Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dating Dengan Orang Lain," - Netizen Dakwa Safawi Rasid Curang Belakang Syifa Melvin?

5-3-2020 03:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 164

Masih panas dan kecoh dengan isu yang membabitkan Safawi Rasid, Syifa Melvin dan  Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim.

Sebelum ini Syifa tampil membela diri dengan menyatkan dia langsung tak kemaruk nak kahwin dengan pemain bola sepak itu.


Foto: IG
Belum reda, muncul pula pengguna Twitter yang marah kepada Safawi kerana mengadu kepada majikan mengenai masalah peribadinya.

Pengguna berkenaan mendakwa Safawi sebenarnya berlaku curang tanpa pengetahuan Syifa.

Baca thread di bawah: 


Sudahlah sedang panas, dicurah pula minyak ke api!

Di ruangan komen ramai yang bersetuju Safawi sememangnya seorang kaki perempuan.


Buktinya? Sebelum ini dia juga pernah keluar dengan Anim Ezati Rizki, Ruhainies, Wani Kayrie dan Sweet Qismina kata mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
6
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
4
0
1
Komen: 164
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Syafiq Kyle Siapkan Diri Nak Kahwin Dengan Mimi Lana

Komen Terbaru

Quote munchkin 9-3-2020 02:50 PM
rayna_raynes replied at 8-3-2020 09:20 AM
Diorang cakap mcm tu sbb tak suka si syifa je.

Aku pun tak minat adik beradik melvin ni tapi pa ...

kita pun tengok tak berkenaan si sifa tu.

cakap macam anak dia bagus sangat.

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 5-3-2020 03:17 PM
Memang ramai tahu pawi ni playboy. Permpuan je dok terhegeh2 kat dia.
Quote KIM.K 5-3-2020 03:28 PM
Pawie world
Quote manehnya 5-3-2020 03:28 PM
budak tu baru 23, duit tgh byk, popular lagih.. apa kau nk expect dia nikah cepat ? eh biar lah...

selagi dia tak menabur benih haram, okeh jer
Quote mieymiey 5-3-2020 03:33 PM
Bosannya hang ni sepol. Orang dah dok berbuih mulut membawang kat benang lagi satu, hang nak jugak bukak benang kan hasil cilok dari twitter.
Quote mesmerize 5-3-2020 03:36 PM
sedang mencari calon yg paling sesuai la tu.. men are hunters
Quote CiliPadiSedap 5-3-2020 03:40 PM
hahahha akhyar yang dating pawee yang netizen kantoikan..
Quote munchkin 5-3-2020 03:44 PM
Aku dah agak dahhhhhhhh. Kalau masa ngan minah tu, boleh cari ex gf. Booo
Quote aliaa 5-3-2020 03:49 PM
keh pitih banyok jea ramai orang puang gile
zamang x dok pitih mule ada ke dok orang puang nok ke kite...
celek mate siket Pawi oooo
Quote MatDeghem 5-3-2020 04:01 PM



gambor ini lebih jelas muka lelaki terakhir malaya ..... rebutan wanita2 melayu


Quote Kurex 5-3-2020 04:04 PM
yelahhh.. takkan la nak perempuan yg tak berbakat.. lakonan kalau ada yg suam2 kuku.. lain la kalau retis tu gred A macam meryl, jolie, Hathaway, theron,  lawrence, margot, blunt,  johanson.. ni product dalam industri pun tak ada selain terpalit dgn cerita negatif seiring dengan kesenduan bakat..
Quote MatDeghem 5-3-2020 04:05 PM
gambor2 trobek



Quote shaiy 5-3-2020 04:05 PM
MatDeghem replied at 5-3-2020 04:01 PM
gambor ini lebih jelas muka lelaki terakhir malaya ..... rebutan wanita2 melayu

Muka sebijik lelaki lombok
Quote MatDeghem 5-3-2020 04:07 PM


terbuka hati kerana kesungguhan Safawi'

PELAKON, Ruhainies mengakui berkawan dengan pemain bola sepak kelab Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid, 21.

