Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pereka Fesyen Rizman Bakal Jadi Bapa, Isteri Hamil Empat Bulan

9-3-2020 05:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 26

Baru mendirikan rumah tangga bulan September, pereka fesyen, Rizman Nordin mengumumkan bakal menjadi bapa tak lama lagi.

Isteri tercinta, Nurida Suraya kini hamil dan usia kandungannya sudah memasuki emapt bulan.


Rizman yang terkenal dengan empayar fesyen Rizman Ruzaini ini berkongsi perasaan gembiranya di Instagram.

"Alhamdulillah. Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang, bersyukur kami dihadiahkan anugerah yang paling berharga. Ihsan dan amanat dari yang Esa. Usianya kini masuk bulan ke empat," tulisnya di Instagram.



Dalam masa yang sama Rizman berdoa agar bayi yang bakal dilahirkan nanti cukup sifat dan semuanya baik-baik belaka.

Tahniah sekali lagi buat Rizman dan Nurida. 

Foto: IG
Tak sabar nak tunggu, ikut muka siapa agak-agaknya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
1
0
Komen: 26
Komen

Previous : Manis Bersemut! Emma Maembong Belajar Memasak Untuk Suami

Next       : 'Badan Tak Perlu Ketul-ketul Untuk Action Movie' - Fizz Fairuz Sindir Hairul Azreen?

Komen Terbaru

Quote bulanbulat 28-3-2020 08:10 PM
Kurex replied at 9-3-2020 07:06 PM
sayangku, kitaorang dah lama bincangkan dekat thread sebelah..

Boleh tobat ka kurex?
Ingat anu tak naik kalau dgn perempuan

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 9-3-2020 05:54 PM
Congrats...
Quote Kenabertaubat 9-3-2020 05:56 PM
Cantik isterinya. Tahniah
Quote MadameOnion 9-3-2020 06:56 PM
Tahniah...
Quote mimie2luv 9-3-2020 07:01 PM
Congratulations!!! Isteri dia memag cantik,symmetrically perfect muka dia!
Quote dudaberhias 9-3-2020 07:03 PM
menanti komen @Kurex & @Themilo
sweet2 gitu kan isteri gosok2 perut somi yang sarat mengandung.
Quote Kurex 9-3-2020 07:06 PM
dudaberhias replied at 9-3-2020 07:03 PM
menanti komen @Kurex & @Themilo
sweet2 gitu kan isteri gosok2 perut somi yang sarat mengandung.

sayangku, kitaorang dah lama bincangkan dekat thread sebelah..
Quote bymirapuzzle 9-3-2020 08:56 PM
Tahniah...
Quote KirazMevsimi 9-3-2020 09:16 PM
wahhh 4 bulan dah. bagus bagus. tumpang seronok dengar berita baik macam ni. moga terus bahagia. amin
Quote munchkin 9-3-2020 09:40 PM
Tahniah. The wife so beautiful
Quote Themilo 10-3-2020 07:56 AM
dudaberhias replied at 9-3-2020 11:03 AM
menanti komen @Kurex & @Themilo
sweet2 gitu kan isteri gosok2 perut somi yang sarat mengandung.

lambat la uols.. thread sebelah, @Kurex siap buat confession pernah kena try dengan Rizman di malam raya.. kau mampu? bergeseran sesama..
Quote LadyCarefree 10-3-2020 08:08 AM
Buntumg dh pondan face ni
Quote amon_79 10-3-2020 08:50 AM
congratulation to the both of you...such a romantic and a loving couple
Quote Kurex 10-3-2020 09:03 AM
Themilo replied at 10-3-2020 07:56 AM
lambat la uols.. thread sebelah, @Kurex siap buat confession pernah kena try dengan Rizman di mala ...

lambat betul suami uols @dudaberhias tu....


uols bawaklah suami uols pergi berubat
Quote esbok 10-3-2020 09:05 AM
Lawo. Cuma. Kalau bergambor tu satu expression je. Mcm bosan pulak dunia ni
Quote chicozinn 10-3-2020 09:30 AM
aku speku dia ni da bertaubat kot..sebab tu dia kahwin skang ni..papepun congrats..
Quote DahliaTulip 10-3-2020 09:30 AM
esbok replied at 10-3-2020 09:05 AM
Lawo. Cuma. Kalau bergambor tu satu expression je. Mcm bosan pulak dunia ni

1 expression je muke die bile be gambar. sbb expression tu yang pali g cantik n fotogenik. pernah tgk die senyum nampak gigi penuh semua mcm tak fotogenik.
Quote husna_amal 10-3-2020 09:57 AM
tahniah semoga semuanya baik2.
Quote dory.thefish 10-3-2020 10:49 AM
wife dia kalau xmekap tebal mmg lawa betul. body shape pun helok. untungggg laki dia.
Quote febreze 10-3-2020 01:10 PM
alhamdulillah..happy for both them

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top