Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

PM Kata 'Stay At Home' Tapi Ramai Cemburu Emma, Che Ta Bulan Madu Di Rumah

19-3-2020 04:48 PM|Oleh: LilRose| Komen: 114

Bagi yang bijak, mereka akan akur dengan perintah kawalan pergerakan. Inilah peluang keemasan menghabiskan masa bersama keluarga.


Kredit foto: IG

Tidak terkecuali pelakon Emma Maembong yang baru berkahwin dengan seorang juruterbang, Muhammad Shazli Azhar, 32.

Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 27, berkongsi aktivitinya bersama suami di Instagram sepanjang tempoh perintah itu berkuat kuasa.

Bulan madu di rumah saja, katanya.



Kredit foto: IG

Perkongsiannya itu bagaimanapun mengundang kecaman dan komen berbaur lucah.


Kredit foto: IG

Tidak berdiam diri, Emma tampil membidas komen negatif warganet terbabit.

Kenapa follow IG kalau 'tak mahu merosakkan mata'?


Kredit foto: IG

Bukan Emma saja berkongsi kemesraan bersama suami di laman sosial sebagai menyahut seruan Perdana Menteri supaya 'just stay at home'. Malah, Rozita Che Wan juga melakukan perkara sama.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Betul juga kata Emma, kenapa follow IG kalau tak suka. Emma pun kena terima kritikan negatif kalau benar-benar bersedia untuk berkongsi di laman sosial.

Sebab kadangkala ada benda tidak sesuai disaji untuk tatapan umum. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 114
Komen

Previous : "Pakai Otak Sikit!"- Shakila Khoriri Bengang Dituduh Lakukan Panic Buying

Next       : Datin Seri Nur Shahida Failkan Penceraian? Datuk Aliff Syukri Kata 'No Komen'

Komen Terbaru

Quote Minami2013 27-3-2020 12:39 PM
viva_gerl replied at 26-3-2020 06:04 PM
to be honest, yes the perkakas dapur look quite old n disgusting. tak sesuai untuk dirakam for peo ...

Tu la, frankly i pun agree jugak. Tak perlu lah dapur mewah2, cuma bersih lah sikit. Ini nmpak pengotor.. sorry la, i is geli..

Lain-lain Komen

Quote munchkin 19-3-2020 05:11 PM
We need selebriti to encourage people to stay at home.

Bukan selebriti yg ajak pergi travel masa covid.

So okay je.
Quote Acikgomen 19-3-2020 05:15 PM
Laaaa cheta tak prasan ka celah dinding kunin tepi rak tu mcm berdaki nauuuu
Quote dua_chzy 19-3-2020 05:18 PM
Sedapnya honeymoon kat umah. Stay safe everyone!
Quote Boomibulat 19-3-2020 05:18 PM
Kalau mcm ni setahun dua pn blh..bkn stakat stay at home je..stayi in room terus
Quote matchstick 19-3-2020 05:26 PM
Nek ta apekehei duk tmpt tido pakai baju mcm nk gi event.. Gmbr zain peluk nek ta tu mcm anak peluk omak
Quote delia3003 19-3-2020 05:31 PM
Edited by delia3003 at 19-3-2020 05:34 PM
Acikgomen replied at 19-3-2020 05:15 PM
Laaaa cheta tak prasan ka celah dinding kunin tepi rak tu mcm berdaki nauuuu


Itu feature wall

Hamboi emma, honeymoon stage, outfits pun sedondon

Emma dgn laki dia ni nampak sepadan.
Quote Tinot7 19-3-2020 05:31 PM
Ig depa, suketi depa la nak bubuh apa.
Quote Nurul8001 19-3-2020 05:36 PM
Takde rasa nak kecam. Rasa jeles je sbb husband kita kena kerja
Nasib baik ada forum. Takla boring sangat.
Quote Nurul8001 19-3-2020 05:40 PM
matchstick replied at 19-3-2020 05:26 PM
Nek ta apekehei duk tmpt tido pakai baju mcm nk gi event.. Gmbr zain peluk nek ta tu mcm anak peluk  ...

Cekkta pun dah start berlakon jadi opah2. Dia jadi mak pada alif sattar kat citer spy, channel astro ceria. Zain ngan Alif ni, umur lebih kurang je kan?
Quote Nurul8001 19-3-2020 05:41 PM
Lawanya Emma dlm baju pengantin tu. Berseri je saya tengok muka dia.
Quote delia3003 19-3-2020 05:47 PM
Nurul8001 replied at 19-3-2020 05:40 PM
Cekkta pun dah start berlakon jadi opah2. Dia jadi mak pada alif sattar kat citer spy, channel ast ...

Dia tak kesah jadi nenek vogue, dia cuma tak nak   jadi mak2/nenek2 kampung style
Quote Nurul8001 19-3-2020 05:52 PM
delia3003 replied at 19-3-2020 05:47 PM
Dia tak kesah jadi nenek vogue, dia cuma tak nak   jadi mak2/nenek2 kampung style

Ohhh. Patutla dia sudi terima tawaran jadi opah spy tu.
Quote takayama 19-3-2020 05:58 PM
Apa2 ajelah korang nak buat dgn laki korang tu
Quote delia3003 19-3-2020 06:02 PM
Nurul8001 replied at 19-3-2020 05:52 PM
Ohhh. Patutla dia sudi terima tawaran jadi opah spy tu.

Itu kenyataan dia sendiri lepas berlakon drama spy tu, katanye tak nak disolek utk nampak tua. So, iols assume dia masih nampak vogue kat drama spy tu, masih boleh mekap tebal dan pakai bulu mata pelesu panjang sejengkal. Lagipun tu watak utama kan? Setakat ni macam belum ada lagi dia ambik watak mak kpd hero/heroin. Maybe in the future tapi mungkin watak datin2/mak2 vogue de vass
Quote Suchi 19-3-2020 06:04 PM
Tunglaaa


Laki emma tu dah mcm mix omputeh jugak plak


Quote blekkep 19-3-2020 06:08 PM
munchkin replied at 19-3-2020 05:11 PM
We need selebriti to encourage people to stay at home.

Bukan selebriti yg ajak pergi travel masa ...

Kan!!aiols ok jer gmba2 stakat pelok laki bini...jgn letak video french kiss sudah
Quote munchkin 19-3-2020 06:09 PM
blekkep replied at 19-3-2020 06:08 PM
Kan!!aiols ok jer gmba2 stakat pelok laki bini...jgn letak video french kiss sudah

Hamboiii. Hahahah
Quote belilies 19-3-2020 06:10 PM
Kalo bagi aku laa.... Dah sebok mengulit laki di rumah takkan ada masa sampai nak ambil gambar nak berjimak. Hahahahahahaaaa
Quote Nurul8001 19-3-2020 06:10 PM
delia3003 replied at 19-3-2020 06:02 PM
Itu kenyataan dia sendiri lepas berlakon drama spy tu, katanye tak nak disolek utk nampak tua. So, ...

Tak perasan pulak tang bulu mater pelesu tuh. Maklumlah, sambil tengok tibi sambil memorem. Tapi, dia kelihatan lawa lah dlm drama tuh.

Lihat semua komen(114)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top