CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Ada Bau Ikan' - Lelaki Tak Percaya Rakan Lembab Pecah Masuk, Onani Dalam Bilik Orang

11-3-2020 05:44 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13484| Komen: 71|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kecoh di Twitter dengan ciapan seorang gadis mendakwa rumahnya dipecah masuk seorang lelaki.
Kecoh di Twitter dengan ciapan seorang gadis mendakwa rumahnya dipecah masuk seorang lelaki.

Katanya, lelaki terbabit masuk ke bilik ibunya dan beronani di atas katil.


Kredit foto: Twitter/Thread Reader

Apabila ditanya, lelaki terbabit menjawab dia 'mencari kawan' di rumah itu.

Bagaimanapun, gadis itu bernasib baik apabila dia tidak diapa-apakan lelaki itu.


Kredit foto: Twitter/Thread Reader


Bimbang mengeruhkan keadaan dan atas desakan keluarga, gadis berkenaan memadam ciapannya itu.





Kredit foto: Twitter

Sementara itu, seorang lelaki tampil mendakwa mengenali suspek ketika menyambung pengajian di tempat sama dipercayai di UniKL.

Dakwanya, lelaki berkenaan seorang yang pendiam dan lembab serta penakut. Jadi, mustahil rakannya itu berani melakukan perkara sedemikian.


Kredit foto: Twitter

Bersama ciapannya, dia sertakan sekali paparan skrin perbualan mereka berhubung perkara itu.









Kredit foto: Twitter

Individu terbabit juga meminta pihak berkuasa melakukan ujian DNA bagi membuktikan dakwaan gadis berkenaan bahawa air mani itu milik suspek.


Kredit foto: Twitter

Kes ini mencetuskan pelbagai spekulasi di kalangan warganet. Malah, menurut mereka susah untuk mempercayai kedua-dua pihak.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Siapa yang ada bau-bau ikan di sini? - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 11-3-2020 05:59 PM
awat tak pekik je dari balcony
mintak jiran tolong hang?

ntahlah.. tak paham
cerita budak ni..
Quote KIM.K 11-3-2020 06:10 PM
motif aku nak baca panjang2?
Quote Ladybird910 11-3-2020 06:23 PM
Awat nak minta orang hati2? General rules mmg dalam hidup ni tak kira mana dan dengan siapa..ko memang kena la berhati2...


Adoiii...cakap jela ko nak bagi muka dia viral...pfftttt
Quote mongoose_kidz 11-3-2020 06:26 PM
budak ni punya huruf p rosak ke...
astu astu
bnci aku nk baca
Quote ikanmasin 11-3-2020 06:47 PM
rumah dia tak kunci ke senang2 pl org luar bole masuk mcm tu jer..bole pl kene kunci dr luar..
Quote sfrnna 11-3-2020 06:51 PM
Agak tak sangka plak org boleh cakap minah ni tipu sbb x jerit etc. Iols rasa dia pun panic gak kot. Org handle situasi camni lain2.. Yg pasti, mamat tu pun jawapan macam pelik. Dah kenapa tiba2 masuk rumah orang??
Quote violetungu 11-3-2020 07:05 PM
Dok back up aku,back up aku dah pasaipa?? mcm fishy sgt..
Quote cicicumel 11-3-2020 07:32 PM
mcm helok je muka. xde versi uncensored ke
Quote hasniey 11-3-2020 07:49 PM
Ahhh ai xcaya lelaki tu
Mne ada ko bg salam ke ketuk2 pintu org xjwb ko g masuk dlm?xlogik xlogik
Setakat ckp org tu slow la blur la,xsemestinye dia xhorny
Org panic mmg ada je yg xjerit.ai pon kalau takut, nervous,ai jd senyap.mmg xbrsuara satu ape pon
Jd batu terus tau x.xsemua org automatically akan jerit2 mintak tolong
Quote munchkin 11-3-2020 07:56 PM
Kenapa blur kan muka pastu surub hati2. Hmmm
Quote Jorja 11-3-2020 07:59 PM
Rumah tak bkunci Ka apa
Quote munchkin 11-3-2020 08:01 PM
Dia kata budak tu lembap?

Tak macam lembap pun reply wasap tu. Then asyik suruh backup. Mamat tu yg fishy. Ingat kekawan tau ke perangai sebenar
Quote munchkin 11-3-2020 08:03 PM
Kalau jerit laki tu buat apa2. Bukti pun tak dapat rekod.

Aku tak paham kenapa perempuan tu nak deletw story????
Quote any42 11-3-2020 09:00 PM
lembab ke lembam ke pendiam ke bisu ke nafsu ttap ad. wlau xfhm citer ni hrap ad siasatan dibuat utk elak fitnah or psalah tlepas mcm tu ja.
Quote belilies 11-3-2020 09:19 PM
Eh. Dua2 aku tak caya.
Quote anony-mous 11-3-2020 09:39 PM
Yucks how come ada org backup jantan tu???? Normal people xbukak rumah org la! Lg pulak siap pusing2 dlm  rumah???
Quote Leonclay 11-3-2020 10:11 PM
Something fishy la..wasap tu pn jwpn x confident utk backup diri sndr..suh kwn lak yg backup..apo
Quote felinecat 11-3-2020 10:38 PM
muke nerd xsemestinya xde nafsu..dlu seko mamat yg kacau aku smpai ku stress adlh jenia muke nerd, pijak semut xmati.mental
Quote tipuware 11-3-2020 10:58 PM
Plot twist :rupanya ni social experiment diorang bt utk assignments

Lihat semua komen(71)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 11:06 AM GMT+8 , Processed in 0.091881 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top