Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Mohon Taubat" - Siapa Fitnah Bekas Isteri Chef Fikree Tak Bagi Anak Jumpa Bapa?

18-3-2020 03:09 PM|Oleh: LilRose| Komen: 33

"Tolong ya jangan nak fitnah saya cakap tak bagi anak jumpa ayah dia."

Syarifah Zuriehan menegaskan dia tidak pernah menghalang anaknya daripada berhubung dengan bapanya.


Kredit foto: IG

Menerusi Instagram bekas isteri chef Fikree itu, dia juga tidak menafikan hak Fikree untuk bertemu anaknya.

"Saya akan mengorbankan segala-galanya untuk Jayden. Dulu saya telan apa sahaja yang berlaku kerana saya mahu Jayden ada ayah," tegasnya.

Dia juga menegaskan tidak sekali-kali menghasut anaknya untuk memihak pada sesiapa. Oleh itu, dia meminta kepada semua agar tidak memfitnah dirinya.

"Dah tak terkira dosa dekat saya, nak tambah dosa ni pulak. Mohon taubat," tulisnya.



Kredit foto: IG

Fikree dan Zuriehan berkahwin pada 2015 dan berpisah pada Mei 2019 selepas tercetus kontroversi mendakwa lelaki itu curang terhadap bekas isterinya.

Mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Jayden Malik yang kini berusia 3 tahun.

Baguslah kalau tidak memisahkan anak dengan bapa. Semoga semuanya baik-baik saja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 33
Komen

Previous : "Proud Of You.." - Vivy Yusof Buat Kejutan Untuk Kakitangan Hospital Serdang

Next       : "Tidur Sepanjang Zaman" - Sharifah Shahirah Lega Suami Melekat Di Rumah

Komen Terbaru

Quote alinone78 23-3-2020 11:43 PM
Boomibulat replied at 18-3-2020 03:46 PM
Semoga diri diterima menjadi ayah tiri Jayden..

Dah try minang ke

Lain-lain Komen

Quote zila_hakimie 18-3-2020 03:15 PM
ank comel. bekas isteri shantik.
Quote Boomibulat 18-3-2020 03:46 PM
Semoga diri diterima menjadi ayah tiri Jayden..
Quote rjnadiah 18-3-2020 03:50 PM
cantik mata dia
Quote duri_durians 18-3-2020 03:52 PM
aku try la juga pakai tudung macam akak ni supay bleh sorok double chin tapi susah la nak main futsal aku tak nampak team mate aku kat mana.
Quote syakuntala 18-3-2020 03:58 PM
geram nya tgk mata diorg... comel sgt.....
Quote timah03 18-3-2020 04:09 PM
duri_durians replied at 18-3-2020 03:52 PM
aku try la juga pakai tudung macam akak ni supay bleh sorok double chin tapi susah la nak main futsa ...

Hahahhahahaaha
Quote LautBiru52 18-3-2020 04:10 PM
Mulut orang dek. Bukan boleh ditutup. Orang luar lagi memandai atur hidup kita. Padahal tak kenal pun {:nose
Quote fadz84 18-3-2020 04:27 PM
Comel anaknya.. mata ikut mata mak dia.. rare sungguh mata ori melayu mcm tu..
Quote sukacactus 18-3-2020 04:46 PM
fadz84 replied at 18-3-2020 04:27 PM
Comel anaknya.. mata ikut mata mak dia.. rare sungguh mata ori melayu mcm tu..

Mata ori tp bkn melayu ori
Mix aussie kalau xsalah
Quote minah_selekeh 18-3-2020 04:50 PM
Semoga terus kuat untuk membesarkan anak.. Nampak dia tak emosi, masih bagi option untuk anak dia jumpa bapak kalau nak.. So?? Cara dia cakap macam Chef tu yang takde effort untuk jumpa anak pun..
Quote pavlovachoc 18-3-2020 04:52 PM
Comel anak dia .. ex wife dia lawa namati
Quote CikB 18-3-2020 08:00 PM

kan......
Quote lilydandelion77 18-3-2020 11:05 PM
sukacactus replied at 18-3-2020 04:46 PM
Mata ori tp bkn melayu ori
Mix aussie kalau xsalah

Melayu tulen ja. Org penang. Kondisi mata tu special case
Apa ntah namanya...dekat bio ig dia ada tulih
Quote sukacactus 18-3-2020 11:08 PM
lilydandelion77 replied at 18-3-2020 11:05 PM
Melayu tulen ja. Org penang. Kondisi mata tu special case
Apa ntah namanya...dekat bio ig dia ad ...

Pernah baca dia explain camtu dl kat ig
Kalau dia tipu tu, xtau la plak
Quote namieamuro 18-3-2020 11:09 PM
knp ade gmba dr bwh lubg hidung

iols suke tgk kapel yg x selfish mcm ni..demi anak wpun mcm2 dugaan lautan badai melanda pasangan tu
Quote Xim 18-3-2020 11:33 PM
Cite psl chef ni lg....x habis2....ni kalau bg kat @Kurex pn dia kuis pakai kaki masuk dlm longkang je si chef ni....selayaknye
Quote Kurex 19-3-2020 09:40 AM
Xim replied at 18-3-2020 11:33 PM
Cite psl chef ni lg....x habis2....ni kalau bg kat @Kurex pn dia kuis pakai kaki masuk dlm longkang  ...

Kuis guna kaki lun iols tak hingin..iols langgar guna brodozer je
Quote lanse 19-3-2020 11:22 AM
sukacactus replied at 18-3-2020 11:08 PM
Pernah baca dia explain camtu dl kat ig
Kalau dia tipu tu, xtau la plak

Pernah baca jugak kat Ig dia jugak. Tok dia tu orang aussie.
Quote husna_amal 19-3-2020 03:39 PM
Dasar lelaki hidung belang tak boleh setia dengan isteri sorang.

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top