Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nabil Mahir Sumbat Pisang Dalam Mulut Ayda Jebat, Ramai Fikir Bukan-Bukan

10-3-2020 11:37 AM|Oleh: Saiful| Komen: 130

Semua dah tahu Ayda Jebat sedang angau bercinta dengan Nabil Mahir. Bukan main sweet, ke hulu ke hilir asyik bersama.

Di Instagram, Nabil ada memuat naik gambar dia menyuap pisang ke mulut kekasihnya itu.

Kapsyennya, "Sumbat je sebab susah sangat nak makan buah. Sapa tak suka makan buah gak?"


Nampak macam biasa tapi bila tengok di rungan komen, ramai pula yang berasa kurang senang.

Ramai yang menyifatkan perbuatan tersebut tak senonoh dan seolah-olah sengaja mencari perhatian.

Foto: IG
Bagi yang tak faham, pisang mempunyai maksud yang tersirat dan sering dikaitkan sebgai simbol kemaluan lelaki.

Dalam ramai yang mengeji, pasti ada yang memuji.

Tak putus doa agar Nabil dan Ayda segera berkahwin.



Kan dah tahu perangai Nabil dan Ayda memang 'gila-gila'? Apa nak hairan, tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
0
0
Komen: 130
Komen

Previous : Manis Bersemut! Emma Maembong Belajar Memasak Untuk Suami

Next       : "Kasar, Nampak Ali Panas Baran"- Luah Rindu Pada Abam, Dituduh Pula Cari Perhatian

Komen Terbaru

Quote babyorange 18-3-2020 05:50 PM
minahmanja replied at 18-3-2020 10:49 AM
alhamdulillah.. cpt2 menikah, pastu hilang terus dr radar.. bosan diorg dua ni...

Kte tggu muncul semula bile ade mslh nnt. Skrg msg2 tgh beria sgt kan

Lain-lain Komen

Quote Catpaw 10-3-2020 11:38 AM
Kenapa aku rasa nak menghencap je nih
Quote keds 10-3-2020 11:41 AM
Kesian....
Quote MsKathryn 10-3-2020 11:41 AM
Nak suh practise ke apa.... larriiikkk
Quote grouper 10-3-2020 11:41 AM
Ayat wartawan cari ni mmg saja bikin panas..nama sepul ni biasanya geng2 sajat x tau le betul ke x..
Quote unguaurora 10-3-2020 11:45 AM
Semoga till neraka jahanam
Quote biozipstar 10-3-2020 11:45 AM
kenapa gosip dorang dua x pernah nak elok? hmmmm.... doa yg x baik tu tak elok juga utk hubungan korang dlm diam...
Quote nanie 10-3-2020 11:47 AM
post dia smlm ni kan? igt xde org nak bukak. ada gak.
mmg mengundang je nabil ni. org tu dah la baru balik umrah
Quote mixed 10-3-2020 11:51 AM
sikit2 nanti byk la nabilkepam ni akan bt kt ayda gedik
dulu ex gf kena siram air
sejenis bf acah kelakar msk air pada hal anoying
Quote mieymiey 10-3-2020 11:51 AM
Jijik yach couple ni!
Quote Ladybird910 10-3-2020 11:55 AM
Motippp sgt post gitu..Saje mengundang lps tu ckp netz ni hanya tau mengecam..pdhl korg yg sendiri tak pakai otak
Quote tintin22 10-3-2020 11:55 AM
Quote silampumeja 10-3-2020 11:58 AM
Bodohnyalah.... Sekali lagi maruah wanita dipijak-pijak oleh nabil mahir.

Eh tipulah kalau nk cakap takde niat tu..... Kebnyakan akan relate dgn kelucahan walaupun ramai org rasa biasa. ..tak perlu ciuri perhatian sgt
Quote Kurex 10-3-2020 12:01 PM
sesuailah aida mat aris dgn pelahap ni
Quote Boomibulat 10-3-2020 12:02 PM
I want vomit green can or no can
Quote aammyy 10-3-2020 12:03 PM
As a gentleman, rasanya dia tak patut upload gambar gf dia mcm tu. So for ayda, boleh dah fikir, lelaki ni sesuai ke idok utk ko. Even ko Tak pikir nak kahwin dgn dia, agak2 elok tak utk karier ko, maruah ko sbgai sorang perempuan. Harap handsome je tapi tak cerdik.
Quote sharlenetexas 10-3-2020 12:06 PM
Eloklah sekufu. Sama2 terencat.
Quote mizruncing 10-3-2020 12:07 PM
baru nk puji ayda jebat dh bertudung ince back from umrah
Quote sharlenetexas 10-3-2020 12:09 PM
Tapi pelik macamana nabil boleh ada dlm iklan watsons? Jadi duta gak ke? Setahu aku duta watsons ni ayda mat aris dan sorang lagi artis cina.
Quote pichee 10-3-2020 12:09 PM
Rosak reputasi aida....

Lihat semua komen(130)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top