Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kan Dah Kena 'Headlock' - Wanita China Sengaja Batuk Pada Pramugari

Oleh: natrahn |11-3-2020 10:17 AM Komen: 95

Nampaknya, wabak Covid-19 kini menjadi kebimbangan semua rakyat di seluruh dunia berikutan masih belum ada vaksin ditemui.

Terbaharu, kes yang dijangkiti makin meningkat sama ada di dalam mahupun luar negara. Malah, seluruh Itali dikenakan perintah berkurung akibat penularan wabak itu.

Tular video menunjukkan seorang wanita dikunci lehernya oleh pramugara dalam penerbangan Thai Airways. Khabarnya, kejadian tersebut berlaku pada 6 mac 2020 dalam penerbangan Bangkok ke Shanghai.



Puncanya, wanita China itu didakwa sengaja batuk pada pramugari selepas terpaksa menunggu dalam pesawat selama tujuh jam di lapangan terbang Shanghai.

Difahamkan, kelewatan tersebut disebabkan pemeriksaan untuk mengesan Covid-19 diperketatkan di lapangan terbang. Jadi, wanita tersebut berbuat demikian kerana ingin keluar cepat dari kapal terbang, namun strateginya gagal. 

Sesetengah orang nampaknya masih tidak mahu bersikap rasional dalam keadaan kritikal seperti ini. Masih ada yang mementingkan diri sendiri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 95
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote elzy 16-3-2020 11:59 AM
Kurang ajar!

Lain-lain Komen

Quote baghal_bortuqal 11-3-2020 10:22 AM
hahahaha rasakan. betine vudus.
Quote xpdckelate 11-3-2020 10:22 AM
kalu kat malaysia dah kena cap kejam,langgar hak asasi
Quote Anggun05 11-3-2020 10:26 AM
hahahah..dasar mindland chinese....
Quote R2D2 11-3-2020 10:27 AM
see
bangsa tu tu jugak!
Quote aHoi83 11-3-2020 10:28 AM
Menyusahkan org lain je puak ni
Quote sukacactus 11-3-2020 10:30 AM
No wonder la....ummah sana
Quote Modngengade 11-3-2020 10:31 AM
Leluhur suci ke
Quote tomatome 11-3-2020 10:32 AM
Sbb tu satu dunia meluat ngan mainland ni.. org eropah pn meluat bila depa mai mbeli kt butik mahal wlpn ada duit prangai babun tu kuat sangat!! X pasal2 cina dr negara lain tkena tempias.. yela org lua bkn tau ko cina mana iyer dakk
Quote CiliPadiSedap 11-3-2020 10:43 AM
bangsa bodoh komunis laknat suka sakiti orang lain xhormat orang lain biadab
Quote sarah82 11-3-2020 10:43 AM
Sebelum2 ni.. Penduduk bumi tak tunjuk sangat tahap meluat kat depa ni.. Sebab bangsa ni suka play victim.. Sekali dtg nCov yg berasal dari negara depa.. Mmg penduduk bumi tunjuk rasa ketidakpuas hati dgn perangai bangsat cina2 PRC
Quote highcastle 11-3-2020 10:52 AM
Aku teringat jiran aku mata sepet ni, bela anjing tapi diajar berak depan rumah aku.. Mengamuk aku sebab hari2 kena buang dan bersihkan taik yg bersepah kat depan jalan rumah aku...... Aku tanya dia tapi tak ngaku, last2 hasil intipan aku dapat  bukti memang anjing dia yg memerut kat depan rumah aku itupun masih tak mengaku..... Pastu baru takde lagi anjing dia memerut kat depan........ Cilakak punya perangai............ Serupalah keturunan yg sesuka batuk ni kat depan org..............
Quote azimodin 11-3-2020 10:53 AM
tomatome replied at 11-3-2020 10:32 AM
Sbb tu satu dunia meluat ngan mainland ni.. org eropah pn meluat bila depa mai mbeli kt butik mahal  ...

xpayah tunggu orang eropah. even orang hongkong pon jijik dengan leluhur mainland.
Quote watie79 11-3-2020 10:53 AM
padan muka...satu dunia mengutuk dan memulau set prc haprak nih
Quote Artemesiaa 11-3-2020 10:55 AM
Mendapat sudah selayaknya dilayan sebegitu.  Kat tanah air ni pun apa kurangnya saja nak2 acah2 batuk nak suruh orang ketepi konon please.  Aritu ada sekor cuba buat macam tu nak try konon lanpas dibalas dengan batuk ori yang lebih kuat pandai dia cabut lari.
Quote Peterpan17 11-3-2020 10:56 AM
highcastle replied at 11-3-2020 10:52 AM
Aku teringat jiran aku mata sepet ni, bela anjing tapi diajar berak depan rumah aku.. Mengamuk aku s ...

apasal ko tak kutip najis tu dgn tisu & kertas pastu baling ke keta dia dan dlm rumah dia. Baru ngam
Quote Kurex 11-3-2020 10:57 AM
sebab tu satu dunia benci leluhur ni... pengotor, penting diri tak bertamadun
Quote Peterpan17 11-3-2020 10:57 AM
sarah82 replied at 11-3-2020 10:43 AM
Sebelum2 ni.. Penduduk bumi tak tunjuk sangat tahap meluat kat depa ni.. Sebab bangsa ni suka play v ...

selayaknya kaum komunis ni di kutuk & hina berjemaah seluruh manusia dlm planet. they deserve it. termasuk sepet dlm Msia yg ultra kiasu
Quote sarah82 11-3-2020 10:59 AM
Peterpan17 replied at 11-3-2020 02:57 PM
selayaknya kaum komunis ni di kutuk & hina berjemaah seluruh manusia dlm planet. they deserve it.  ...

Benda ni pendam lama.. Selama ni kan Cina PRC biadap sangat sebab depa rasa depa kuasa ekonomi dunia.. Skrg pembalasan atas kesombongan depa la...
Quote nuralisa 11-3-2020 10:59 AM
tpi cuba korang dengar ... dia cakap cina ke cakap melayu ...

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top