CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Ada Aku Kisah Tak Dapat Jawatan?" - Ahmad Maslan Nak Ambil PhD

11-3-2020 04:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5823| Komen: 36

Description: "Ada aku kisah tidak dapat jawatan?"
"Ada aku kisah tidak dapat jawatan?"

Tular di Twitter gambar Datuk Seri Ahmad Maslan kononnya 'patah hati' tidak dilantik sebagai menteri.


Kredit foto: Twitter


Malah, Ahli Majlis Tertinggi UMNO itu menerusi Twitternya menjelaskan bahawa gambarnya duduk di atas lantai itu adalah gambar lama.


Kredit foto: Twitter

Dalam perkembangan lain, Maslan menyuarakan hasratnya menyambung pengajian ke peringkat doktor falsafah (PhD) di Universiti Utara Malaysia (UUM) Kuala Lumpur.


Kredit foto: Twitter


"Hidup mesti diteruskan, perlu juga ada dimensi baru.

"Semoga hasil akademik saya nanti boleh digunakan untuk manfaat rakyat dan negara," katanya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 11-3-2020 04:15 PM
go go go sister
Quote JohnnyCastle 11-3-2020 04:17 PM
mungkin limguanjeng, hannatyeoh, limkitsial, juga patut sambung belajaq, kasi pandai baru boleh bina semula negagha kalaulah jadi menteri next penggai....sebab saya tengok depa ni pandai tipu ja...tak pandai buat kegheja....oghang penipu ni kita jangan dok dengaq kata2 depa...tengok ja la ahcai2 depa dalam website ni..macam2 nak tipu kita...tak dan jugak...wakakakakakakkakakakakakkaka
Quote miss_strangers 11-3-2020 04:32 PM
Okla Ada misi utk upgrade ilmu...atleast Ada usaha utk dapatkan certificate yg valid.
Quote husna_amal 11-3-2020 04:32 PM
bagus lah sambung belajar selagi ada mood untuk masuk kelas.
Quote ellejo 11-3-2020 04:33 PM
dia ni comel
bibir selipar
ultimatum of pure jawa face
Quote lipans 11-3-2020 04:36 PM
Muka Ahmad Maslan ada PhD, rasa-rasa boleh jadi barua?
Quote sekel 11-3-2020 04:48 PM
ellejo replied at 11-3-2020 04:33 PM
dia ni comel
bibir selipar
ultimatum of pure jawa face

baru tahu bibir bentuk mcm tu bibir selipar eh
Quote wana89 11-3-2020 04:49 PM
Tok, nanti buat dasar DIBS yang buat harga rumah naik tok
Iols bagi cadangan tok
Quote MadameOnion 11-3-2020 04:55 PM
khenn..dah kaya raya..berkhidmat utk rakyat je..bukan mcm 2 org tua kutuk berebut nak jawatan pm..last2 dedua masuk angin keluaq asap
Quote Leonclay 11-3-2020 04:57 PM
Bgs la dh move on..
Xde isu fake degree/cert bila study kt local uni..moga berjaya ke penghujung phD journey
Quote girlfriend_^^ 11-3-2020 04:59 PM
Bagus sambung belajar
Quote mbhcsf 11-3-2020 05:03 PM
bagus asal tak fake degrees

kesian juga kat beliau sebab masa PRU14 sebab termakan persepsi mainan gang PH beliau dimomokkan sebagai tak cerdik etc
nah sekali dapat PH - dan penangan DAP - maka yeah beliau ada fakta , dan boleh berbahas.

so, all the best.

semoga 3 thn sebelum pru 15 dah habis PhD  - boleh tak? hehehe
Quote amyza82 11-3-2020 05:06 PM
Baguslh sambung belajar, bukan mcm parti mandat rakyat, tak dapat jawatan, ajak rakyat turun jalan
Quote fliphair8 11-3-2020 05:09 PM
Camtu laaaa....usah buang masa berebut jawatan....kurang2 now ade pencen menteri, setakat sambung phd bidang berkaitan mesti boleh excel....kalau masih nak berpolitik lepas tu....bole.memoyo dgn geng2 fake degree....
Quote paz 11-3-2020 05:29 PM
Ok selamat sambung belajar
Quote saden 11-3-2020 06:53 PM
ellejo replied at 11-3-2020 04:33 PM
dia ni comel
bibir selipar
ultimatum of pure jawa face

Masaelahnya, mamat ni Banjar...
Quote bvsf06 11-3-2020 06:57 PM
Dulu masa jadi menteri tak nampak sangat kredibiliti dia.
Tapi bila tgk dia di parlimen, he's really good and jadi pembangkang yg berfakta. Byk highlight masalah2 rakyat.
Quote R2D2 11-3-2020 07:11 PM
ahmad maslan nk ambik Phd
puak2 PH fake degree masih tak nak update profil ka?
buang la info fake degree tu
Quote pokaibanktokyo 11-3-2020 07:18 PM
Janga nangis la ngok

Lihat semua komen(36)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.098174 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top