Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

PU Amin Harap Menteri Agama Dapat Selesai Isu Sajat Supaya Yang Kotor Dihapuskan

Oleh: LilRose|12-3-2020 12:12 PM Komen: 30
"Ada perkara yang masih belum diselesaikan."

Ramai memberi harapan tinggi berikutan pelantikan bekas Mufti Wilayah Persekutuan Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al Bakri sebagai Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) termasuk selebriti.


Kredit foto: IG

Tidak terkecuali, Pencetus Ummah (PU) Amin berharap agar dengan pelantikan itu, ia dapat menyelesaikan kemelut membabitkan usahawan kosmetik kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat yang semakin berani mempersendakan agama.


Kredit foto: IG

"Moga ada jawapan dan tindakan sewajarnya tentang hal ini. Ayuh kita bantu Menteri Agama kita supaya yang kotor dapat dibersihkan, yang benar ditunjukkan dan yang salah diambil pengajaran," tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG

Sebelum ini, Yatt Hamzah juga meluahkan rasa syukur di IG di atas pelantikan Seri Dr Zulkifli itu.




Kredit foto: IG

Mungkinkah pelantikan ini dapat buat Sajat dan rakan-rakan tersungkur? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote namieamuro 18-3-2020 11:16 PM
ade je kan pu ni dimane2..tapi bile tibe geng sendirik buat hal, reti pulak tak mencelah mcm kes sajat...takde pulak surat terbuke ke ape


i tak sokong muhd sajat..iols tak suke so called ugamawan mee segera..i hrp sajat diamek tindakan supaya takde mne2 pondan berleluasa buat mcm sajat..

Lain-lain Komen

Quote santiraj01j 12-3-2020 12:16 PM
Walao ehhh
Quote Nenasketum 12-3-2020 12:58 PM
Bukan Sajad jer, terlampau ramai Melayu Islam dah terikut trend & berlumba nak jadi ikon lgbt. Si bingai yang ajak reramai tekan report utk youtube Akhir Zaman Bunkface pun sama. Kata dapat job kencang kat overseas, tapi balik mereput kat sini jugak & recruit reramai melayu ikut perangai luar tabii dia. Si Nuwar pun jangan lupa jugak Ustaz yer.
Quote dubuk 12-3-2020 01:09 PM
tak malu betul sajat pakai tudung
Quote Boomibulat 12-3-2020 01:22 PM
Tapi I rasa Menteri ni jenis lembut,mesti dia kasi nasihat lite2 je..
Quote buapakperut 12-3-2020 01:29 PM
golongan warok penunggang ugama perlu dinasihati agar jaga nama baik ugama. yg ni sama bahaya
Quote boojaat 12-3-2020 01:42 PM
Nenasketum replied at 12-3-2020 12:58 PM
Bukan Sajad jer, terlampau ramai Melayu Islam dah terikut trend & berlumba nak jadi ikon lgbt. Si bi ...

Nuar je ke? Jemin?
Quote husna_amal 12-3-2020 02:51 PM
Harap kerajaan dapat cari jalan banteras permasalahan lgbt ni. Makin berkembang pulak komuniti ni padahal tak boleh membiak pun.
Quote AK05 12-3-2020 03:22 PM
Yang ni aku setuju. Dah semakin naik lemak kaum ni.
Quote kibodwatriuh 12-3-2020 03:24 PM
Sajat tu bukan masalah nombor wahid. Masalah nombor wahid ialah laki hat tua gatai bebird nak kahwen budak bawah umoq.
Quote shania88 12-3-2020 03:26 PM
SOKONGGGG !!!!!!!!  MAHU SAJAT DISEBATTTTT !!!!!!! DISEBAT !!! DISEBAT !!!!DISEBAT !!! DISEBAT !!!!DISEBAT !!! DISEBAT !!!!DISEBAT !!! DISEBAT !!!!DISEBAT !!! DISEBAT !!!!DISEBAT !!! DISEBAT !!!!
ZASSS !!!!! ZAPPPPPPPPP !!!!!!!! ZAAPPPP!!!!!

''aduh,abangg jgn abag sakit abang'' terdengaran suara pondan sajat yg telah disebat itu
Quote manehnya 12-3-2020 03:52 PM
insyallah ... moga2.. aaaminn
Quote gigi 12-3-2020 03:56 PM
jangan fokus kat sajat je  tuan mufti bagi fare and square
Quote Ladybird910 12-3-2020 05:53 PM
PU ni ape je contribution dia? Tgh nk jadi politician gk ke...

Pung pang xhabis..menyampah tgk mamat poyo semedang ni..xmcm ustaz lgsg..attention seeker
Quote Austranesia 12-3-2020 06:26 PM
kalau ikut pengalaman i.orang yang beria ria mencela bapok ni sama ada gay cover.atau penah diliwat atau penah digoda ( dan penah hm hm)pastu menyesal.dari dia ni kesah kan bapok.baik kesah kan gay dalam almari tu ye..ingat zaman nabi lut dulu homosexual dari golongan gay keras ye.bukan bapok.
Quote Fazzbulous 12-3-2020 06:29 PM
husna_amal replied at 12-3-2020 02:51 PM
Harap kerajaan dapat cari jalan banteras permasalahan lgbt ni. Makin berkembang pulak komuniti ni pa ...

pondan2,gay bertumbuh bak cendawan mekar kt malaysia..takda segan silu dahhh..depa brani tayang..lagi2 jantan yg buat tutorial make up..pakai rantai emas sambil fb live...huhuhuhu
Quote stania83 12-3-2020 06:49 PM
Siapa yg bawak bala ni LGBT ke perhimpunan Tabligh yg merebakkan kes covid. Tak payahla rasa maksum sgt.
Quote noreen 12-3-2020 06:52 PM
Ala pu2 ni pandai tuju2 suh org amik tindakan time ko jmpa depan2 xnak lak ko ckp f2f ngn sisajad....
Quote September14 12-3-2020 06:53 PM
Austranesia replied at 12-3-2020 06:26 PM
kalau ikut pengalaman i.orang yang beria ria mencela bapok ni sama ada gay cover.atau penah diliwat  ...

Klu gay lemari mcnne nk detect? Lgbt yg duk memekak tu la yg kna amek tindakan dulu.... diorg yg x tau malu n mcm hdup selamanya dah buat bnda jijik lpstu nk mtak hak itu hak ini..
Quote diss69 12-3-2020 08:16 PM
noreen replied at 12-3-2020 06:52 PM
Ala pu2 ni pandai tuju2 suh org amik tindakan time ko jmpa depan2 xnak lak ko ckp f2f ngn sisajad... ...

Xberani sis...

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top