CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Masalah Depresi Adalah Benar" - Amar Asyraf Tutup Komen, Private IG

11-3-2020 09:50 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 7527| Komen: 48|Original author: Oleh: natrahn

Description: Pelakon, Amar Asyraf baru-baru ini, terpalit kontroversi selepas seorang wanita dikenali sebagai Ellika Azman membuat pendedahan mengenai hubungan mereka.


"Hati-hati, masalah depresi adalah benar"

Pelakon, Amar Asyraf baru-baru ini, terpalit kontroversi selepas seorang wanita dikenali sebagai Ellika Azman membuat pendedahan mengenai hubungan mereka.

Ia bertambah rumit apabila rumah tangga bersama isteri kedua, Vivy Jeffry turut terdedah dan berakhir dengan perpisahan, November lalu.

Bagaimanapun, beliau bersyukur perkara tersebut tidak menjejaskan kerjaya lakonannya.

"Alhamdulillah, saya tak terima sebarang pembatalan tawaran disebabkan kontroversi ini. Kebanyakan produksi menyokong saya kerana apa yang berlaku adalah kisah peribadi.

"Saya jaga kerja, saya juga tak pernah membiarkan kisah peribadi menjejaskan kerjaya walaupun apa yang berlaku memberikan tekanan mental pada saya.

"Impak dari segi psikologi disebabkan kontroversi, saya menukar laman Instagram (IG) kepada private dan menutup ruangan komen," katanya kepada BH Online.


Amar berkata, sejak itu beliau kurang aktif di IG dan lebih banyak melakukan kerja lain dan mendekatkan diri dengan Allah SWT.


Kredit foto: Facebook Amar Asyraf

Sehingga kini, Amar masih enggan mengulas berhubung kes perceraian dengan bekas isteri keduanya, Vivi Jeffry.

"Saya tidak mahu berkongsi kisah peribadi, tetapi apa yang boleh saya cakap, setiap manusia melakukan kesilapan. Saya juga tidak terlepas melakukan kesilapan dan percaturan dalam hidup.

"Saya letak semua kesalahan atas diri sendiri, saya tidak mahu menyalahkan sesiapa. Dan kesalahan sudah dilakukan dan saya perlu memperbetulkannya," katanya lagi.

Menurutnya, dia hanya ada seorang isteri, Arna Salleh yang dinikahi pada 7 Jun 2013.


Kredit foto: Facebook Amar Ayraf

Itulah. Tak usahlah buat sesuatu yang boleh memalukan diri sendiri.

Jagalah maruah dan moral sebagai seorang anak seni dan jauhi perkara yang boleh menimbulkan kontroversi sehingga tertabur pasir ke periuk nasi sendiri. - CARI
2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chicozinn 11-3-2020 09:59 AM
dah ciknek gatai meqela lagi nak ckap depression bagai..hamjad la ko jantan!!
Quote 234126 11-3-2020 10:07 AM
ler dia yg gatal salahkan depresi. Kalau mcm ni habis la semua pakai alasan saya depresi nak kawin 2 3 4
Quote kaseh80 11-3-2020 10:08 AM
Depression more of  k...ksion
Quote hasniey 11-3-2020 10:12 AM
Ah kau.dh g tido dgn prmpuan sana sini.tinggal gitu je bekas bini bila xnak,dan2 depresi bila kene kecam terussss la nak dktkan diri dgn tuhan segala
Quote missDollie 11-3-2020 10:12 AM
Hahaha.. Bodo niiii.. Depression tu memang benar tapi kalau sendiri buat dajei kat bini salahkan depression pulak.. Patut bini hang yang keluar statement ni.. Percaya la juga iols..
Quote LadyCarefree 11-3-2020 10:13 AM
Who r yus?
Quote Ladybird910 11-3-2020 10:13 AM
Masalah gatal totey juga adalah benar
Quote tipah89 11-3-2020 10:15 AM
Da habit celup sana sini, sundirik gatal buat hal pastu kantoi bodo then acah2 depression. Gi main jauh2 la  sana,semak.
Quote DahliaTulip 11-3-2020 10:16 AM
SENDIRI YANG CARI PASAL KAN..NASIB KO LAH
Quote cikdilla 11-3-2020 10:17 AM
Sendiri buat pasal, sendiri stress. Huk aloh
Quote MFR_IN 11-3-2020 10:18 AM
bagus la lpeas ni siapa2 yg cari + buat masalah counter balik ckap depress.hujung2 org kesiankan.
Quote sukacactus 11-3-2020 10:25 AM
Kena ke dia je
Lahanat la nak pakai alasan depression
Quote prettyuglybabe 11-3-2020 10:26 AM
nak jadi bapak segala penunggang ke?
Quote kakyungpilah85 11-3-2020 10:36 AM
Ko yg gatal kon*k giler betina pastu ko claim ko depression.. Kepala hotak ko berjambul laaa!!! Hawau betul!
Quote MariaClara 11-3-2020 10:36 AM
hasniey replied at 11-3-2020 10:12 AM
Ah kau.dh g tido dgn prmpuan sana sini.tinggal gitu je bekas bini bila xnak,dan2 depresi bila kene k ...

aaaaa semua retis sesikit nk depressi..dia tau tak bende tu bukan bole sesuke declare..

ko pi ler jumpa doctor...tahap mana stress ko tuh...depress btol2 or buatan sendiri....

ada org mcm2 prob dari kecik sampai besar...kena dera..kena mcm2 tekanan pon blom tentu doctor declare dpresi...

sudah2 la tuuuuuu


Quote kucingitam 11-3-2020 10:40 AM
kau sendirik cari pasal, pastu kau salahkan org, depression bagai..
Quote azimodin 11-3-2020 10:46 AM
Herlo babi. orang yang ada depression nak hidup pon rasa x layak ye, inikan pulak nak mencelup bersiri. kalau dah fikir pakai kote ko jangan nak blame keadaan ye.

sila berambus
Quote mieymiey 11-3-2020 10:47 AM
"Hati-hati, masalah depresi adalah benar"


Oi mangkuk, dah ko sendiri yang cari bala!
Gituh terus petik butang agama.
Quote duri_durians 11-3-2020 10:55 AM
seleb ni tau beza tak stress dgn depress?

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 11:02 PM GMT+8 , Processed in 0.182070 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top