CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

18-3-2020 11:03 AM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 18059| Komen: 137|Original author: Oleh: intan

Description: Setelah beberapa bulan mengenali hati budi masing-masing, nampaknya kedua-dua pasangan gila-gila, Ayda Jebat dan Nabil Mahir bakal ke fasa seterusnya.
Setelah beberapa bulan mengenali hati budi masing-masing, nampaknya kedua-dua pasangan gila-gila, Ayda Jebat dan Nabil Mahir bakal ke fasa seterusnya.


Kredit foto: IG
Penyanyi Ayda Jebat akhirnya menerima lamaran bekas pengacara Hlive! Nabil Mahir. Berita gembira itu dikongsikan menerusi Instagram miliknya. 

Ayda juga memuat naik foto bersama cincin lamaran yang diterimanya pada ulang tahun penyanyi itu yang ke-28.

Menerusi kapsyen, Ayda memaklumkan bahawa lamaran tersebut merupakan hadiah ulang tahun yang paling bermakna untuknya.



"The best birthday gift ever. I said yes!," ditambah dengan tanda pagar #helockmeforever #BilAydaJatuhCinta.

Manakala, Nabil turut memuat naik foto Ayda Jebat di laman instagram miliknya dengan kapsyen "She said yes!" pada gambar berkenaan.



Sebelum ini, Nabil juga banyak memuji penyanyi berkenaan dengan mengatakan bahawa Ayda merupakan salah satu perkara yang terbaik terjadi dalam hidupnya.

Sehubungan dengan itu, ramai rakan artis dan sahabat handai memberikan ucapan tahniah kepada pasangan berkenaan seperti Mira FIlza dan Ernie Zakri.

Kepada Nabil dan Ayda, cepat-cepatlah kahwin. Benda baik buat apa nak tunggu lama-lama, kan! - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kenabertaubat 18-3-2020 11:15 AM
Semoga lebih matang lepas ni. Perkahwinan adalah sesuatu yg serius
Quote RatuDunia94 18-3-2020 11:17 AM
Sesuai la tu. Dua2 sekufu.. tp tolong jgn biyakkan generasi cuols yachhhh..
Quote tikusmontok 18-3-2020 11:19 AM
Dah sumbat pisang kan..tunggu apa lagi.
Quote sukacactus 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni
Quote kaoru44 18-3-2020 11:26 AM
Edited by kaoru44 at 18-3-2020 11:28 AM

Perlu ke buat mimik muka burok2 mcm tu?
Quote pinkzara 18-3-2020 11:28 AM
sukacactus replied at 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah
Quote RumiMenari 18-3-2020 11:30 AM
# menggelikan
Quote tripleid 18-3-2020 11:33 AM
akhirnya dpt juga merasa pisang ori
Quote hidet 18-3-2020 11:34 AM
tahniah, dapat tgkap anak jerung lagi. moga berkekalan till jannah..but iols suke je si AJ ni..
Quote Themilo 18-3-2020 11:36 AM
yuckkk.. geli la si nabil ni.. padan la kena dump dengan ex-ex lama.. @Kurex pun tak selera kan?
Quote acikbajuhijau 18-3-2020 11:36 AM
sukacactus replied at 18-3-2020 03:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.
Quote Catpaw 18-3-2020 11:38 AM
#pasangangeli
Quote cmf_premierleag 18-3-2020 11:43 AM
sesuai la tu
dua2 katek kan
Quote jajamis 18-3-2020 11:44 AM
Congrats AJ....
Quote lotionmilo 18-3-2020 11:46 AM
All the best!!
Quote sukacactus 18-3-2020 11:56 AM
pinkzara replied at 18-3-2020 11:28 AM
Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah

Alhamdulillah...ada gang
Quote sukacactus 18-3-2020 11:57 AM
acikbajuhijau replied at 18-3-2020 11:36 AM
Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.

Aameenn...moga makbul doa kita
Quote shernazz 18-3-2020 11:58 AM
Taniya lah
Hoho
Kita akan dengar berita takajut dengan lelaki tidoq di sebelah lagi kah?
Nantikan
Quote tagas 18-3-2020 12:00 PM
leh kekal ke married spesis2 ginih

Lihat semua komen(137)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 05:06 PM GMT+8 , Processed in 0.078739 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top