Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Tak Takut Covid-19?' - Zarina Zainuddin Dicop Pengotor Tak Cuci Daun Kesum Betul-betul

11-3-2020 03:29 PM|Oleh: LilRose| Komen: 61

Kebimbangan terhadap wabak Covid-19 membuatkan orang ramai semakin berhaga-jaga terutama dalam soal kebersihan.

Terbaru, hanya kerana dilihat seolah-olah tidak membasuh bahan masakan, pelakon Zarina Zainuddin diserang makcik bawang yang menuduhnya tidak menjaga kebersihan dengan baik.


Kredit foto: IG

Zarina baru-baru ini, berkongsi video memasak asam pedas menggunakan periuk keluaran AS Legacy.

Bagaimanapun, seorang individu tampil menuduh Zarina tidak menjaga kebersihan kerana tidak membasuh daun kesum sebelum memasukkannya ke dalam masakan.



"Tak takut Koronavirus ke?"

Tindakannya itu bagaimanapun ditempelak warganet lain yang berpendapat setiap orang memiliki cara memasak tersendiri.

Zarina juga mengesahkan sudah membasuh daun berkenaan terlebih dahulu sebelum memasaknya.

"Suka-suka hati dia cakap tau...Cium karang," tulisnya.


Kredit foto: IG

Alahai makcik, tak pasal-pasal nak dicium Zarina. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
1
Komen: 61
Komen

Previous : 'Penjara Ibarat Neraka Dunia, Tunggu Nama Dipanggil Untuk Dibawa Ke Syurga' - Erin

Next       : "Gunalah Otak" - Abil Bengang Lejen Eman Manan Dikutuk Kurus Sebab Tiada Job

Komen Terbaru

Quote umbut 17-3-2020 06:08 PM
Kesom kuning3  layu... kalo aku dah buang... nak yg hijau muda segar je.... lain org lain cara..

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 11-3-2020 03:44 PM
Kakmah ni mana dia tau tak cuci. Ada rasa berpasir ke
Quote Fly_over 11-3-2020 03:50 PM
iols terhibur dgn komen higen tu
Quote prettyuglybabe 11-3-2020 03:55 PM
bila makcik fb mula main ig
Quote DARSITA 11-3-2020 03:57 PM


Daun yg dah kuning almost rosak pun dia masuk sekali? lepas itu tak buka getah pengikat?
Quote per706 11-3-2020 03:57 PM
Higen tu jenama brg letrik baru ke cikkkkk.higen higen higen
Quote kucingitam 11-3-2020 03:58 PM
alahai makcik bawang pun...

tapi salute dgn cara zarina ni jawab..

cuba kau tegur kak ogy, tengok...habis la kau...
Quote da_vinci 11-3-2020 04:00 PM
teruk benor ek makcik2 ni mengeja....jadahnya higen
Quote husna_amal 11-3-2020 04:23 PM
sekarang ramai paranoid terlalu takut dengan covid19 ni
Quote minahmanja 11-3-2020 04:26 PM
DARSITA replied at 11-3-2020 03:57 PM
Daun yg dah kuning almost rosak pun dia masuk sekali? lepas itu tak buka getah pengikat?

nmpk mcm dia ikat dgn batang kesum tu..
Quote buapakperut 11-3-2020 04:37 PM
makcik ni nak juga cakap higen cakap jela kebersehan
Quote buapakperut 11-3-2020 04:38 PM
Edited by buapakperut at 11-3-2020 08:39 AM
da_vinci: teruk benor ek makcik2 ni mengeja....jadahnya higen

nasib baik corona tak jadi kareena
Quote dewi_rina 11-3-2020 04:42 PM
DARSITA replied at 11-3-2020 03:57 PM
Daun yg dah kuning almost rosak pun dia masuk sekali? lepas itu tak buka getah pengikat?

Oh patut lah acik tu kata tak basuh, sbb getah ikat sayur tu pu ada lagi?
Quote cha-cha 11-3-2020 05:52 PM
Nasib baik acik tak kena serang mama mulut longkang
Quote Mizlyn 11-3-2020 06:07 PM
Nampak sedap lak asam pedas she tu.. tapi guna periuk toklip terus hilang selera.. mcm she masak toklip mata berdarah lak asam pedes tu
Quote namieamuro 11-3-2020 06:28 PM
umah baru ke tu...bru zaaas ig die sbb nk tgk higen daun kesum..
Quote September14 11-3-2020 06:28 PM
Nmpk sedap kuah pekat mcm kari... iol x suke asam pdas tp klu pekat2 mcm layan lak
Quote che_gaia 11-3-2020 07:07 PM
Higen x higen acik oii..bukan hang kontak rapat ngn dia..hahahaha..btw nmpak sodap ler asam pedas ituu
Quote violetungu 11-3-2020 07:42 PM
Pepepun aku jeles dgn mak cik ni dia maintain cantik walau dah berusia..
Quote 234126 11-3-2020 07:58 PM
ntah ntah dah basuh satu persatu. Zarina ikat balik sebelum masuk dlm periuk taknak daun tu bersepah dlm sup asam pedas tu.

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top