Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nasib Baik Tak Jadi Ghost Rider! - Tiup Lilin Sampai Terbakar Rambut

10-3-2020 03:35 PM| Komen: 12


Momen yang sedih tapi agak melucukan?

Menerusi video berdurasi 0:23 saat yang dimuatnaik seorang pengguna Twitter, Dxnots berkongsi video bersama rakan-rakan sedang menyambut hari kelahirannya di sebuah restoran. 


Remaja ini kemudian meniup lilin tersebut sementara rakan-rakan yang lain menyembur spray party ke arahnya. Tanpa disangka-sangka api mula menyambar ke arahnya sebaik sahaja beliau menundukkan kepalanya untuk meniup lilin . 

Namun begitu, beliau bersyukur kerana sedikit sahaja rambutnya rosak. 'Lubang' sikit je.

Kredit foto: Twitter Dxnots

Perkongsian ini telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada di antara mereka yang turut mengucapkan selamat hari jadi serta mendoakan kesembuhan buat remaja ini.
 
Hadiah simulasi melihat neraka


Macam Kungfu Hustle



Spray Party tu memang mudah terbakar. Semoga jadi pengajaran buat semua. 

Malang tak berbau. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 12
Komen

Previous : Kurangkan Atau Anda Akan Menyesal Seumur Hidup!

Next       : Tak Perlu Lagi Ke Thailand, Malaysia Pun Dah Ada Ladang Bunga Matahari

Komen Terbaru

Quote husna_amal 11-3-2020 09:41 AM
dah macam mj terbakar rambut

Lain-lain Komen

Quote eyansss 10-3-2020 04:31 PM
not funny at all...  walaupun sikit...  bahaya tau buat camni...
Quote ellez 10-3-2020 04:38 PM
Haishh..teringat masa kecik dulu pak sedara iols masa tu umo dia dalam 12,13 thn kot dia nyalakan lighter kat tangan kanan,tgn kiri spray ridsect ke api lighter..terbakar langsir umah nenek kbtln dia bereksperimentasi tu betul2 dekat tingkap umah..hmmm
Quote Artemesiaa 10-3-2020 04:45 PM
Membahayakan sebab tu dah ada larangan untuk mengunakan satu masa dulu tapi macam biasa masih ada juga yang degil
Quote Tinot7 10-3-2020 04:50 PM
Takkan tak blaja drp pengalaman org lain.. takkan tak blaja kat skolah dik?
Quote buapakperut 10-3-2020 07:00 PM
benda2 tu flammable, begitu juga dengan belon party yg isi helium tu. bahaya tapi ramai tak tahu
Quote lamyenzoro1 10-3-2020 11:58 PM
Keisan doh///

Quote crazybeach 11-3-2020 12:08 AM
apooo tajuk misleading tt ko sekolah tak? ko srp lepas tak? api sambar kepala dia sebab bahan spray tu bukannya tiup lilin sampai terbakar kosserr
Quote crazybeach 11-3-2020 12:11 AM
hmm gegeh sangat nak spray2 bagai kan. tak rasa membazir ke beli untuk buat sepah jah lepas tu nak mengemas satu hal
Quote polluxsstar 11-3-2020 09:08 AM
fuuh. berderau darah aku tgk. aku dh byg kepala dia putus.
Quote fifie_olin 11-3-2020 09:21 AM
nsb baik ko x rentong dek
pe pya bodo idea kwn ko tu
Quote tick 11-3-2020 09:36 AM
tak payah la lilin2..
ko nak sembur, sembur la satu badan. xpayah lilin.
Quote husna_amal 11-3-2020 09:41 AM
dah macam mj terbakar rambut

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top