Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zahirah Macwilson Tak Takut Saham Jatuh Lepas Kahwin

3-3-2020 09:41 AM|oleh: top5complete| Komen: 39

Mungkin ini adalah persepsi kebanyakan orang tentang populariti selebriti yang dikatakan akan jatuh merudum setelah mereka berkahwin. 

Namun, pelakon cantik Zahirah MacWilson tidak risau langsung dengan perkara itu kerana baginya, bakat individu itulah penentu karier seseorang dalam industri hiburan.


Foto: IG Zahirah MacWilson
"Sebenarnya, saya tak kisah pun dengan pandangan orang yang mengatakan apabila seorang selebriti itu sudah kahwin, 'saham' akan jatuh.

"Bagi saya, kita tak boleh halang apa orang nak kata sebab macam mana pun mereka tetap bercakap juga, Semuanya berbalik kepada rezeki masing-masing. Sebab saya percaya kepada rezeki," katanya kepada mStar.

Zahirah selamat diijabkabulkan dengan pelakon kacak Aiman Hakim Ridza dengan sekali lafaz pada 20 Februari lalu setelah dua tahun perkenalan.


Foto: IG Zahirah MacWilson

Zahirah juga meluahkan rasa syukur kepada penerbit filem aksi, Bulan & Pria Terhebat yang memberikannya peluang memegang watak utama. Namun dia terpaksa menjalani latihan fizikal selama 2 bulan dan mempelajari bahasa Indonesia untuk watak tersebut.

Foto: mStar

Selamat pengantin baru kepada Zahirah dan Aiman. Semoga berbahagia ke anak cucu dan dimurahkan rezeki. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 39
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Selalu Fikir Ujian Dihadapi BCL, Elfira Loy Belum Sedia Kehilangan Insan Tersayang

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 4-3-2020 02:22 AM
Yang dah kawin dan makin hot adalah Datin Diana, sebelum kawin hotz masa kawin beranak tu merundum sikit now hot balik dan job pun lebat. Cuma tulah lakinya macam tak sesuai buat sheols

Lain-lain Komen

Quote JohnyEnglish 3-3-2020 10:09 AM
saham ape ko beli sampai takut jatuh
Quote Y-Nots! 3-3-2020 10:36 AM
JohnyEnglish replied at 3-3-2020 10:09 AM
saham ape ko beli sampai takut jatuh

kahkahkahkahkahkah
Quote lasagna 3-3-2020 10:48 AM
apsal ada lg stigma kalau kawen saham jatuh ni? xpham aku.
Quote husna_amal 3-3-2020 11:26 AM
ada lagi ke istilah saham jatuh lepas kahwin.
Quote Ritacomels 3-3-2020 11:27 AM
  ,         ..    ,     ..     
Quote bondeh 3-3-2020 11:51 AM
Ritacomels replied at 3-3-2020 11:27 AM
,         ..    ,     ..

hahahahhahahhahah apekahhhhh
Quote Cassieopeia 3-3-2020 11:52 AM
kalau belakon bagus org panggil je lagi. ramai je pelakon yg masih jd rebutan lepas kawin..lainla prestasi merundum lepas kawin
Quote Meiizu 3-3-2020 11:54 AM
alaaa ira duit byk hasil blakon..boleh buat bekap tapi kalau nak terjun bidang bisnes buat sunguh2 mcm mila bizmilla
Quote puteribaya 3-3-2020 12:05 PM
husna_amal replied at 3-3-2020 11:26 AM
ada lagi ke istilah saham jatuh lepas kahwin.

kat oversee x de, tapi ket Mesia ni..diambil kira gak..tapi kalu lakun bagus..org amik gak walau dah penah beranak pun
Quote manehnya 3-3-2020 12:16 PM
alaa nk takut pe, saham mmg dh tinggi,

kawen pun ngan hero.. dah kwein lg meletop2 la, next dpt baby lg meletop2
Quote manehnya 3-3-2020 12:18 PM
alaa nk takut pe, saham mmg dh tinggi,

kawen pun ngan hero.. dah kwein lg meletop2 la, next dpt baby lg meletop2
Quote RatuDunia94 3-3-2020 12:41 PM
JohnyEnglish replied at 3-3-2020 10:09 AM
saham ape ko beli sampai takut jatuh

Menang saham..
Ayuh bangsa JDT lonjakkan kewangan anda.
Quote nananadhirah 3-3-2020 01:42 PM
selamat sendu jairah. iols tk minat dia berlakon. aiman pun iols tak minat control macho. pergi buat anak je lah macam hanis kerol tu
Quote Nham22 3-3-2020 01:47 PM
Dulu ya.. Saham menjunam tersungkur... Skrg mcm lainlah... Job pelakon sapa offer murah rate production sukelah nak ambikkk.. Save budget.
Quote virgo19 3-3-2020 02:29 PM
Geli la tengok couple ni
Quote AshkieLa 3-3-2020 02:54 PM
tapi semenjak dia lovey dovey dengan aiman pun bukan ke dah ke fasa sendu dia ni...
aiman lagi la.. drpd dulu takde laa wow mana... then semenjak statement berlagak pasal industri sendiri pun dah lama slow down kan...
so takde impact kot kalau korang kahwin... memang la tak takut.
Quote lasagna 3-3-2020 02:56 PM
AshkieLa replied at 3-3-2020 02:54 PM
tapi semenjak dia lovey dovey dengan aiman pun bukan ke dah ke fasa sendu dia ni...
aiman lagi la.. ...

aik kn aiman jd tempelan dr cite gf dari nuraka tu? haa pemes lah jugeks.
alahhh pak mertua kan have2.. ok lah tu.
Quote girlfridayz 3-3-2020 03:02 PM
tak hensem takpe janji kaya.. hihihi nampak sangat tak ensem. eh OT piuler..
Quote Sangkar_Emas7 3-3-2020 03:10 PM
Asalkan maintai kualiti, inshaa allah elok je org akan nak sampai bila2.

Contoh terdekat, Fasha Sandha.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top