Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Syafiq Kyle Siapkan Diri Nak Kahwin Dengan Mimi Lana

5-3-2020 04:15 PM|Oleh: Saiful| Komen: 90

Syafiq Kyle kata tahun 2020 tiada sebarang majlis istimewa membabitkan dirinya dan kekasih, Mimi Lana.

Bagaimanapun aktor kacak ini sudah memasang niat untuk berkahwin dan dalam proses mempersiapkan diri untuk menjadi suami.

Foto: IG
???Setiap lelaki pasti mempunyai keinginan untuk mendirikan rumah tangga dan saya pun ada memasang impian ke arah itu. Malah, keluarga saya pun selalu berpesan kalau berkawan, jika tak ada duit nak berkahwin kena pasang niat dulu. Tapi itulah, sampai sekarang tak kahwin-kahwin lagi.

"Mungkin juga sebab jadual kerjaya kami berdua yang padat. Saya dan pihak wanita (Mimi) belum mempunyai masa yang sesuai untuk berbincang perkara ini dan kami menghormati waktu masing-masing.



"Malah, keluarga pun menyerahkan kepada kami untuk memilih memandangkan kerjaya dalam bidang ini (lakonan) pun tidak menentu," katanya kepada Harian Metro.

Kami doakan yang terbaik untuk Syafiq dan Mimi. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 90
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Perang Antara Bos Safawi Rasid Dengan Kakak Syifa Melvin

Komen Terbaru

Quote daisywillberry 3-5-2020 12:06 AM
Amboi hahhaa..

Lain-lain Komen

Quote manehnya 5-3-2020 04:21 PM
iyee kee.. how sweet.. jgn x jadi plak yea..
Quote margo20 5-3-2020 04:23 PM
Ok notedddd
Quote sharlenetexas 5-3-2020 04:29 PM
Belakang skitttt

Quote AshkieLa 5-3-2020 04:30 PM
dulu sorok hubungan.. sekarang nak jual pulak jadi modal berita?
dah kurang job?
Quote chicsee 5-3-2020 04:31 PM
Kenapa I lebih suka tengok Mimi ngan Ben Amir pulak ya...sepadan sgt
Quote mizruncing 5-3-2020 04:36 PM
mimi ni okay pd meols. tp lately since kantoi hubungan dorang dia cam cover sangat. means mcm suka org tau relationship dia ngn shapik tp at the same time act mcm takde pape hubungan dgn shapik
Quote Orix 5-3-2020 04:37 PM

bodo la... hahahaha... capik ni kalo ehem2 mesti jenis sporting layan je permintaan partner nk posisi itu ini sbb dlm bidio pun dh sporting apetah lg kalo real
Quote violetungu 5-3-2020 04:38 PM
Bukan putus dah ke hari tu
Quote Kurex 5-3-2020 04:45 PM
kalau perempuan gini, takpe.. takde caci maki..  kalau sm, selayaknya kena hina
Quote Aunty_Acid 5-3-2020 04:47 PM
Skrg ni retis yg ngetop majoriti ada bebird  terbang...
Lps ni ramai le bbnu frust menonggeng
Quote ellejo 5-3-2020 05:04 PM
no mimi no
tangkap vip please
Quote aiva 5-3-2020 05:08 PM
aku ok jer couple berdua ni
cepat kawin dan beranak
dan tingkatkan produktiviti lakonan masing masing
ok laa tu sama cantik sama padan apa lagi nak tunggu tahh
Quote Cik_Andak 5-3-2020 05:21 PM
Semoga berkekalan jodoh mereka hingga ke jannah....
Quote buapakperut 5-3-2020 05:56 PM
helok pulak gmbar sapik tu, belakang sikittt...{:question
Quote missDollie 5-3-2020 05:58 PM
Love mimilana.. So chantikkkk..
Quote lotionmilo 5-3-2020 06:00 PM
Tolonglah huraikan "belakang sikit" ni
Sebab iols tak tgk video tu
Quote RatuDunia94 5-3-2020 06:11 PM
Halussnya kaki mimi..
Quote dudaberhias 5-3-2020 06:13 PM
siapkan diri dari segi macam mana tu? besarkan pensil 2b jadi saiz marker pen?
Quote dudaberhias 5-3-2020 06:14 PM
di mana tumpahnya genetik itu kalau bukan ke sedara mara...
mimi lana harus bersedia berpura2 dengan memek muka yang real..

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top