CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kenyang Lelaki Di Gym Tengok Bentuk Badan Sherry Ibrahim"

11-3-2020 01:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 26680| Komen: 141|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ingatkan bila lepas dikecam, Sherry Ibrahim tak buat lagi.
Ingatkan bila lepas dikecam, Sherry Ibrahim tak buat lagi.



Rupa-rupanya masih ada lagi gambarnya berseluar ketat semasa pergi bersenam di gym.

Baru-baru ini video yang dimuat naik di Instagram sekali lagi menjadi perhatian umum.


Walaupun Sherry letak 'sticker' di bahagian seluarnya, masih ramai yang tak puas hati!

Kata mereka buat apa nak tutup sedangkan lelaki yang ada di belakang tu dah 'kenyang' melihat bentuk tubuhnya.


Sebelum ini alasan yang diberikan Sherry adalah dia selesa memakai seluar ketat begitu.

Tambahan pula dia tak kisah dengan tanggapan netizen terhadap dirinya.

Foto: IG
Mungkin statusnya sebagai sorang selebriti menyebabkan ramai yang kecam, sedangkan di luar sana ramai lagi wanita yang berpakaian sebegitu.

Orang tegur sebab sayang, tapi kalau empunya diri tak dengar nak buat macam mana kan? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (7 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote orglama 11-3-2020 01:23 PM
entah2 lelaki2 yg kat gym tu x bernafsu pun tgk dia, tu yg dia tak kisah berpakaian mcm tu
Quote LostStar 11-3-2020 01:24 PM
Walau di mana pun i berada ,
work out dah sebati dengan i. Kalau tak work out rase hidup ni tak complete.-sherryibrahim

Tapi kenapa tak nampak pon tone badan dia macam dia dah sebati dengan workout.. acah2 jek laaaa.. ke saja nak keluarkan produk nihhhhh?
Quote Carcosa 11-3-2020 01:24 PM
Form dia masa buat lunges tu, hauk yach  {:freak
Lutut kedepan sgt. Ada hati post IG  {:smile
Oklah, janji dia try bersenam.
Quote September14 11-3-2020 01:26 PM
Laki kat gym lagi tliur tgk laki sado lain kikikiki
Quote cha-cha 11-3-2020 01:26 PM
Kelakar pulak berbalut kepala mcm tu.. mcm kepala sotong pakai kondom
Quote 234126 11-3-2020 01:29 PM
nampak susut juga la dia ni nak compare zaman dia lepas frust dgn fatah tu. Maybe dia try hard nak pasang badan nak cari jodoh. Tapi salah langkah pulak try to hard nak tayang badan kikiki
Quote Ladybird910 11-3-2020 01:31 PM
Duta classpass ke dia ni? Ke just acah2 duta..
Vip,retis semua workout kt rumah...like penyanyi bernombor..yg sendu2 je ke gym.kekeke

Btw time2 covid ni betterla stop apa2 y xpenting..start exercise kat umah je..byk type workout and steps yang xperlukan gym pon.HIIT pon blh buat...cepat,senang and plg penting xcampur sweat and germ manusia2 lain..hehehe
Quote black_handbag 11-3-2020 01:33 PM
macam telanjang aje kamu sherry oii.. hadui.. tu muka dia xmekap ke.. xlawa la kalau gitu mcm nenek tua je
Quote KIM.K 11-3-2020 01:35 PM
Tapi peha macamtu biasa2 je sherry..macam peha kadet. Makan tak jaga la tu. Betis takde calf. Consume jamu pun boleh dapat k

Shredded ni kena makan clean. Bodyfat 13%. Sherry macam 20% jah




Quote dubuk 11-3-2020 01:36 PM
nak tengok belakang cepat lah
Quote Suchi 11-3-2020 01:36 PM
orglama replied at 11-3-2020 01:23 PM
entah2 lelaki2 yg kat gym tu x bernafsu pun tgk dia, tu yg dia tak kisah berpakaian mcm tu

Kan hahhahaa laki2  perut ke depan je yg terliur tapi depa takde plak kat gym tu huhuhu

Hat sado katang ni lebih terliur sesama sendiri la gamaknya hikhik
Quote prettyuglybabe 11-3-2020 01:37 PM
Ladybird910 replied at 11-3-2020 01:31 PM
Duta classpass ke dia ni? Ke just acah2 duta..
Vip,retis semua workout kt rumah...like penyanyi ber ...

i agree..
orang have-have memang akan buat gym kat rumah..
beli jah mesin segala siap personal trainer..
tak la geli nak kongsi-kongsi bercampur peluh dengan entah sapa..
yang pi gym ni biasa bbnu acah kaya..

Quote anony-mous 11-3-2020 01:37 PM
Entah lah noks, body sheol walaupon ke gym tp i tgk biasa2 jah. Xmontok. Abg2 gym tu pon i tgk mcm geng @kurex.

Yg slh nya sherry pegi upload dkt socmed. Alang2 ko nk upload, xpyh cover2 lah.
Quote anony-mous 11-3-2020 01:38 PM
KIM.K replied at 11-3-2020 01:35 PM
Tapi peha macamtu biasa2 je sherry..macam peha kadet. Makan tak jaga la tu. Betis takde calf. Consum ...

Kan uols. Body dia hmm xmenggiurkan. Sory bkn nk body shaming tp klau body biasa2 jah xpyh tunjuk.
Quote DahliaTulip 11-3-2020 01:39 PM
lagi suke masih die awal2 pakai tudung..elok sopan je. ni salah satu cara die untuk promote pakaian sukan / tudung suka yang die keluarkan.
Quote Ladybird910 11-3-2020 01:39 PM
Edited by Ladybird910 at 11-3-2020 01:43 PM
prettyuglybabe replied at 11-3-2020 01:37 PM
i agree..
orang have-have memang akan buat gym kat rumah..
beli jah mesin segala siap personal t ...


Bkn bbnu acah kaya..tp bbnu yg nk cuci mata..sambil buat jualan amal.hek hek hek...
Quote Ladybird910 11-3-2020 01:40 PM
anony-mous replied at 11-3-2020 01:37 PM
Entah lah noks, body sheol walaupon ke gym tp i tgk biasa2 jah. Xmontok. Abg2 gym tu pon i tgk mcm g ...

Jualan amal kena diperbanyakkan..dah menghampiri 4series...so kena giat usaha gigih tangga kejayaann..hek hek hek


Offline and online...gittew!
Quote anony-mous 11-3-2020 01:43 PM
Ladybird910 replied at 11-3-2020 01:40 PM
Jualan amal kena diperbanyakkan..dah menghampiri 4series...so kena giat usaha gigih tangga kejayaa ...

Haha i pon rasa sheol tgh “lelong, lelong” tp errr mcm xmenarik benda yg dia offer. Sooooo.....
Quote sayang_mulut 11-3-2020 01:45 PM
Sherry ni has boring looks, boring personality and boring life.. i mean.. apa yang menarik pasal die ni..

die x cantik -  i mean not unfortunate looking la
apa bakat die - exactly what? die berlakon apa?


Lihat semua komen(141)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.084629 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top