CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kembali Menjadi Menteri, KJ Tampil Lebih Kemas

10-3-2020 06:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 9877| Komen: 66

Description: Kembali memegang jawatan sebagai menteri, Khairy Jamaluddin dilihat membuatkan para penyokongnya tertanya-tanya dengan imej yang dipaparkan menerusi Instagram.Khairy memuat naik dua keping gambar mene ...
Kembali memegang jawatan sebagai menteri, Khairy Jamaluddin dilihat membuatkan para penyokongnya tertanya-tanya dengan imej yang dipaparkan menerusi Instagram.

Khairy memuat naik dua keping gambar menerusi Insta Stories yang memaparkan dua imej berbeza iaitu rambut panjang yang tidak terurus, dan gambar kedua menunjukkan imej yang lebih kemas.

Kredit foto: IG
Seperti menunjukkan situasi sebelum dan selepas, ramai percaya ia ada kaitan dengan pelantikannya sebagai menteri dalam Kabinet yang baharu. 

Dalam pada itu, ramai yang mengucapkan tahniah dengan kemunculan semula Khairy sebagai menteri yang turut dikenali dengan panggilan Abah itu.

Kredit foto: IG


Terdahulu, Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan barian baharu kerajaan. 

Ini termasuklah Khairy yang dilantik sebagai menteri sains, teknologi dan inovasi. - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kenabertaubat 10-3-2020 07:04 PM
Kalau takde misai dengan jambang, mesti super duper hensem bah..
Quote RatuDunia94 10-3-2020 07:04 PM
Sorry.. masih kepamm..
Quote girlfriend_^^ 10-3-2020 07:09 PM
Macam sama je..ikat rambut ke belakang je kan?
Quote kakyungpilah85 10-3-2020 07:10 PM
Sila laa inaikan balik rambut tu dah trim misai dan janggut tu
Quote girlfriend_^^ 10-3-2020 07:10 PM
Yeah dah naik pangkat Junior
Quote Tinot7 10-3-2020 07:17 PM
Tak leh la.. nampak cam banduan dgn baju camtu.. cari imej konsultan boleh?
Quote Kitty_catz 10-3-2020 07:32 PM
helokk berjodohan dgn kak pam tut.. aagichewwww
Quote fliphair8 10-3-2020 07:48 PM
Tak sesia bam tall dark and handsome tak banyak mencapub.....dapat gak kojer...siler buktikan kemampuan abam legam!
Quote Ladybird910 10-3-2020 08:27 PM
Pesal nampak kepam sangat yach..


Mcm banduan tlepas penjara...ahahahaha
Quote Ladybird910 10-3-2020 08:28 PM
kakyungpilah85: Sila laa inaikan balik rambut tu dah trim misai dan janggut tu

Xle...nk jawatan tinggi2 kena nmpk tua kerepot..like atok.eh!
Quote ajinomotonosuga 10-3-2020 08:34 PM
kakyungpilah85 replied at 10-3-2020 07:10 PM
Sila laa inaikan balik rambut tu dah trim misai dan janggut tu

Pesai nk inai lak

Pompuan kertu bleh la inai..kang laki cari lain

Jantan uban la macho..tenguk bosskurrrr

Brad pitt aaa joj clooney..aa richard gere..sme dah putih rambut depa bio putih..aging with grace..sedo ko dah tuaaa

Lain la nk pi peranggg...kne itamkan supaya nmpk mudaaa..musuh gerunn

Sapa jantan dok dye itam ka inai kaa to me jantan tak sedo diri!!! Pi main jejauh!!
Quote miss_strangers 10-3-2020 08:46 PM
I speku KJ banyak berguru ttg politik dgn Pak Lah kot. Sbb nampak dia xde terbawak2 emosi time jadi pembangkang n waktu dlm Dewan rakyat. Pak Lah kan sejenis cool jah ..so Pak Lah maybe turunkan ilmu cool Tu kat menantu dia. Siap KJ ucap tahniah n berbalas2 tweet kat ketua armanja waktu SS ganti tempat KJ.
Quote jazaa100 10-3-2020 08:51 PM
Brp umor dia ni....dah nmpak tua sgt....

Sumpahan mkn ikan ke?....
Quote Leonclay 10-3-2020 08:53 PM
Misai KJ masih kepam..kembalikan KJ yg lama
Quote blekkep 10-3-2020 09:07 PM
rabak dlu kini dn selamanye
Quote MadameOnion 10-3-2020 10:10 PM
Kembalikan imej sewaktu di kbs!!!!
Quote akies 10-3-2020 10:17 PM
Tahniah KJ kembali jadi menteri.
Wlpn iols harap sangat dia kembali ke KBS semula
Quote bakingsoda 10-3-2020 10:27 PM
betul la gambar before mcm banduan yg dah lama duk dlm penjara. gambar after mcm banduan yg sedia untuk dibebaskan.
Quote djzara81 10-3-2020 11:15 PM
Mata KJ ni  nmpk mcm sentiasa lebam. Dark circle teruk

Lihat semua komen(66)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.069971 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top