Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dulu Angkuh, Tengok Sekarang Apa Jadi" - Ahmad Idham Mengata Siapa Tu?

2-3-2020 02:27 PM|Oleh: LilRose| Komen: 54

"Kuasa Allah, tengok sekarang siapa yang keluar dulu."

Drama demi drama disajikan sejak Ahmad Idham dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas).


Kredit foto: IG

Selepas diumumkan akan meninggalkan jawatan itu lebih awal daripada tempoh sebenar, dia direhatkan pula selama dua bulan.

Demi amanah dan industri seni tanah air, Ahmad Idham kembali bertugas.


Kredit foto: IG

Namun, di kala kemelut politik belum reda, dia memuat naik kenyataan berbaur sindiran di Instagramnya.

Menerusi ruangan komen, kenyataannya itu dipersetujui beberapa rakan artis yang memberi bayangan tahu siapa sebenarnya diperkatakan Ahmad Idham.


Kredit foto: IG

Siapa yang diperkatakan Ahmad Idham tu? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 54
Komen

Previous : Search Perlu Teruskan Tanpa Amy Sekali Lagi?

Next       : Naim Daniel Beli Banglo, Dah Nak Kahwin Ke?

Komen Terbaru

Quote katibism 21-3-2020 03:54 PM
MatDeghem replied at 4-3-2020 08:42 AM
Jgn lupa gaisss..... atuk hans dah colling colling suh tengok FFM

Last2 FFM pun tertunda juga..aiyooo

Lain-lain Komen

Quote sarah82 2-3-2020 02:45 PM
Pulak dahhh.. Artis2 mula jadi lalang nampaknya.
Quote kashaz 2-3-2020 02:55 PM
tu...ternampak Puchong tu.
so, apa ekceli dia buat smpi menteri tu xsuka dia? blur jap.
Quote CiliPadiSedap 2-3-2020 03:00 PM
kashaz replied at 2-3-2020 02:55 PM
tu...ternampak Puchong tu.
so, apa ekceli dia buat smpi menteri tu xsuka dia? blur jap.

ex menteri mana satu ye??
Quote husna_amal 2-3-2020 03:05 PM
tuju kat ahli politik ke apa ni?
Quote edoraixora 2-3-2020 03:09 PM
kurang paham....sapa yg nak dia letak jwatan?
gobind ke
Quote kashaz 2-3-2020 03:10 PM

klu puchong, ex-Menteri media pangkal urup G tu la yg i speku.

cuma tak tau apa yg mat idham ni buat smpi menteri ckp lagu tu.
Quote realist_13 2-3-2020 03:14 PM
Ko pon hermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
Quote Themilo 2-3-2020 03:15 PM
Gobind Singh Deo la tu.. kan menteri Komunikasi & Multimedia la tu.. dah sebut Puchong..
Quote blekkep 2-3-2020 03:16 PM
Ex muntri G tu kawen ngan spupu H....conflict of interests dh kt situ....H pulak x ngam ngan si I nie...pdhal same2 haukkkk!!
Quote Aunty_Acid 2-3-2020 03:22 PM
Kt ig zed zaidi pun ada post, psl org sama jgk ke?
Quote JohnyEnglish 2-3-2020 03:22 PM
belagaknya kau Ahmad Idham
Quote brego 2-3-2020 03:43 PM
biasa la orang DAP, memang biadap.
takde ikut protokol punya, perangai macam baru keluar dari hutan.
tak sabar2 DAP nak masuk barua2 dia dalam semua NGO, GLC dan jabatan kerajaan.

yang ada di finas tu sekarang adalah lantikan politaik DAP.
elok barua2 ni semua di tendang keluar dari semua NGO, GLC dan jabatan kerajaan.


[fbp]https://www.facebook.com/papaazri2020/videos/572787326779715/[/fbp]
Quote AshkieLa 2-3-2020 03:43 PM
blekkep replied at 2-3-2020 03:16 PM
Ex muntri G tu kawen ngan spupu H....conflict of interests dh kt situ....H pulak x ngam ngan si I ni ...

H saper pulak? lopak punya ex?
Quote blekkep 2-3-2020 04:06 PM
AshkieLa replied at 2-3-2020 03:43 PM
H saper pulak? lopak punya ex?

yep...mmg H ngan AI nie x ngam...
Quote mixed 2-3-2020 04:11 PM
deham perli H le tu

kemain lyana kg face drop komen eh
bkn ke dia pn baik dgn H
Quote tomatome 2-3-2020 04:14 PM
So H tu kan lantikan politik.. masih pegang title ke?? Bukan ptt resign ke
Quote elzy 2-3-2020 04:25 PM
Hebat sekali kalau H ada kaitan dengan Puchong.
Kalau betul memang besar payung H di zaman kegemilangan Puchong..
Quote KIM.K 2-3-2020 04:29 PM
brego replied at 2-3-2020 03:43 PM
biasa la orang DAP, memang biadap.
takde ikut protokol punya, perangai macam baru keluar dari hutan ...

Terbaik
Minat cara gomo ni. Aku nak polo papagomo dekat2 kat socmed tak berani kang orang kata nak berkenalan
Quote Adm89 2-3-2020 04:57 PM
blekkep replied at 2-3-2020 03:16 PM
Ex muntri G tu kawen ngan spupu H....conflict of interests dh kt situ....H pulak x ngam ngan si I ni ...

Lahh baru tau H dgn G ada kaitan family cmtu. Part dedua hauk aku setuju

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top