CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dua Tahun Menduda, Rashidi Ishak Cari Pengganti Di Tinder?

17-3-2020 12:43 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17910| Komen: 77|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak bercerai dengan Vanidah Imran pada 9 Ogos 2018 lepas, Rashidi Ishak masih belum mencari pengganti.
Foto: IG

Sejak bercerai dengan Vanidah Imran pada 9 Ogos 2018 lepas, Rashidi Ishak tak nak cari pengganti ke?

Katanya dia tidak berhasrat berbuat demikian pada masa sekarang.

Bagaimanapun aktor ini mengakui yang dia bersikap terbuka untuk berkenalan dengan mana-mana wanita di luar sana.


"Saya tak ada mencari pasangan hidup. Saya ini mempunyai kelompok kawan-kawan yang tak ramai. Jadi, saya rasa ada bagus untuk saya untuk tambah lebih ramai kenalan.
 
"Ada keluar 'date', kenal-kenal tu ada. Bagus sebenarnya apabila kita dapat berborak dengan stranger (orang luar), tapi ia bukanlah hubungan romantik," katanya kepada HLive!



Sebelum ini Rashidi ada memberi gambaran seolah-olah sedang mencari pasangan apabila memuat turun aplikasi mencari pasangan, Tinder.


Foto: Twitter
Ada sesiapa yang nak cuba nasib? Duda hot tu. -CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • DayangKirana

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ellejo 17-3-2020 12:48 PM
heols ni kategori choke me daddy ke idok?
Quote kibodwatriuh 17-3-2020 12:48 PM
don't get the hype over this man
Quote umbut 17-3-2020 12:52 PM
Cam kepam...
Quote RatuDunia94 17-3-2020 12:57 PM
Kepammm forever
Quote intanazlynna 17-3-2020 01:02 PM
handsome apa dia ni....
Quote jerukkedondong 17-3-2020 01:12 PM
Shidi..Kau tak kan jumpa yg sebaik dn sesabar Vee..
Quote shahirakay 17-3-2020 01:15 PM
jerukkedondong replied at 17-3-2020 01:12 PM
Shidi..Kau tak kan jumpa yg sebaik dn sesabar Vee..

wahhh macam ada cerita di sebalik statement ini
Quote minguk 17-3-2020 01:31 PM
suka dia ni dalam mami jarum jr.
Quote yuki812 17-3-2020 01:32 PM
femes pon cari kat tinder...
Quote insulin 17-3-2020 01:44 PM
ellejo replied at 17-3-2020 12:48 PM
heols ni kategori choke me daddy ke idok?

Kategori choke me daddy ni macam mana rupanya? Aku yang lelaki ni pun x tahu...
Quote Themilo 17-3-2020 02:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex
Quote NazRysha 17-3-2020 02:11 PM
kepamm muchh
Quote beta_carotene 17-3-2020 02:13 PM
Themilo replied at 17-3-2020 01:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex

Mmg kena grind la dgn @Kurex..
Quote Kurex 17-3-2020 02:17 PM
Themilo replied at 17-3-2020 02:02 PM
kalau cari kat Grindr, untung-untung boleh dapat @Kurex

iols takde grindr, hornet, boyayoy, pr.. iols ada ig, fb, whatsapp je
Quote Themilo 17-3-2020 02:22 PM
Kurex replied at 17-3-2020 06:17 AM
iols takde grindr, hornet, boyayoy, pr.. iols ada ig, fb, whatsapp je

install la plan*trom*o, h*rnet, blu*d, grindr, tinder.. mana la tau kalau jumpa jodoh dalam tu..
Quote munchkin 17-3-2020 02:26 PM
Dulu masa ngan vie selekeh ja
Quote husna_amal 17-3-2020 02:33 PM
kurus dia ni setelah menduda
Quote kiyudi 17-3-2020 02:33 PM
patut heols stay ngan vee.....till jannah....

eh..mandai aku nk tentu kan jodoh org....

k bai
Quote Kurex 17-3-2020 02:37 PM
Themilo replied at 17-3-2020 02:22 PM
install la plan*trom*o, h*rnet, blu*d, grindr, tinder.. mana la tau kalau jumpa jodoh dalam tu..
...

pernah ada semua tu.. tak terlayan... byk iols baca je...

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:40 PM GMT+8 , Processed in 2.995436 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top