Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Dia Ingat Ni Kat Rumah Dia Ke?" - Wanita Selamba Mengangkang, Letak Kaki Ke Atas Dalam Pesawat

10-3-2020 01:54 PM Komen: 34
Biadab dan langsung tidak bertamadun! Itulah yang boleh dikatakan terhadap penumpang penerbangan yang tidak menghormati hak penumpang lain. 

Daily Star melaporkan gambar menunjukkan dua wanita meletakkan kaki ke atas dalam sebuah penerbangan menjadi tular di laman sosial. 

Seolah tidak mempedulikan penumpang lain, wanita ini selamba mengangkang dan mengangkat kaki mereka ke bahagian atas kerusi seperti berada di rumah sendiri gamaknya. 

Para penumpang lain terkejut dan berasa tidak selesa dengan keadaan itu sehingga ada yang memuat naik ke laman sosial. 

Hantaran yang dikongsikan menerusi Instagram Passenger Shaming itu turut menaikkan kemarahan warganet yang lain. 

Kredit foto: Daily star

Mereka menganggap wanita berkenaan pengotor dan juga berkelakuan tidak senonoh. 

"Manusia yang pengotor," tulis sebuah komen. 

Dalam pada itu, ada juga yang menyindir kononnya wanita berkenaan sedang melakukan yoga di situ.

Pun begitu, lokasi dan maklumat lain tentang penerbangan itu tidak diketahui. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 34
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nuhanis 15-3-2020 07:58 PM
Patut orang seat belakang dia angkat kaki macam dia gak.  Baru dia tau rasa mcm mana.

Lain-lain Komen

Quote Meiizu 10-3-2020 01:57 PM
selesa ke duduk mcm tu? pelik cam prc
Quote intanumairah 10-3-2020 02:04 PM
Bawa perngai huduh
Quote ellejo 10-3-2020 02:17 PM
kalau tengokkan kaki sheols, gemuk gundu kepam pempuan tu
Quote namr 10-3-2020 02:20 PM
Org depan tu naya je kena hidu bau kaki busuk betina tu
Quote whadda 10-3-2020 02:29 PM
nampak sempit je seat dia.. muat pulak dia duduk melengkung camtu
Quote meow_tompok 10-3-2020 02:32 PM
bukak pintu kecemasan - campak 2 ekor tu kat luar - tutup balik - ahhh lega semua org ---> imaginasi aku je
Quote buapakperut 10-3-2020 02:40 PM
mesti org keliling terbau ikan masin
Quote munchkin 10-3-2020 02:55 PM
Kalai aku cucum dengan pin.
Quote MadameOnion 10-3-2020 03:03 PM
aku tuduh ni semua warga prc hanceng berak tak basuh
Quote Bantalkuning 10-3-2020 03:17 PM
i pernah kena macam ni time naik ferry otw balik dari koh lipe.. warga prc ni selamba angkat kaki mcm tu smbil tengok tv.. 2 3 orang pula tu yang buat.. nasib baik time tu ferry seat tak penuh dapat la i tukar tempat duduk jauh sikit dari dorg.. cuma tak best nak tengok movie la ganggu sbb kaki dorg halang.. duduk bahagian depan tv pula tu.. dah kena tegur dengan org ferry pun still bt bodoh.. geram bila i fikirkan balik.. memang tak ada adab
Quote fifie_olin 10-3-2020 03:20 PM
makhlok jns mcm ni x ptt naik flite
campak ke utan br ada akal
Quote CikB 10-3-2020 03:31 PM
kurang ajar!
Quote Tinot7 10-3-2020 03:52 PM
Eeewww...
Kat cinema pun sama je ada org buat camni
Quote husna_amal 10-3-2020 04:11 PM
kalau jenis takde adab macam ni lah perangai kat tempat umum
Quote cik_kuntum36 10-3-2020 04:33 PM
perangai pelik2 ni mmg la dr PRC... xlain xbukan... puiii betul perangai
Quote Artemesiaa 10-3-2020 04:50 PM
Sungguh tak sopan elok suruh pramugari tolong tegurkan mereka ni.  Satu la suka sangat nak recline seat semaksima mungkin tampa peduli orang dibelakang dah tersepit ke tidak.  Dalam cinema pun ada je letak kaki keatas macam ni terutama kalau seat depan mereka kosong.
Quote any42 10-3-2020 05:01 PM
naikkn kki, turunkn recliner seat smpai i kt blkang rsa xslesa, dok tgk movie gelak2 smbil tendang2 kerusi. smua i pnah kena. sialan btul tpksa cme across mnusia mcm ni.
Quote EvieWanKenobi 10-3-2020 05:58 PM
kenapa ye wujudnya manusia2 macam ni?
Quote Buritan 10-3-2020 06:22 PM
Meiizu replied at 10-3-2020 01:57 PM
selesa ke duduk mcm tu? pelik cam prc

Smlm aku pi mitsui.. prc pompuan duk kangkang atas kusi smbil kaki letak atas kusi.. position pompuan nak beranak..

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top