Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wan Emir Dah Berani Muat Naik Gambar Mira Filzah?

9-3-2020 12:58 PM|Oleh: Saiful| Komen: 90

Sebelum ini memang dah kecoh bila dengar Mira Filzah khabarnya sedang hangat bercinta dengan jejaka yang dikenali sebagai Wan Emir Astar.

Namun setakat ini masih belum ada pengakuan yang keluar dari mulut mereka.


Baru-baru ini sempena Hari Wanita Sedunia, anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar, Datin Mastura Mohd Yazid itu ada berkongsi sebuah coretan petikan yang ditujukan kepada semua wanita di dunia ini.

Kapsyennya, "Wanita. Di depan mahupun di belakang tabir, dalam apa jua situasi, suatu cahaya yang berkilauan, terus bergemerlapan menerangi naluri."


Yang menariknya, gambar yang dimuat naik persis mira Filzah.

Walaupun tak jelas, namun rata-rata pengikutnya membuat andaian memnag betul ia gambar aktres popular tersebut.

Foto: IG
Mira Filzah pun meninggalkan tanda 'like' pada gambar tersebut okay!

Kalau benar bercinta apa salahnya. Bagitahu sahaja terus-terang. Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
1
0
Komen: 90
Komen

Previous : Manis Bersemut! Emma Maembong Belajar Memasak Untuk Suami

Next       : "Nampak Anggota Yang Menggiurkan Ke?"- Isteri Sufi Rashid Bengang Dituduh Terlalu Seksi

Komen Terbaru

Quote chooper 10-3-2020 11:50 PM
Geng ruhainies jgk ke

Lain-lain Komen

Quote nanies 9-3-2020 01:13 PM
ntah2 gambar emak dia ler..
Quote nura19 9-3-2020 01:18 PM
Mcm mira je tp nk sorok2 tu
Quote Ladybird910 9-3-2020 01:25 PM
Poyo laa...

Sekor nk letak sticker2..sekor lg letak bidai2..

Jadi mcm fawa kan elok..ni semua hauksss

#donedengki
Hehehe
Quote KIM.K 9-3-2020 01:32 PM
Perakian kan perahsia sikit. Malu2. Macam sultan perak gak la..tup2 kawin

Kat perak budak2 bercouple tak berani dating kat kampung2. Nampak macam budak tak baik. Tradisi dah berzaman
Dating pun kat bandar2 macam ipoh/k.kangsar
Quote kiah_mai_pulak 9-3-2020 01:34 PM
dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?
Quote margo20 9-3-2020 01:36 PM
tah tah gambar dia cedok kt google
Quote insyi81 9-3-2020 01:46 PM
Kak Lina pompom jugak yg curlass..janji nk tunjuk masa kahwin mmg betul dia buat..
Quote friedfishsoup 9-3-2020 01:47 PM
kiah_mai_pulak replied at 9-3-2020 01:34 PM
dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?

Ye lah kak Kiah jangan gelabah tetek sangat sis nanti orang marah kak kiah merata spam
Quote wickedwisdom 9-3-2020 02:01 PM
eheks. hint la tuuuu
Quote akora 9-3-2020 02:11 PM
doakan yang terbaik aje
Quote puanbintang 9-3-2020 02:16 PM
cepatlah mira, kawen ajelah...
Quote buapakperut 9-3-2020 02:21 PM
ntah2 faiz roslan tu
Quote tanganbercakap 9-3-2020 02:25 PM
name ig dia ala2 a star is born dh
nak jadi star tak lepas dapat tangkap star pun jadi la
Quote zuriey 9-3-2020 02:26 PM
Rajin pula ko nk layan ppuan gedik perasan lawo ni..cari yg matang sikit la..
Itu je komen akak yg hati hitam berkeladak ni
Quote mixed 9-3-2020 02:26 PM
mcm mak dia je

Quote nananadhirah 9-3-2020 02:26 PM
Edited by nananadhirah at 9-3-2020 02:32 PM

cepatlah kawen. nak main hint2 pulaks, nanti mira pijah boleh masuk geng sendu selepas kawen. berlakon biasa2 aje rupa pun biasa2 aje
Quote MatDeghem 9-3-2020 02:32 PM

belum kawin lagi.... gambar mak sudah di samar samarkan. takut gelfren majuk  


Quote virgo19 9-3-2020 02:35 PM
Gediknya la hai, tunjuk jela, takde sapa kesah pun. Ala2 ruhainies kemut pulak nak tutup2 blur2 bagai..
Quote adelea 9-3-2020 02:37 PM
puanbintang replied at 9-3-2020 02:16 PM
cepatlah mira, kawen ajelah...

khensss , cepat laaa kahwin ajer laaa

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top