Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Manja, Apa Salahnya Abang Ipar Cium?"-Cacha Maembong Akhirnya Bersuara

11-3-2020 12:01 PM|Oleh: Saiful| Komen: 195

Heboh satu Malaysia bila Cacha Maembong dicium suami kakaknya, Emma Maembong.

Ramai yang marah dan menuduh aktres ini memang jahil tentang hukum agama dan tak tahu batas-batas pergaulan.

Kredit foto: IG
Bagaimanapun Cacha hanya berdiam diri dan baru sekarang dia membuka mulut tentang isu tersebut.

"Saya adik bongsu dan saya sangat manja. Saya manja dengan family saya, saya manja dengan abang ipar saya semua, saya manja dengan semua orang yang saya rasa itu adalah keluarga saya.

"Tak salah sebagai adik bongsu yang baru dapat abang ipar dan kakak saya baru je 'halal' so tak salah kalau kita nak meraikan kebahagiaan itu.
 
"Saya happy dengan family saya. Tak ada isu pun timbul dalam family fasal benda ni,"katanya kepada Gempak.



Menurutnya, gambar sebegitu biasa sahaja dan tak sepatutnya menjadi isu.

"Fasal gambar tu, it's a normal gambar. Saya perasan 90 peratus orang, semua buat macam tu...tapi kenapa bila saya, semua orang macam gila-gila hentam saya?"

"Saya tak boleh nak komen macam-macam sebab mulut orang kita tak boleh nak tutup. Sebab apa yang saya buat, kita ni sebagai public figure apa yang kita buat orang akan nampak semua salah kita.
 
"So cara yang terbaik kita diamkan diri. Tak payah balas-membalas, kalau melawan pun nak buat apa so, i just keep it low," tambahnya.

Foto: IG
Jadi memang Cacha rasa dicium dan mencium abang ipar tak salahlah ya? Okay. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 195
Komen

Previous : "Tiada Niat Untuk 'Umpan' Lelaki," Elizabeth Tan Perjelas Isu Gambar Seksi Di Instagram

Next       : "Kenyang Lelaki Di Gym Tengok Bentuk Badan Sherry Ibrahim"

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 18-3-2020 12:21 AM
nishikido replied at 11-3-2020 12:33 PM
Buduh amat..ko sekolah ke tidak??? SRP lepas tak???

Jangan tanya SRP. UPSR ada ke idok?

Lain-lain Komen

Quote Ina8895 11-3-2020 12:10 PM
Buduh budak ni
Quote Megikari 11-3-2020 12:11 PM
Yang halal tu kakak ngko la nyet
Quote shahima0909 11-3-2020 12:12 PM
so stupid.. dh terang2 salah lg nk berbunyi
Quote Iramaku 11-3-2020 12:13 PM
kepala dia nak merasa kebahagiaan bersama...kakak ko yg halal bkn ko.ish2... 90% peratus org buat benda yg sama cam ko. aduhh tepuk dahi ak...taubatlah dik oii, belajar agama lg..jahil dh ko ni
Quote nazhidd 11-3-2020 12:14 PM
baik diam je dia ni
Quote buapakperut 11-3-2020 12:15 PM
ko tak boleh bongok lagi dek. hakak kurang terhibur la
Quote Scheherazade 11-3-2020 12:19 PM
Sbb manja, boleh je dicium oleh sesapa yg dianggap keluarga??? Wow, just... Wow!
Quote buragazz 11-3-2020 12:21 PM
Ishhh baik ko diam le jahanam..
Quote mamapea 11-3-2020 12:22 PM
diam lg baik dr berkata2...
Quote Xim 11-3-2020 12:22 PM
Eh org dah hampir lupe psl ko tetibe ko mnyalak lg plak....
Quote newyork 11-3-2020 12:22 PM
Manjanyaaaa wahahahah
Quote cicicumel 11-3-2020 12:23 PM
mata cacha ni sgt cantik.. suka tgk mata dia je
Quote BuBuComey 11-3-2020 12:23 PM
Edited by BuBuComey at 11-3-2020 12:28 PM

Mana ada semua org buat mcm kau buat. Adik aku pun tak buat mcm kau buat. Sesuka hati je bagi statistik 90% org buat
Quote hannan_rayyan 11-3-2020 12:27 PM
yang halal tu kakak ko dgn abg ipar ko lah dik, bukan ko dgn abg ipar ko dia mmg tatau hukum ke dia ni bahalol
Quote diss69 11-3-2020 12:28 PM
BuBuComey replied at 11-3-2020 12:23 PM
Mana ada semua org buat mcm kau buat. Adik aku pun tak buat mcm kau buat. Sesuka hati ke bagi statis ...

Tu laa sesuka hati ckp 90% yg buat.. Rasanya 10% pon xsmpai yg buat, tu pun yg ala2 urban..
Quote doubleA 11-3-2020 12:28 PM
Diam la bimbo
Quote nishikido 11-3-2020 12:33 PM
Buduh amat..ko sekolah ke tidak??? SRP lepas tak???
Quote EvieWanKenobi 11-3-2020 12:34 PM
kurang kasih sayang?
Quote djzara81 11-3-2020 12:35 PM
Pi belajar agama ye dik chacha.

Lihat semua komen(195)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top