Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dua Tahun Menduda, Rashidi Ishak Cari Pengganti Di Tinder?

17-3-2020 12:43 PM|Oleh: Saiful| Komen: 65

Foto: IG
Sejak bercerai dengan Vanidah Imran pada 9 Ogos 2018 lepas, Rashidi Ishak tak nak cari pengganti ke?

Katanya dia tidak berhasrat berbuat demikian pada masa sekarang.

Bagaimanapun aktor ini mengakui yang dia bersikap terbuka untuk berkenalan dengan mana-mana wanita di luar sana.


"Saya tak ada mencari pasangan hidup. Saya ini mempunyai kelompok kawan-kawan yang tak ramai. Jadi, saya rasa ada bagus untuk saya untuk tambah lebih ramai kenalan.
 
"Ada keluar 'date', kenal-kenal tu ada. Bagus sebenarnya apabila kita dapat berborak dengan stranger (orang luar), tapi ia bukanlah hubungan romantik," katanya kepada HLive!



Sebelum ini Rashidi ada memberi gambaran seolah-olah sedang mencari pasangan apabila memuat turun aplikasi mencari pasangan, Tinder.


Foto: Twitter
Ada sesiapa yang nak cuba nasib? Duda hot tu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 65
Komen

Previous : 'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

Next       : "Hati Masih Kosong," -Ingatkan Dayang Nurfaizah Bercinta Dengan Hael Husaini?

Komen Terbaru

Quote mabeles 1-4-2020 11:39 PM
ada dengaq kak vee ada perangai sikit, apo ntah pasal family choke me daddy la. itu iols dengaq lama dah. Nampak depan depan memang loving doving tapi hal sebenar mana la kita nak tahu kan?

Lain-lain Komen

Quote ellejo 17-3-2020 12:48 PM
heols ni kategori choke me daddy ke idok?
Quote kibodwatriuh 17-3-2020 12:48 PM
don't get the hype over this man
Quote umbut 17-3-2020 12:52 PM
Cam kepam...
Quote RatuDunia94 17-3-2020 12:57 PM
Kepammm forever
Quote intanazlynna 17-3-2020 01:02 PM
handsome apa dia ni....
Quote jerukkedondong 17-3-2020 01:12 PM
Shidi..Kau tak kan jumpa yg sebaik dn sesabar Vee..
Quote shahirakay 17-3-2020 01:15 PM
jerukkedondong replied at 17-3-2020 01:12 PM
Shidi..Kau tak kan jumpa yg sebaik dn sesabar Vee..

wahhh macam ada cerita di sebalik statement ini
Quote minguk 17-3-2020 01:31 PM
suka dia ni dalam mami jarum jr.
Quote yuki812 17-3-2020 01:32 PM
femes pon cari kat tinder...
Quote insulin 17-3-2020 01:44 PM
ellejo replied at 17-3-2020 12:48 PM
heols ni kategori choke me daddy ke idok?

Kategori choke me daddy ni macam mana rupanya? Aku yang lelaki ni pun x tahu...
Quote Themilo 17-3-2020 02:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex
Quote NazRysha 17-3-2020 02:11 PM
kepamm muchh
Quote beta_carotene 17-3-2020 02:13 PM
Themilo replied at 17-3-2020 01:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex

Mmg kena grind la dgn @Kurex..
Quote Kurex 17-3-2020 02:17 PM
Themilo replied at 17-3-2020 02:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex

iols takde grindr, hornet, boyayoy, pr.. iols ada ig, fb, whatsapp je
Quote Themilo 17-3-2020 02:22 PM
Kurex replied at 17-3-2020 06:17 AM
iols takde grindr, hornet, boyayoy, pr.. iols ada ig, fb, whatsapp je

install la plan*trom*o, h*rnet, blu*d, grindr, tinder.. mana la tau kalau jumpa jodoh dalam tu..
Quote munchkin 17-3-2020 02:26 PM
Dulu masa ngan vie selekeh ja
Quote husna_amal 17-3-2020 02:33 PM
kurus dia ni setelah menduda
Quote kiyudi 17-3-2020 02:33 PM
patut heols stay ngan vee.....till jannah....

eh..mandai aku nk tentu kan jodoh org....

k bai
Quote Kurex 17-3-2020 02:37 PM
Themilo replied at 17-3-2020 02:22 PM
install la plan*trom*o, h*rnet, blu*d, grindr, tinder.. mana la tau kalau jumpa jodoh dalam tu..
...

pernah ada semua tu.. tak terlayan... byk iols baca je...

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top