Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Afieq Shazwan Mohon Maaf Dukung Wani Kayrie

18-3-2020 02:22 PM|Oleh: Saiful| Komen: 45

Foto:FB
Afieq Shazwan dikecam selepas tindakannya merangkul pinggang dan mendukung Wani Kayrie semasa membuat persembahan malam final Dansa dan Sing baru-baru ini.

Namun katanya, ia hanya sekadar untuk menghiburkan penonton.

Via: mStar Online
"Mula-mulanya orang tak perasan, cuma bila keluar gambar dan video di media sosial baru ada yang menegur.

"Apa pun ia dilakukan atas permintaan dan persetujuan kedua-dua belah pihak. Saya angkat dia pun cuma dalam tiga saat sahaja," katanya keoada mStar Online.

Foto: FB Afieq Shazwan 
Dalam masa yang sama, Afiew memohon maaf jika kasi tersebut mengundang rasa kurang senang sesetengah pihak.

"Jangan fikir bukan-bukan, selepas ini saya akan lebih berjaga-jaga.

"Sebelum ini saya pernah dukung perempuan lain tapi tak jadi isu. Mungkin sebab dengan Wani, itu yang jadi isu," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 45
Komen

Previous : "I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

Next       : Kes Covid-19 Makin Teruk, Artis Malaysia Masih Berseronok Bercuti Di Luar Negara

Komen Terbaru

Quote cikyaa_aziz 20-3-2020 07:18 AM
Yang hat pmpuan ni semua pertandingn dia sebat masuk naaa

Lain-lain Komen

Quote zulka 18-3-2020 02:41 PM
ko nak peluk cium diapun aku tak heran aih....
Quote shahirakay 18-3-2020 02:46 PM
besaq dah budak ni noh
Quote jasmeen 18-3-2020 02:48 PM
ihhhhh sendunyewwwwwww
Quote jasmeen 18-3-2020 02:48 PM
shahirakay replied at 18-3-2020 02:46 PM
besaq dah budak ni noh

sapa ni chuols
Quote jasmeen 18-3-2020 02:49 PM
shahirakay replied at 18-3-2020 02:46 PM
besaq dah budak ni noh

dia memang artis sejak kekanak ke
Quote zila_hakimie 18-3-2020 03:16 PM
punya la lama dansa dansing tu..
baru nk bgtau
hihi
Quote zila_hakimie 18-3-2020 03:18 PM
jasmeen replied at 18-3-2020 02:48 PM
sapa ni chuols

idola kecil kot uols
Quote Boomibulat 18-3-2020 03:20 PM
Takpe la..dh kje artis mmg mcm tu la..xde ape2 lah tu..tiga saat je pun..
Quote LautBiru52 18-3-2020 04:17 PM
Tak perlu la bagi statement 3 saat ke 3 minit ke. Say sorry dah ler. Yg salah tetap salah dek
Quote tikusmontok 18-3-2020 04:26 PM
Whoryuss dedua ni?
Quote selipar_hijau 18-3-2020 04:28 PM
Musim2 corona ni biar je laa
Quote bakingsoda 18-3-2020 04:28 PM
dosa ikut durasi ke dikk. baik ko minta maaf pastu diam bukan justify dgn tino lain no problemo pongg
Quote Kenabertaubat 18-3-2020 04:33 PM
Peenah tgk dalam rancangan apa entah, afieq shazwan ni tunjuk rumah dia. Besar gila. Jenis anak orang berduit. Tapi bukan kat bandar la rumah dia. Tak sure kat mana. Macam rumah ladang gitu
Quote user2012 18-3-2020 04:36 PM
alah angkat pun berlapik so? netizen ni over nauu
Quote minah_selekeh 18-3-2020 04:40 PM
Boringnya story ni.. Ditambah pulak dengan jawapan bodoh budak2..
Quote leftrani_kel 18-3-2020 04:53 PM
Lantak ko la..x heran pun
Quote RatuDunia94 18-3-2020 05:19 PM
zila_hakimie replied at 18-3-2020 03:16 PM
punya la lama dansa dansing tu..
baru nk bgtau
hihi

Kannn.. punya lah dah sebulan program ni habis baru skrg jd isu.. hahaa.betapa sendunya program dansa dansing tu..
Quote rjnadiah 18-3-2020 05:21 PM
Haku sikit pun tak heran dgn artis2 main angkat2 tu sikit sgt. Netizen ni tak tngok drama melayu ke hapo ?
Quote babycc 18-3-2020 05:30 PM
Tetaplah sendu!

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top