CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiada Peluang Kedua, Isteri Ammar Alfian Fail Tuntutan Cerai

12-3-2020 11:48 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18496| Komen: 97|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nelissa Nizam mendedahkan yang dia sudah memfailkan tuntutan cerai terhadap suaminya, Ammar Alfian.
Nelissa Nizam mendedahkan yang dia sudah memfailkan tuntutan cerai terhadap suaminya, Ammar Alfian.

Walaupun proses berkenaan memakan masa beberapa bulan, Nelissa mengakui yang dia sudah nekad dengan bintang filem Paskal itu.


Foto: IG
"Saya boleh katakan sekarang saya sedang melalui fasa 'single parenting'.

"Pada Januari lalu saya sudah failkan tuntutan perceraian dan ia masih dalam proses untuk menyelesaikan beberapa hal berkaitan dokumen dan hak penjagaan anak. 

"Tidak banyak yang boleh saya kongsikan secara lebih terperinci kerana ia melibatkan proses mahkamah. Saya masih menunggu dan harap-harapnya boleh selesai dengan cepat," katanya kepada Gempak.




Menurutnya lagi dia berasa lega selepas membuat keputusan untuk berpisah.

"Sebagai seorang isteri saya mahukan sesuatu daripada suami saya dan saya tidak memperolehinya sepanjang perkahwinan, jadi kita teruskan hidup seadanya.

"Saya tahu apa yang saya mahukan dalam hidup saya dan saya sudah memberikan segalanya dalam perkahwinan saya. 

"Mungkin pilihan saya kepada individu yang salah sebenarnya. Saya bersedia untuk 'move on' sekarang," tambahnya. 



Nelissa juga tegas menyatakan tiada peluang lagi untuk Ammar.

Sebelum ini rumah tangga mereka bergolak apabila Ammar didakwa menjalinkan hubungan dengan wanita lain semasa Nelissa hamil enam bulan. 

Jika perpisahan jalan yang terbaik tak mengapalah. Doakan sahaja yang baik-baik buat mereka. -CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • missyL

  • Sayasukabaca

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 12-3-2020 11:50 AM
@Kurex ada.. ammar takkan bersendirian..
Quote afie_m 12-3-2020 11:51 AM
tindakan bijak..
Quote Tinot7 12-3-2020 11:52 AM
Gambar ketiga tu nampak mcm megan markle sket2.
Quote minahmanja 12-3-2020 11:57 AM
mmg both famili mix indian ke..
Quote kiah_mai_pulak 12-3-2020 12:03 PM
awwww penampakan kaki unta
Quote KIM.K 12-3-2020 12:04 PM
Pompuan dah ready nak move on. Yang lelaki nak move on lepas maki minta moral support. Jasa yang terakhir
Quote selipar_hijau 12-3-2020 12:06 PM
Keja apa nelisa ni?
Quote manehnya 12-3-2020 12:07 PM
fuhh wanita yg hebat ... mmg x layan ngan amar pian ni...

Quote mieymiey 12-3-2020 12:09 PM
Lepasni berpisah la cara baik, takmo la jadi Ritrud 2.0.
Quote prettyuglybabe 12-3-2020 12:12 PM
rekod dia dari sebelum kawin dah tak cantik..
tapi nak jugak buat laki..
then nak harapkan apa dari dia..
Quote Kurex 12-3-2020 12:15 PM
Themilo replied at 12-3-2020 11:50 AM
@Kurex ada.. ammar takkan bersendirian..

pastinya ammar takkan kesunyian lagi dek gurau senda kitaorang berdua... suasana yg hening dipecahkan dengan gelak ketawa kitaorang..
Quote sukacactus 12-3-2020 12:23 PM
prettyuglybabe replied at 12-3-2020 12:12 PM
rekod dia dari sebelum kawin dah tak cantik..
tapi nak jugak buat laki..
then nak harapkan apa dar ...

Kannn...totally agreed
We hate to see another Bella Astillah
Quote zuriey 12-3-2020 12:23 PM
Cantik nya body
Quote putput 12-3-2020 12:29 PM

body siapa

Quote doubleA 12-3-2020 12:35 PM
At least dia tahu apa dia nak dalam hidup, sebab tu nekad berpisah. Semoga bahagia
Quote addamnor 12-3-2020 01:01 PM
Hot cikki ini.. macam mana boleh end up dengan amar kepam itu.. kepam fizikal kepam mulut kepam otak
Quote Kuasaberganda 12-3-2020 02:17 PM
wife dah mcm model victoria secret pon xnak jaga. org laki jgn mls mls atau curang curang .tujukkan iman korang tebal
Quote husna_amal 12-3-2020 02:48 PM
Cerai je lah kalau salah seorang dah tak boleh terima lagi. Btw seksi sangat isteri ammar alfian ni. Dia ni model ke?
Quote tipah89 12-3-2020 03:12 PM
Kalau nak ikutkan background dua2 sama gila before kawin,tp maybe wife yg lebih komited dgn marriage, that y dia berpatah arang sgt bila Ammar buat hal. Dpt bini hot gini pon mencurang jugak eh, ko nak apo lagi ammar.

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-6-2023 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.185322 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top