Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Selalu Fikir Ujian Dihadapi BCL, Elfira Loy Belum Sedia Kehilangan Insan Tersayang

3-3-2020 11:01 AM|Oleh: LilRose| Komen: 46

Pemergian beberapa rakan industri seni sejak kebelakangan ini memberi kesan ramai terutama rakan artis.

Sebelum ini, pelakon Aeril Zafrel membayangkan keadaan keluarga andai kata dia meninggalkan dunia sebelum mereka.


Kredit foto: IG

Terbaru, pelakon dan usahawan Elfira Loy turut meluahkan perkara sama.




"Selepas kematian Ashraf Sinclair, saya selalu memikirkan ujian yang dihadapi Bunga Citra Lestari (BCL), saya fikir macam mana jika saya yang harus lalui perkara itu.


Kredit foto: IG

"Setakat ini, dalam kehidupan saya, semua orang tersayang masih ada, jadi saya belum rasa kedukaan berhadapan kematian insan yang dekat dengan saya" katanya dipetik GEMPAK.

Bagaimanapun, Elfira berharap perkara itu tidak berlaku kepada dirinya kerana dia belum bersedia menghadapi ujian sedemikian.



Elfira diijabkabulkan dengan Faris Anuar pada 1 Januari 2019 dan dikurniakan Muhammad Rayyan Khalaf pada 1 Oktober tahun lalu.

Semua orang akan pergi meninggalkan dunia yang fana ini. Kalau bukan kita ditinggalkan, mungkin kita yang akan meninggalkan orang tersayang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 46
Komen

Previous : Search Perlu Teruskan Tanpa Amy Sekali Lagi?

Next       : Che Ta Tak Rela Dimekap Jadi Tua, Baik Bagi Can Pada Pelakon Veteran

Komen Terbaru

Quote Sally6162 4-3-2020 07:41 PM
Heloooo sume nie qada n qadar cik nonnn oiiii

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 3-3-2020 11:15 AM
So orang lain kene tau ke?
Ko ni dah sama mcm Sepul. MN kah?
Quote cikatilia 3-3-2020 11:16 AM
hek enaaaaa
nak org kesian ke apa nih
Quote bondeh 3-3-2020 11:49 AM
nak jugek limelight si bulu nih...
Quote husna_amal 3-3-2020 11:50 AM
mati itu pasti sampai masa kita atau pasangan pasti akan pergi buat selamanya.
Quote blue^panther 3-3-2020 11:55 AM
Ala benda tu common kan, mana ada org kt dunia ni hilang orang yg dia sayang?? Bukan dak EL jer mcm tu la, so gosip ni so lame....
Quote Meiizu 3-3-2020 11:55 AM
nak jugeekkkkkkkkkkkkkkkkk
Quote riantika 3-3-2020 11:57 AM
NEXT!!!
Quote MsKathryn 3-3-2020 11:57 AM
Nak jugakkk...
Quote bambimbom 3-3-2020 12:00 PM
time ni la retis2 yg sendu nak up kan name dorang... curi limelight!
Quote CrowneGlory 3-3-2020 12:09 PM
nak mati ... mati jelah... ko ingat ada malaikat maut tu kisah bersedia ke tidak...
Quote LolaLombing 3-3-2020 12:13 PM
Cubaan utk kekal releven di perkatakan
Quote lee_sakura 3-3-2020 12:15 PM
mmg la dia takut laki nya mati sbb sapa nk siang ikan nant...bersanding sampai 5x tp siang ikan pon xreti...
Quote Nana_Man 3-3-2020 12:29 PM
Kalau dah smpi masa, ajal, memang tak leh elak. Lainkn ko laki bini immortal.
Quote Adeakukesah11 3-3-2020 12:31 PM
So? Apa kena mgena ko pulak?

Yuckss
Quote unguaurora 3-3-2020 01:13 PM
Hek elehhh nk jugakkk
Quote Carcosa 3-3-2020 01:29 PM
MENNNNNNNCAAAAAAPPPUUUBBBBBBBB




No one cares bitch. Bye.
Quote Denco 3-3-2020 01:29 PM
laki ko x romantik & x hensem sgt pun...nexttttt
Quote Boomibulat 3-3-2020 01:29 PM
Kalau laki BCL,Elfira,Wawa pergi dulu diri ini rela jadi pengaanti..klu Shuib pergi dulu harap Siti Sarah cari pengganti yg lebih baik dari I..
Quote miss_perfect 3-3-2020 01:31 PM
Dia ni usahawan? Usahawan apa?

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top