Ruhainies atau Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 26, berkata kesungguhan ditunjukkan jejaka itu membuatkan dia terbuka hati untuk berkenalan.

"Sebenarnya, sudah lama dia cuba nak berkawan dengan saya. Cuma, baru beberapa bulan lepas saya berani untuk berkawan. Itu pun selepas saya melihat kesungguhan ditunjukkan.

"Saya pula jenis susah nak berkawan dan berjumpa seseorang. Apabila dia berusaha hingga sanggup menghubungi pembantu peribadi saya, baru saya yakin. Bagi saya, dia ikhlas dan tidak main-main. Jadi, tidak salah untuk kami berkawan.


baca seterus nya di .....

https://www.hmetro.com.my/utama/ ... -kesungguhan-safawi



Quote haruslah 5-3-2020 04:08 PM

wowww
budak2 baik


Quote prettyuglybabe 5-3-2020 04:15 PM
MatDeghem replied at 5-3-2020 04:07 PM
terbuka hati kerana kesungguhan Safawi'

PELAKON, Ruhainies mengakui berkawan dengan pemain bo ...

astaga si kemut ni...

Quote emily.topaz 5-3-2020 04:16 PM
For me laki yg salahkan perempuan sbb tak perform kerja ni tersgt la loser. Jaga awek pon performance boleh merundum, apetah lagi nak ambik tanggungjawab lain yg lebih besar.  Seorang leader yg bagus akan cuba memperbaiki kekurangan diri bukan menyalahkan org lain utk selamatkan diri sendiri.

Quote sarah82 5-3-2020 04:17 PM
Jadi.. Yg kutuk SM tu kena merangkak meh? Hahaha...
Quote MatDeghem 5-3-2020 04:17 PM


"Masih Menghubungi Saya Beberapa Kali Walaupun Sedang Bersama Syifa Melvin" - Anim Ezati Rimas 'Diganggu' Safawi Rasid


31 JULAI 2019.

Pengacara Anim Ezati Rizki mendedahkan bekas kekasihnya, pemain bola sepak pasukan Johor Darul Ta'zim (JDT), Safawi Rasid masih menghubunginya biarpun hubungan mereka sudah berakhir sejak Januari lalu.

Pada awalnya, Safawi menerima perpisahan ini dengan baik namun selepas itu perkara yang sebaliknya telah berlaku.

Dalam masa yang sama, Safawi masih cuba menghubungi saya dengan menggunakan nombor kawan-kawannya kerana saya sudah 'block' Safawi di WhatsApp.

"Safawi juga menyatakan dia masih menyayangi serta merindui saya.

"Dia juga menyuruh saya untuk putus dengan teman lelaki saya dan kembali kepadanya.

"Saya berkeras dengan mengugut untuk memberitahu perkara ini kepada Syifa namun dia sangat yakin bahawa saya tidak akan melakukannya.

"Tanggapan itu salah kerana saya sudah memberitahu rakan rapat Syifa tentang apa yang terjadi.

"Niat saya memberitahu perkara sebenar kerana takut apabila semua ini kantoi, ia akan menjejaskan hubungan saya dengan Syifa.

"Selepas beberapa hari, Safawi ada memarahi saya kerana menceritakan perkara ini kepada kawan Syifa.

"Saya masih menyimpan kiriman mesej yang dihantarnya. Jadi, saya beranggapan Syifa sudah mengetahui segalanya. Saya sudah selesai dengan bahagian saya," katanya lagi.


Si poyo baru umur 22 tahun. Si anim ini 28 tahun.

duit dan glamor telah menjadikan mat poyo jadi saiko






Quote CiliPadiSedap 5-3-2020 04:18 PM
lprawi playboy atau kemut pressure?

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top