CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Gunalah Otak" - Abil Bengang Lejen Eman Manan Dikutuk Kurus Sebab Tiada Job

12-3-2020 01:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13004| Komen: 63|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nabila Huda kelihatan berang dengan kenyataan seorang warganet yang menghina fizikal pelakon veteran Eman Manan.
Nabila Huda kelihatan berang dengan kenyataan seorang warganet yang menghina fizikal pelakon veteran Eman Manan.


Kredit foto: IG


Aktres itu sebelum ini berkongsi beberapa video dan gambar bersama Eman di Instagramnya.






Kredit foto: IG

Bagaimanapun, muncul seorang individu bermulut puaka mendakwa tubuh Eman kurus dek kerana tiada lagi tawaran lakonan diterimanya.

"Tolong guna otak bila bercakap. Orang dah makin berumur, memanglah makin kurus," bidasnya.


Kredit foto: IG

Aduhai, warganet pun. Apa kena-mengena tubuh kurus dengan tiada job? - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 12-3-2020 01:26 PM
Eman manan ni ada job pun kurus. Terok nya yg kutuk tu.
Quote Kenabertaubat 12-3-2020 01:30 PM
Dan2 la kena hack akaun pun.. Hahahaha
Quote Nana_Man 12-3-2020 01:31 PM
Eman manan ni ada job pun kurus. Terok nya yg kutuk tu.
Quote tuberoses 12-3-2020 01:33 PM
coverline ke tu dan dan kena hacked
Quote MatDeghem 12-3-2020 01:39 PM
Biasa nya bila berumur  ...metabolism turun.  Badan akan naik berisi.  Tapi si manan  Cam lain je....

Dulu pernah Ada gossip dia mendadih ... Akak ogy lebih mengetahui.
Quote KIM.K 12-3-2020 01:43 PM
Ko ingat murah ke payment beliau

Ingatkan abil dgn laki dia yg berbabai2 ni
Nak request bang eman drama satu..
Quote RatuDunia94 12-3-2020 01:58 PM
Masa heols berlakon filem Buai Laju Laju kekar je body heols.. so manly..
Quote kibodwatriuh 12-3-2020 02:02 PM
Nana_Man replied at 12-3-2020 01:31 PM
Eman manan ni ada job pun kurus. Terok nya yg kutuk tu.

Jenis sekepengkan badan dia lagi dulu, jenis badan nelayan Tranung.
Quote epuepy 12-3-2020 02:10 PM
Hahahaha. Len kali kalo nk kutuk, kutuk kt porem
Quote Knowlee 12-3-2020 02:12 PM
Eman Manan kurus tapi tegap. Pernah jumpa depan depan, mmg tegap orangnya.
Quote Nana_Man 12-3-2020 02:16 PM
kibodwatriuh replied at 12-3-2020 02:02 PM
Jenis sekepengkan badan dia lagi dulu, jenis badan nelayan Tranung.

Aah.. dari dulu badan dia gitu.. tak berubah.
Quote bondeh 12-3-2020 02:23 PM
Kenabertaubat replied at 12-3-2020 01:30 PM
Dan2 la kena hack akaun pun.. Hahahaha

kannnnnzzzzz..... tingat dulu ada budak komen teruk gila kat ig Fasha, dan2 mintak maaf katanya boss dia yg komen dia tak log out kat PC.... amendebodo tahhhh
Quote uori 12-3-2020 02:24 PM
dan2 la kena hacked.
hanat sangat alasan
Quote husna_amal 12-3-2020 03:02 PM
time komen tak fikir panjang macam tu lah jadinya.
Quote azimodin 12-3-2020 03:11 PM
MatDeghem replied at 12-3-2020 01:39 PM
Biasa nya bila berumur  ...metabolism turun.  Badan akan naik berisi.  Tapi si manan  Cam lain je... ...

tapi dia dari asal pon memang kurus kering kan, macam faizal huessien and arwah pak pie. ada jugak yg tua jadi kurus kering sebab diabetes. harapnya mmg baka kurus dan bukan menangan benda pelik2.
Quote Suchi 12-3-2020 03:14 PM
Hahhahah tiber acc kena hack pulok
Eman tu dr muda sampai tua badan dia mmg besar tu je kan.
Tade nya makin kurus ke apa. Sama je iols rasa
Quote antidote 12-3-2020 03:14 PM
Di mana sahaja catriona ross ni. Hp gam kat tangan
Quote supermum 12-3-2020 03:16 PM
Bila masa la Pacik Eman pernah gemuk mahupun berisi. Memang gitu je dari dulu. Macam ipar aku, satu keturunan jenis kurus pesen gini
Quote Rainrein 12-3-2020 03:19 PM
Rengsa i ngan catriona tu, di mana mana je terselit komen dia. Tak pernah lagi time I stalk sesape komen dia takde. Kompem ada. Banyak betul masa lapang eh.

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 08:09 PM GMT+8 , Processed in 0.085768 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top