Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Apa Kelayakan Dia? It's A Joke!"-Diana Danielle Tak Puas Hati Dengan King Coco

12-3-2020 05:26 PM|Oleh: Saiful| Komen: 112

Rata-rata terkejut bila King Coco dipilih sebagai Ketua Srikandi Bersatu Bahagian Bagan Serai Perak.

Ramai yang membantah dan mempertikaikan King Coco yang dilihat tiada kelayakan untuk menjadi ketua dalam bidang politik.

Kredit foto: IG
Antara salah seorang yang tak berpuas hati adalah Diana Danielle.

Perasaan kecewanya diluahkan melalui Twitter .

"Saya sebenarnya marah. ia keputusan yang sangat tak bertanggungjawab membenarkan influencer atau attention seeking untuk jadi suara rakyat."


Kredit foto: Twitter
Diana juga berterus-terang pelantikan King Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail, 22 adalah satu jenaka.

Walaupun Diana langsung tidak menyebut siapa indivdu yang dimaksudkan, rata-ratanya dapat meneka ia sememangnya mengenai King Coco.



Melihat kepada sejarah lepas dan kontroversi-kontroversi sebelum ini, ada logiknya kenapa ramai marah bila King Coco menjadi wakil politik.

Setuju? -CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
1
Komen: 112
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : "Dah 2 Tahun Kami Tak Bersama" - Rozi Pengurus Siti Nurhaliza Kini Ibu Tunggal

Komen Terbaru

Quote pumpkinpatch 18-3-2020 05:42 AM
Nak buat camno,yg sesuai ada kelayakkan taknak join.So orang cam dia lah yg kena turun padang.

Lain-lain Komen

Quote kibodwatriuh 12-3-2020 05:27 PM
Hekeleh Parti Bersatu tu pun a total joke pun, biarlah depa duk dalam gelanggang sarkis sama-sama.
Quote hazmireen 12-3-2020 05:31 PM
Omg!!! Hebattt  King Coco jadi wakil rakyattt ♀♀ tahniah Bersatu!!
Quote Kenabertaubat 12-3-2020 05:35 PM
Yes, its really a joke
Quote manjalara_01 12-3-2020 05:36 PM
It is a joke DD..so sape lg from Bagan Serai kat sini? Simpati jgk la dgn u all..{:smile
Quote cik_chili 12-3-2020 05:38 PM
sesuweiii laaa tu dok dgn bersyatu...bila lg...kalo pilih cleopatra pun lebih kurg jahhh...
Quote putriTS 12-3-2020 05:41 PM
manjalara_01 replied at 12-3-2020 05:36 PM
It is a joke DD..so sape lg from Bagan Serai kat sini? Simpati jgk la dgn u all..{:smile

Suami i org Bagan Serai....frust dia dgr benda ni. Coco ni org sana ke? Apa kaitan dia dgn sana?
Quote KIM.K 12-3-2020 05:43 PM
Bers4tu bukan pas, pentingkan moral. Penipu most welcome

Sama sekufu
Quote manjalara_01 12-3-2020 05:46 PM
putriTS replied at 12-3-2020 05:41 PM
Suami i org Bagan Serai....frust dia dgr benda ni. Coco ni org sana ke? Apa kaitan dia dgn sana?

i x tau la u and i like it like that ahahahha.. Sometimes it's good not to know..
Quote putriTS 12-3-2020 05:48 PM
manjalara_01 replied at 12-3-2020 05:46 PM
i x tau la u and i like it like that ahahahha.. Sometimes it's good not to know..

I tunjuk news ni smlm bersama ucapan....tahniah. berbulu je dia. Haha.
Quote Ladybird910 12-3-2020 05:48 PM
Edited by Ladybird910 at 12-3-2020 06:31 PM

Marah sgt kaka D..hehehe

Well, siapa suh xletak basic qualification utk post yg gaji mahal gitu?

Its 2020 da..time for a change
Quote KIM.K 12-3-2020 05:52 PM
Ladybird910 replied at 12-3-2020 05:48 PM
Marah sgt kaka D sampai attention seeker pon dah jadi attention seeking..hehehe

Well, siapa suh x ...

Tak berapa intelligent you ni
Attention-seeking-missus

Dumb b*tch gitu nak betulkan orang skeapinggg
Quote Atata 12-3-2020 05:54 PM
Ladybird910 replied at 12-3-2020 05:48 PM
Marah sgt kaka D sampai attention seeker pon dah jadi attention seeking..hehehe

Well, siapa suh x ...

Dia saja kot letak attention seeking supaya tak kasar sgt bunyinya
Quote sarah82 12-3-2020 05:57 PM
Dasyat parti bersatu.. Pewittt..
Quote hollahop 12-3-2020 06:00 PM
bagi la chance kat dia.
nama pun wakil rakyat, dia cuma mewakili rakyat ja pun.
hahahaha

and more DD xsemua pun wakil rakyat yg jadi dan pernah jadi wakil rakyat tu layak pun,

ada wakil rakyat langsung xutamakan rakyat. yg diorang fikir tembolok diorang and anak cucu cicit. jadi wakil rakyat dok sebok kumpul harta.

come on la DD jgn bias.
dan2 la ye bagi link ikim
Quote Fly_over 12-3-2020 06:19 PM
salah 1 jalan nk start main politik mmg kne byk duit jgk. kne hulur, sedekah kt penduduk nk kasi dikenali org setempat. rajin sponsor, rajin buat majlis. pastu btanding org kwsan tu dh ramai knl. pastu kalau calon pn tak ramai, sendu2 pulak poket tu no wonder jela sheols mng.
Quote manjalara_01 12-3-2020 06:19 PM
putriTS replied at 12-3-2020 05:48 PM
I tunjuk news ni smlm bersama ucapan....tahniah. berbulu je dia. Haha.

lepas ni kena trim la bulu hidung tu yea?
Quote MsKathryn 12-3-2020 06:20 PM
Laa br 22 ke king coco... dh lama gak dia ni viral
Quote manjalara_01 12-3-2020 06:28 PM
Ladybird910 replied at 12-3-2020 05:48 PM
Marah sgt kaka D sampai attention seeker pon dah jadi attention seeking..hehehe

Well, siapa suh x ...

there is nothing wrong la dgn ayat tu..attention seeking missus tu betul!
Quote nazzse 12-3-2020 06:31 PM
Kelakar video tuh, acah2 hot & posing model..padahal

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top