Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tidur Sepanjang Zaman" - Sharifah Shahirah Lega Suami Melekat Di Rumah

19-3-2020 09:40 AM|Oleh: natrahn | Komen: 59



Pelakon Sharifah Shahirah menerusi Instagram berkongsi gelagat suaminya yang kini menghabiskan masa dengan tidur di rumah ketika Perintah Kawalan Pergerakan mula dilaksanakan.



“Suka jugak 'perintah berkurung'. Laki tak boleh main golf.

"Laki lain semua ikut contoh laki kita, tidur sepanjang zaman,” tulisnya di ruang kapsyen.

Kebanyakan pengikut juruhebah Suria FM itu merasakan perkongsiannya melucukan dan turut berkongsi pengalaman serupa.

Kredit foto: Instagram Sharifah Shahirah

Mesti ramai isteri lain di luar sana turut bersependapat dengan Rara. Kalau tak, kaum suami ni macam-macam projek luar sampai tak betah langsung duduk di rumah, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 59
Komen

Previous : "Mohon Taubat" - Siapa Fitnah Bekas Isteri Chef Fikree Tak Bagi Anak Jumpa Bapa?

Next       : 'Misteri Pinggan Kedua' Terjawab Lepas Michael Ang Kongsi Figura Anak Lelaki

Komen Terbaru

Quote nuno 26-3-2020 10:40 AM
pumpkinpatch replied at 19-3-2020 10:34 AM
aku paling geli tahap dewa bila bini bini post pic laki tak berbaju tidur ke, sedang makan ke apa ke ...

Double standard ni

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 19-3-2020 09:49 AM
Perlu ke post gamba laki tgh tido berlengging gitu? Agak2 lah.
Quote zuriey 19-3-2020 09:50 AM
Aku geli la.tgk org dok post gmbr laki tdo..hodoh tahap maksimum.
Quote naina 19-3-2020 09:59 AM
kot2 ada yang fetish karang..nayaaa
Quote Boomibulat 19-3-2020 10:01 AM
Elok sikit dar Soeb je..
Quote Kuasaberganda 19-3-2020 10:04 AM
boleh tdo no problem tp jgn lupa berzikir yer.takut gak ni
Quote Kurex 19-3-2020 10:08 AM
Bahagia betul dia dgn ijo ni
Quote beta_carotene 19-3-2020 10:09 AM
90% probability x semayang subuh.. haagitcheww judgemental
Quote LadyCarefree 19-3-2020 10:20 AM
Boomibulat: Elok sikit dar Soeb je..



Hahahah kejam!
Quote chicozinn 19-3-2020 10:20 AM
Kalu yg ni buat lagu DAP DAP DAP tu pun aku xkisah sebab memang bermuka shedap si ijoy ni..klu si soeb muka berlubang tu patutnya buat lagu DOH DOH DOH je..{:smile{:smile{:smile{:smile{:smile
Quote pumpkinpatch 19-3-2020 10:34 AM
aku paling geli tahap dewa bila bini bini post pic laki tak berbaju tidur ke, sedang makan ke apa ke.

Dia ni nak sempoi pun please lah ok. Ada satu time ig live ke apa, dia zoom in bilik dia cakap laki dia sedang tidur bla bla bla. Please eh somethings meant to be private. Jangan cakap kalau tk suka scroll away  but this common sense,etika kot.  

Kalau Chris Hemsworth aku leh bagi laluan sikit.
Quote epuepy 19-3-2020 11:05 AM
Kang laki ko btl2 tido sepanjang zaman meraung X berlagu ko kak. Btw, ijoy ni keje apa? Dok main golf je ke..?
Quote CikB 19-3-2020 11:10 AM
adoi...malu pulak kita tgk
Quote kucingitam 19-3-2020 11:32 AM
chicozinn replied at 19-3-2020 10:20 AM
Kalu yg ni buat lagu DAP DAP DAP tu pun aku xkisah sebab memang bermuka shedap si ijoy ni..klu si so ...

DOH DOH DOH as _ODOH

Fill in the blank

A. B
B. H
C. J


Quote crazybeach 19-3-2020 12:24 PM
nak caras limelight chuckyciumtiak tayang laki tido shirtless lettew

[ig]https://www.instagram.com/p/B8-rPqGltMk/[/ig]

Quote Xim 19-3-2020 12:53 PM
Alhamdulillah ijoy pn dah jd baik skrg...dulu mcm2 gosip ade...hewhew
Quote Boomibulat 19-3-2020 01:00 PM
epuepy replied at 19-3-2020 11:05 AM
Kang laki ko btl2 tido sepanjang zaman meraung X berlagu ko kak. Btw, ijoy ni keje apa? Dok main gol ...

Ijoy owner foodcourt kat Melawati..selalu nmpk dia kat sana..kje lain x tau la..org kata dia kya mcm2 bisness..skrg mgkn kdai dia tutup sbb covid..so tido je lah..
Quote chicozinn 19-3-2020 01:08 PM
kucingitam replied at 19-3-2020 11:32 AM
DOH DOH DOH as _ODOH

Fill in the blank

BODOHnya aku kerna menyintaimu~~~
HODOH mukamu ingin ku tatap selalu~~~
JODOH ku dengan bermuka bulan itu~~~
Quote clarizsa 19-3-2020 01:11 PM
Itu pun nak tunjuk
Geli tengok
Quote inspiro92 19-3-2020 01:12 PM
crazybeach replied at 19-3-2020 04:24 AM
nak caras limelight chuckyciumtiak tayang laki tido shirtless lettew

Eew muntah hijo

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top