Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pemandu Mengamuk Tinggal Nota Guna Tuala Wanita

16-3-2020 09:38 AM Komen: 13
Bayangkan ketika cuba untuk keluar dari ruang parkir, ada sebuah kereta diletakkan begitu dekat dengan kereta anda menyebabkan anda terperangkap dan tidak dapat berbuat apa-apa mengenainya. 

Apa yang lebih teruk lagi, tiada cara untuk menghubungi pemandu tidak bertanggungjawab itu.


Foto: Facebook

Seorang pengguna Facebook, Nastasshea Rozario telah berkongsi pengalaman buruk yang dialaminya, di mana sebuah kereta diletakkan secara 'haram'.


Loading FB Post...

Kita boleh membayangkan sendiri betapa marahnya pemandu lain! Apa yang melucukan, ada pemandu telah meninggalkan nota 'Park Properly' menggunakan tuala wanita sebelum menampal pad berkenaan di cermin depan kereta terbabit.

Rata-rata netizen menyokong tindakan tersebut dan ada yang mahu menggunakan tip ini kelak.


Foto: Facebook

Sentiasa beringat bahawa tiada siapa yang suka pemandu tidak bertanggungjawab dan kami berharap semua orang boleh belajar dari kejadian ini! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote LemangGoreng 30-3-2020 01:48 PM
nasib bukan pakai yg merah punye haha

Lain-lain Komen

Quote Beribear 16-3-2020 09:46 AM
Boleh tolak kot. Agaknya dia lepaskan handbrake ke? Entahlah nakk
Quote evlinne 16-3-2020 09:53 AM
Hahahaha bleh pakai jugak eh idea org yg suruh conteng lipstick kat pad tu pastu tampal
Quote bintangct 16-3-2020 11:16 AM
good idea gak ni.. lenkali letak kat cermin belah driver pun bagus gak Nk masuk kereta terus nmpk dh hahahah
Quote husna_amal 16-3-2020 11:21 AM
lain kali kalau drive kereta jangan pentingkan diri sendiri.
Quote belilies 16-3-2020 12:35 PM
Ok dah ada idea next time buat caner kat these kind of pipol.
Quote Meiizu 16-3-2020 01:04 PM
hey ladies kita boleh tirulah..lagipun stok pad memang slalu ada dlm kete
Quote Leonclay 16-3-2020 01:33 PM
Pad/panty liner confirm ada dlm beg org pompuan kan..siap gam..confirm x terbang {:run
Quote Cyempaka 16-3-2020 02:53 PM
padan muka. kena sediakan pad murah2 la habuan nak tempek kat kete bodo2 ni. pad sayap ni mahal sayang pulak
Quote Cumikucingku 16-3-2020 03:57 PM
Sokong ...
Quote azimodin 16-3-2020 04:52 PM
pad sekarang mahal. pakai pantiliner ok kot. untuk lebih murah better pakai permanent marker contong terus, sesuai untuk insan2 bodoh
Quote matchstick 16-3-2020 05:25 PM
Sayang jgk pad overnight siap ada wing tu.. Kalau pad jenama carina yg sekeping pendek non wing tu murah sikit
Quote Artemesiaa 16-3-2020 05:29 PM
Baru tahu ada kegunaan lain,  menarik juga ideanya
Quote LemangGoreng 30-3-2020 01:48 PM
nasib bukan pakai yg merah punye haha

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top