Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dah Hantar Rombongan Merisik, Mira Filzah Kahwin Oktober Ini?

12-3-2020 09:58 AM|Oleh: intan| Komen: 144

Ura-ura mengenai perihal pelakon Mira Filzah bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun ini nampaknya semakin kukuh apabila terdapat desas-desus bahawa teman rapatnya, Wan Emir Astar telah menghantar rombongan merisik.


Spekulasi mengatakan kedua-duanya bakal disatukan pada Oktober tahun ini. Betul ke?

Memetik Astro Awani, satu sumber telah memberitahu bahawa Mira dan Wan Emir akan disatukan dalam tempoh tujuh bulan akan datang.

"Insya-allah, jika tiada aral melintang, Mira dan Wan Emir akan berkahwin pada Oktober ini," katanya.

Difahamkan, pasangan ini telah lama mengenali hati budi masing-masing. Bagaimanapun, hubungan keduanya dikatakan telah berhenti seketika dek kerana Wan Emir telah melanjutkan pengajian sehinggalah mereka kembali bertemu dan berhubung semula.

Mira dan Wan Emir sebelum ini pernah belajar di sekolah yang sama.

Kredit foto: Carian google

Kredit foto: Carian google

Kini, Wan Emir yang juga seorang arkitek difahamkan sudah menghantar rombongan untuk merisik pelakon wanita berusia 26 tahun itu.

Wan Emir yang berusia 30 tahun tu merupakan anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar, Datin Mastura Mohd Yazif yang baru sahaja dilantik sebagai Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri dalam kabinet Malaysia tahun ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
1
0
Komen: 144
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote Sally6162 7-6-2020 10:47 AM
Biorrr lerrr not important to me.... I dun like herrrrr

Lain-lain Komen

Quote umbut 11-3-2020 10:55 PM
Hencemmm..
Quote bambimo 11-3-2020 11:00 PM
Rezeki kau dik..
Bak kata diva AA
Quote ellejo 11-3-2020 11:07 PM
belajar di skolah sama. emir 30, mira 26.
so masa emir form 5, dik mira form 1 yach? kelas ko dik ngorat abang senior
Quote TerataiMelur02 11-3-2020 11:07 PM
Xkan la mf nak lepaskan.. Lagi2 mak pak dia confirm2 terima
Quote cmf_premierleag 11-3-2020 11:11 PM
mesti MF fefeling wedding of the year sbb kawen anak menteri
kowserrr si kepam nih
Quote LembingDayanti 11-3-2020 11:16 PM
cepat la kawin tak larat aku org mira filzah mira filah mengalahkan dato siti
Quote sarah82 11-3-2020 11:23 PM
Awat aku baca,  mira filzah dan suaminya bakal disatukan..

Mak aiiii.. Apa jadi dgn fungsi otak aku hari ni
Quote Sally6162 11-3-2020 11:30 PM
ellejo replied at 11-3-2020 11:07 PM
belajar di skolah sama. emir 30, mira 26.
so masa emir form 5, dik mira form 1 yach? kelas ko dik  ...

Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa
Quote akies 11-3-2020 11:30 PM
Confirm la tu okt ni.
Tahniah
Quote delia3003 11-3-2020 11:34 PM
Huntong mira, boleh upgrade status
Quote LadyCarefree 11-3-2020 11:40 PM
Mamat ni punya mak jadik menteri. Huntonglaaaaa orang umno
Quote nazzse 11-3-2020 11:41 PM
Sally6162 replied at 11-3-2020 03:30 PM
Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa

Dah tua pun gedik..tak faham haku, tak malu ke jantan2 dok tengok
Quote ellejo 11-3-2020 11:56 PM
Sally6162 replied at 11-3-2020 03:30 PM
Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa

hacik porem mampu kerr masa form 1 berkenalan dgn abang form 5
memang la terputus hubungan dgn si emir masa heshe pergi sambung study
mira baru nak naik form2 form 3

Quote ellejo 11-3-2020 11:59 PM
OT sikit mengenai kebirahan waktu skolah seperti dik mira filzah
dulu masa aku skolah, aku minat sorang budak nama raja arshad ikmal fariz raja shamsul kamal.
mana dia agaknya
masih kacak seperti dulu kah?
kalau ada yg mengenali, sampaikan salam pd heols yah
Quote mixed 12-3-2020 12:02 AM
akies replied at 11-3-2020 11:30 PM
Confirm la tu okt ni.
Tahniah

Baca kt komen fb org perak ckp dah tempah hotel date 25/10/2020
Betul ke x tgu je la tarikh nya hahahah
Quote de_ikea 12-3-2020 12:07 AM
All the best. Moga mudah semua urusan.
Ok lah mira dgn emir. Tasasila pun boleh dpt yg helok.
Emma pun boleh dpt mr pilot. Bella astilah aje yg dok gilakan alip aziz
Quote de_ikea 12-3-2020 12:25 AM
Duriand24 replied at 12-3-2020 12:18 AM
Tapi banding laki tasa sila dan laki emma  wan emir nampak kepam

Janji tak kepam poket dan educated chuols
Quote supernaturalee 12-3-2020 12:27 AM
ellejo replied at 11-3-2020 11:59 PM
OT sikit mengenai kebirahan waktu skolah seperti dik mira filzah
dulu masa aku skolah, aku minat so ...

Ko chantek ke

Quote Duriand24 12-3-2020 12:35 AM
de_ikea replied at 12-3-2020 12:25 AM
Janji tak kepam poket dan educated chuols

Ye la noks..one his parents menteri khennn harap bersih la. Laki tasa dan emma pun educated jugek.harap berkekalan la ya yachh

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top