Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

18-3-2020 11:03 AM|Oleh: intan| Komen: 137

Setelah beberapa bulan mengenali hati budi masing-masing, nampaknya kedua-dua pasangan gila-gila, Ayda Jebat dan Nabil Mahir bakal ke fasa seterusnya.


Kredit foto: IG
Penyanyi Ayda Jebat akhirnya menerima lamaran bekas pengacara Hlive! Nabil Mahir. Berita gembira itu dikongsikan menerusi Instagram miliknya. 

Ayda juga memuat naik foto bersama cincin lamaran yang diterimanya pada ulang tahun penyanyi itu yang ke-28.

Menerusi kapsyen, Ayda memaklumkan bahawa lamaran tersebut merupakan hadiah ulang tahun yang paling bermakna untuknya.



"The best birthday gift ever. I said yes!," ditambah dengan tanda pagar #helockmeforever #BilAydaJatuhCinta.

Manakala, Nabil turut memuat naik foto Ayda Jebat di laman instagram miliknya dengan kapsyen "She said yes!" pada gambar berkenaan.



Sebelum ini, Nabil juga banyak memuji penyanyi berkenaan dengan mengatakan bahawa Ayda merupakan salah satu perkara yang terbaik terjadi dalam hidupnya.

Sehubungan dengan itu, ramai rakan artis dan sahabat handai memberikan ucapan tahniah kepada pasangan berkenaan seperti Mira FIlza dan Ernie Zakri.

Kepada Nabil dan Ayda, cepat-cepatlah kahwin. Benda baik buat apa nak tunggu lama-lama, kan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 137
Komen

Previous : "Hati Masih Kosong," -Ingatkan Dayang Nurfaizah Bercinta Dengan Hael Husaini?

Next       : Afieq Shazwan Mohon Maaf Dukung Wani Kayrie

Komen Terbaru

Quote rayna_raynes 29-3-2020 05:35 PM
SherryZass replied at 28-3-2020 09:39 PM
Ooo... Keszahnyeee. Tapi iolls rasa bakalan tak lama je couple ni. Uppsss

Elok kawin la. Semak tgk muka dua ekor ni tergedik2 tak cukup perhatian

Lain-lain Komen

Quote Kenabertaubat 18-3-2020 11:15 AM
Semoga lebih matang lepas ni. Perkahwinan adalah sesuatu yg serius
Quote RatuDunia94 18-3-2020 11:17 AM
Sesuai la tu. Dua2 sekufu.. tp tolong jgn biyakkan generasi cuols yachhhh..
Quote tikusmontok 18-3-2020 11:19 AM
Dah sumbat pisang kan..tunggu apa lagi.
Quote sukacactus 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni
Quote kaoru44 18-3-2020 11:26 AM
Edited by kaoru44 at 18-3-2020 11:28 AM

Perlu ke buat mimik muka burok2 mcm tu?
Quote pinkzara 18-3-2020 11:28 AM
sukacactus replied at 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah
Quote RumiMenari 18-3-2020 11:30 AM
# menggelikan
Quote tripleid 18-3-2020 11:33 AM
akhirnya dpt juga merasa pisang ori
Quote hidet 18-3-2020 11:34 AM
tahniah, dapat tgkap anak jerung lagi. moga berkekalan till jannah..but iols suke je si AJ ni..
Quote Themilo 18-3-2020 11:36 AM
yuckkk.. geli la si nabil ni.. padan la kena dump dengan ex-ex lama.. @Kurex pun tak selera kan?
Quote acikbajuhijau 18-3-2020 11:36 AM
sukacactus replied at 18-3-2020 03:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.
Quote Catpaw 18-3-2020 11:38 AM
#pasangangeli
Quote cmf_premierleag 18-3-2020 11:43 AM
sesuai la tu
dua2 katek kan
Quote jajamis 18-3-2020 11:44 AM
Congrats AJ....
Quote lotionmilo 18-3-2020 11:46 AM
All the best!!
Quote sukacactus 18-3-2020 11:56 AM
pinkzara replied at 18-3-2020 11:28 AM
Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah

Alhamdulillah...ada gang
Quote sukacactus 18-3-2020 11:57 AM
acikbajuhijau replied at 18-3-2020 11:36 AM
Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.

Aameenn...moga makbul doa kita
Quote shernazz 18-3-2020 11:58 AM
Taniya lah
Hoho
Kita akan dengar berita takajut dengan lelaki tidoq di sebelah lagi kah?
Nantikan
Quote tagas 18-3-2020 12:00 PM
leh kekal ke married spesis2 ginih

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top