan saya tak keluar pun berjalan-jalan. Saya juga sentiasa sanitize tangan," katanya kepada mStar Online.

Sebelum ini Sarah ada memuat naik gambarnya di London namun telah dipadam selepas menerima kecaman.

Foto: IG
Difahamkan Sarah akan pulang ke Malaysia selepas tamat tempoh Perintah Kawalan Pergerakan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 140
Komen

Previous : "Hati Rasa Berhutang, Allah Dah Jentik," Dahlia Shazwan Kini Berhijab Sepenuhnya

Next       : "Dulu Pesek, Sekarang Mancung,"-Daiyan Trisha Dituduh 'Buat' Hidung

Komen Terbaru

Quote ata 1-4-2020 10:00 PM
horlickscocoa replied at 1-4-2020 12:12 PM
Kemain sheols dah update kat ig tu haa sheolss pegi buat test.. hihi..

Over je nyah, dia dok gedik travel. Jadi carrier apa, pdahal time tu mmg kecoh dgn corona sini sana. Padahal kaya gila boleh je cancel kut

Lain-lain Komen

Quote Kurex 20-3-2020 04:27 PM
Semoga mereput dekat sana
Quote Ina8895 20-3-2020 04:30 PM
Don't come back
Quote lola 20-3-2020 04:30 PM
Jgn balik msia..duk la sana smpi 3 bln..
Quote claudya 20-3-2020 04:53 PM
hmm jelah. urusan keluarga uk tu antara tempat yang teruk ye sarah.
Quote Aai2 20-3-2020 04:55 PM
Duduklah sana,x payah balik...sdkt pun x rasa bersalah...
Quote aemon 20-3-2020 05:00 PM
Dasar orang kaya selfish!
Quote kiah_mai_pulak 20-3-2020 05:01 PM
duk sana diam2 jgn balik smpai virus 0 case
Quote claudya 20-3-2020 05:02 PM
ada keluarga kat sana mungkin boleh stay sana sampai kes dah takde takyah tunggu habis kawalan ni. balik lepas semua dah settle kat sini
Quote TerataiMelur02 20-3-2020 05:02 PM
Dasar selfish! Dah tak payah nak sokong lg kerjaya mereka2 yg degil, keras kepala ni!
Quote AppropriateNick 20-3-2020 05:10 PM
aemon replied at 20-3-2020 05:00 PM
Dasar orang kaya selfish!

kaya ke rupa mcm dok pprt jek
Quote nazzse 20-3-2020 05:21 PM
Terus senyap ig sheols.Dia ni anak orang kaya ke?
Quote auza_chiyoko 20-3-2020 06:00 PM
Xpenah suka dia ni..pprt btl
Quote Nham22 20-3-2020 06:02 PM
Sebab kaya tu rase diri tu bagus sgtt...
Quote syidasaleh 20-3-2020 06:28 PM
nazzse replied at 20-3-2020 05:21 PM
Terus senyap ig sheols.Dia ni anak orang kaya ke?

Bapak dia kerja rapid kl. Officer la kot
Quote ~boolean 20-3-2020 06:32 PM
artis zaman sekarang memang muka marhaen...rakyat marhaen pun ramai lagi yang cantik...
Quote salmon-suki 20-3-2020 06:40 PM
Urusan keluarga mende?sbb keluarga nak bercuti?kalau ada urusan di sana,xyah schedule balik malaysia..stay je kt sana{:nose
Quote fishcracker 20-3-2020 07:01 PM
Duk je london nun sampai raya
Quote naina 20-3-2020 07:09 PM
awat marhean naww rupa dia even dah mekap dan dressing like nk p event..sbijik rupa kawan aku anak 2 kt kampung..xda wow factor
Quote biozipstar 20-3-2020 07:18 PM
mmg minat dia. sayang pangai gini.. haihhhh

Lihat semua komen(140)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top