Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Pakai Otak Sikit!"- Shakila Khoriri Bengang Dituduh Lakukan Panic Buying

19-3-2020 02:21 PM|Oleh: Saiful| Komen: 62

Shakila Koriri bengang bila dia dituduh berbangga tayang membeli barang keperluan ketika situasi pembelian panik yang berlaku beberapa hari lepas.

Aktres ini tertanya-tanya adakah dia tidak dibenarkan menambah stok barangan rumah macam orang lain?

"Semalam aku post gambar ni ramai oula orang kata aku bangga jadi panic buying? Hello takkan tengah viral panic buying aku tak boleh beli barang dapur atau baranga rumah?" soalnya melalui Insta Story.

Foto: IG
Tambahnya lagi, kalau tak beli apa-apa dia anak-beranak nak makan apa?

Isteri Fizi Ali ini juga sempat berpesan agar orang di luar sana berfikir dulu secara waras sebelum mengeluarkan sebarang tuduhan.

Foto: IG
"Bodoh tu simpan sikit untuk masa tua. Nak kecam pakai otak bukan main bedal je. Bodoh!"

Kesian Shakila tak fasal kena tuduh.



Apa pun jaga kesihatan dan sentiasa ambil langkah pencegahan untuk mengelak jangkita Covid-19 ya. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : "Jangan Solat Di Masjid Je Patuh" - Ramai Ingkar Perintah, Ini Reaksi Golongan Artis

Next       : PM Kata 'Stay At Home' Tapi Ramai Cemburu Emma, Che Ta Bulan Madu Di Rumah

Komen Terbaru

Quote shahirakay 22-3-2020 01:55 PM
dah kurus ke belum dia ni? hari tu meratib badan tak helok lepas beranak

Lain-lain Komen

Quote kibodwatriuh 19-3-2020 02:23 PM
K
Quote nestea27 19-3-2020 02:38 PM
sapo ini???
Quote md_nana 19-3-2020 02:41 PM
Diorg laki bini ni ala2 samtilla yg konon2 suka buli pasangan. Konon sporting and real. Tp tgk fake je.
Quote cikdilla 19-3-2020 02:42 PM
Tak minat minah ni. Kisah pulak org dgn dia. Nexttt
Quote nanie 19-3-2020 02:44 PM
whhoo r yusssss
Quote m2506 19-3-2020 02:44 PM
anak dia comey

tp dia kasar dgn laki.. xsuka sgt dia bkelakuan begitu
Quote naina 19-3-2020 02:47 PM
pmpuan ni kasar bahasanya.
Quote Yeehaw 19-3-2020 02:49 PM
Petang sat lagi aiolls nak pi beli pampers,susu anak. Pastu beli barang dapur sikit. Kang bila aiolls up socmed jangan tuduh aiolls panic buying pulak
Quote grouper 19-3-2020 02:53 PM
Ko nak borong satu lori pun blh, jgn up socmed je..tapi who r usss
Quote cruz2 19-3-2020 02:53 PM
Dia ni mmg jenis yg berckp sound kurang ajar yer?
Quote MistrezHermanaz 19-3-2020 02:56 PM
alahai minah sendu ni..dh la bahasa dgn suami rempit..xpe la suami dia redho je kan
Quote Cekgushilla 19-3-2020 03:06 PM
MistrezHermanaz replied at 19-3-2020 02:56 PM
alahai minah sendu ni..dh la bahasa dgn suami rempit..xpe la suami dia redho je kan

Malu la kt mil dgn fil tu
Tah2 depa pon tak pnh ckp kasar dgn anak
Ttba anak kawen plingg menantu berbahasa rempit dgn anak dia
Same goes tu isteri yg dpt suami yg ber aku kau huhu
Quote sonatalady 19-3-2020 03:11 PM
Tgk ig dia...kasar dia bergurau ke apa dgn laki dia.
Tp dah laki dia kann...nak kata apa.
X tau mcm mana laki dia bole tahan.lg sekali..laki dia kan..lantak lah.
Tp nak ckp gak..kasar dia ni.jerit2.
Quote imransulaiman 19-3-2020 03:21 PM
Kau nak beli sekelian isi supermarket tu pun lantak lah!
Tapi kau upload gambar tu memang memancing komen netizen! Lepas tu kau jugak yang sentap!

Siapa yang bodoh bangang abadi sebenarnya??!! KAU!!!
Quote beatgirlX 19-3-2020 03:25 PM
Sombongnya bahasa...x kena tak pe..kalau da positif..hmmmmm...
Sekian lahhh
Quote MrsVeneer 19-3-2020 03:27 PM
Dia ni sape ye? Sll nmpk kt explore ig
Quote Sachacha 19-3-2020 03:34 PM
Tak suka dia ni...
Quote Kurex 19-3-2020 03:47 PM
Who are yousssssssss
Quote Abot 19-3-2020 03:50 PM
aku nk type bodoh kt org pun pk pnjng.. agknye org mcm ni biasa membodohkn org dgn lidah nye mungkin?

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top