Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nor Hidayah Ambil Alih Instagram Abam Bocey

7-3-2020 10:28 AM|Oleh: top5complete| Komen: 85

Sudah hampir sebulan Allahyarham Abam meninggalkan kita dan banyak kontroversi telah berlaku sejak pemergiaannya. 

Terkini, balu Arwah Abam iaitu Siti Nor Hidayah telah mengambil alih Instagram Arwah Abam yang memiliki lebih 2.5 juta pengikut itu.


Foto: Instagram Abam Bocey 

Nor Hidayah sendiri memberitahu perkara itu menerusi sebuah posting pada Khamis. Hidayah memaklumkan bahawa akaun itu digunakan semata-mata untuk membuat kemas kini berkaitan anak lelakinya itu


Kredit foto: Instagram Abam Bocey


Foto: Instagram Abam Bocey 

Semoga Nor Hidayah dan keluarga lebih tabah dan kuat dalam mengharungi hari-hari akan datang dan jangan lupa ramai netizen yang akan sentiasa memberikan sokongan kepada keluarga anda terutamanya Adik kecil Hamzah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 85
Komen

Previous : "Nama Ja Top 5 Couple Meletop Tapi Tengok Tak Hot Pun!"

Next       : Anak Michael Ang Dapat 8A SPM, Ramai Netizen Terkejut

Komen Terbaru

Quote LautBiru52 11-3-2020 03:53 PM
tempayanretak replied at 9-3-2020 10:50 AM
Bini ali dok meratib rindu abam... Kalah laki dia

yg pelik nya tak sebut langsung pasal anak arwah. kot ye pun tak suka dengan biras tu takkan la tak rindu dengan anak buah yang kecik lagi tu kan.

Lain-lain Komen

Quote DARSITA 7-3-2020 10:39 AM


Taniah!!

Tolong tukar kata laluan yang lebih susah nanti kena curi pula.

Quote zehra2 7-3-2020 10:40 AM
Macam tu ler jd berani. Demi hamzah.
Quote melatibiru 7-3-2020 10:45 AM
Well done Dayah!
Quote simatakucing 7-3-2020 10:52 AM
Semoga hamzah menjadi anak soleh penyejuk hati bondanya
Quote fadzyjemi 7-3-2020 10:55 AM
Goodjob dayah! Semoga Ali rentung x merempan psl ig abam
Quote KIM.K 7-3-2020 10:58 AM
Tahniah dayah. Maaf juga jika iols ada salah cakap dgn dayah sepanjang bergosip. Tunggu punya tunggu KuAli tak explain juga
Quote sukacactus 7-3-2020 11:00 AM
Edited by sukacactus at 7-3-2020 04:46 PM

Way to go girl!
Quote Syd 7-3-2020 11:03 AM
Pelepas rindu kepada semua.

Quote farlis 7-3-2020 11:24 AM
Go dayah.. Jgn terus dipijak.
Quote Lengkong 7-3-2020 11:30 AM
Kuatkan semangat dayah


Quote RumiMenari 7-3-2020 11:31 AM
So xde sebab tak tau pasal anak buah or cucu walaupun tak dihubungi kan... Since ig tu public.. huhu classssssy move..
Quote biozipstar 7-3-2020 12:10 PM
maknanya mmg dayah yg betul ye selama ni? isk isk isk
Quote anarina 7-3-2020 12:14 PM
Yeyyyyy go Dayah. Confirm Ali rentung dgr berita ini haha siap dayah nak tukar nama ig tu - bagus combine nama abam + hamzah
Quote aaz 7-3-2020 12:15 PM
Well done Dayah. Terus kuat untuk diri sendiri dan Hamzah
Quote unguaurora 7-3-2020 12:19 PM
Instagram ni masuk senarai faraid x? Takut alisusun rampas plak nti
Quote pheonix84 7-3-2020 12:23 PM
Go go go dayahhh..lantak la depa nk kata hati binatang ke apa ke..yg penting sekali fikirkan hamzah tau
Quote MisXoXo 7-3-2020 12:41 PM
Mcm tu ajonya..nnti kata dayah ambil kesempatan bagai..sian dayah..xyahlah hadap reta abam kalau.perangai ali sekeluarga mcm tu.u nakk..hambekkkk..dayah akan byk lg rezeki akan dpt
Quote gummiebear 7-3-2020 12:52 PM
Good job Dayah! Stay strong okay
Quote maxim 7-3-2020 01:03 PM
Yeke sis..mcm dh mls nk amek tau

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top