CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Menangis Air Mata Darah, Aliff Syukri Luah Perasaan Dalam Single Baru

11-3-2020 11:23 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17002| Komen: 121|Original author: Oleh: LilRose

Description: Mungkin tidak tahan dihimpit pelbagai kontroversi sejak kebelakangan ini, Aliff Syukri mengumumkan akan melancarkan single terbarunya.
Mungkin tidak tahan dihimpit pelbagai kontroversi sejak kebelakangan ini, Aliff Syukri mengumumkan akan melancarkan single terbarunya.


Kredit foto: IG


Menerusi Instagram usahawan itu, Datuk Seri Aliff Syukri memklumkan lagu berkenaan menceritakan perasaannya sepanjang difitnah dan dikecam hebat oleh masyarakat.

"Inilah perasaan saya ketika ini. 

"Ketika saya difitnah, saya terdiam bukan sebab bersalah, tetapi biar pihak berkuasa menjalankan tugas.

"Kalau bukan salah saya, biarkan korang tanggung nanti," tulisnya.



Kredit foto: IG


Aliff bagaimanapun bersedia memaafkan semua pihak yang yang telah melemparkan kecaman melampau terhadapnya selama ini.

Katanya, single terbarunya itu akan dilancarkan Jumaat atau selewat-lewatnya Isnin depan.

Pun begitu, rata-rata Warganet menyifatkan lagu berkenaan seolah-olah dinyanyikan kanak-kanak. Apa kata anda? - CARI
1

Bagus
3

Marah

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagna 11-3-2020 11:27 AM
suka hati kau lah belut letrikkkkk...
kau buat lah air mata darah skali pun, ada ke org kezaaahhh?
Quote Syayang 11-3-2020 11:34 AM
Eiii..meluatnya la dia ni
Quote Tukul.Besi 11-3-2020 11:36 AM
Dah agak dahhhhhhhhhh semua ini gimik.

DASAR PUNDEK HANGGGG
Quote Straya 11-3-2020 11:37 AM
Muka macam nak mintak kena sepuk.Sempat lagi buat lagu tu
Quote tikusmontok 11-3-2020 11:38 AM
muka dia ni mcm set2 muka sol sol kan..muka bajet baguih mintak kena pelangkung dgn selipar.
Quote uori 11-3-2020 11:39 AM
tak boleh nak sedih dan kesian.
nak gelak adalah
Quote Sachacha 11-3-2020 11:40 AM
Muka meminta penampor sangat
Quote tapirbiru 11-3-2020 11:40 AM
stop bg publisiti or any space utk pondan murahan ni..bini dia x malu ke berlaki kan dia ni ek
Quote Nenasketum 11-3-2020 11:41 AM
Suka naw netizen melayan bapuk siam ni. Life korang that bad? Boikot jer sampah2 mcm ni
Quote Leonclay 11-3-2020 11:42 AM
Eh sempat pulak la dgn lagu baru..Ape2 je la ko ni
Quote Carcosa 11-3-2020 11:51 AM
Betapa low life scum nya kau. Sanggup menganjingkan diri, dgn suruhan maid kau buat police report, then launch lagu baru. Sorry not sorry. You are a low life scum. Mana manusia2 yg mengagong2 dia, kengkonon Melayu kena support Melayu, boleh pergi mampos
Quote noor2 11-3-2020 11:52 AM
Konon2 nak tiru Billie eilish ke apa dia ni. ...
Quote kucingitam 11-3-2020 11:55 AM
yg kitorang dr dulu berdarah telinga dgr sora kau, kau tak pikir pulak?
Quote takayama 11-3-2020 11:55 AM
satu aje nk kata gelissss sgt
Quote manehnya 11-3-2020 11:58 AM
tlg la netizen jgn p tambah view kt youtube terlajak bodoh ni..

bertambah2 bodoh klu tgk chanel dia
Quote Rogue98 11-3-2020 12:02 PM
Sedap nye dia kata fitnah ye.
Padahal bukti video ada.
Atau dia dah kawtim dgn polis?
Quote ell768 11-3-2020 12:08 PM
bongok...x kosee btl aku
Quote VirusDetected 11-3-2020 12:12 PM
MENTAL
Quote makton 11-3-2020 12:12 PM
noor2 replied at 11-3-2020 11:52 AM
Konon2 nak tiru Billie eilish ke apa dia ni. ...

nak tiru aina abdul kot.. untung thn dpn boleh masuk AJL yg dia idam2kan itteww

Lihat semua komen(121)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:20 PM GMT+8 , Processed in 0.109309 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top