Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bagi Signal Jika Perlu Buat Bantahan Jalanan - Najib

2-3-2020 11:16 AM Komen: 22
Mantan Perdana menteri Datuk Seri Najib Razak dalam hantaran di Facebooknya menyindir kejatuhan kerajaan Pakatan Harapan. 


Kredit foto: IG

Dalam postingnya itu, Najib memerli tindakan memecat Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob daripada jawatan ketua pembangkang yang turut membalas gurauannya itu di Twitter.

Dalam masa sama, Najib sempat berseloroh menyatakakan kesediannya melakukan bantahan jalanan jika diperlukan.


Kredit foto: Twitter

Semalam, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengangkat sumpah sebagai perdana menteri kelapan di Istana Negara. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sarah82 2-3-2020 03:54 PM
highcastle replied at 2-3-2020 03:11 PM
Aku tak tahan dia nganjing Khalid dgn letak gambar Velfire.........

Harus org tua tu sentap sampai ke tulang hitam.. Tu la menganjing lagi rakyat kes nCov.. Skrg.. Rasaiinnn

Lain-lain Komen

Quote Scheherazade 2-3-2020 11:19 AM
Amboi, kemain lagi
Quote matbad 2-3-2020 11:21 AM
Apabila veteran main tweeter..menganjing lagi kuat hahahaha
Quote sarah82 2-3-2020 11:28 AM
Aku gelak baca twitter Najib semlm.. Adoiii.. Makan dalm.. Makan dalam..
Quote qistiena 2-3-2020 11:33 AM
dah pilih ke ketua pembangkang
Quote husna_amal 2-3-2020 11:39 AM
Najib makin padu sekarang dengan ayat2 dia tu
Quote watie79 2-3-2020 11:41 AM
now time to pay back lah...
Quote kemaruk 2-3-2020 11:42 AM
pulang paku buah keras
Quote EJALTI 2-3-2020 11:43 AM
matbad replied at 2-3-2020 03:21 AM
Apabila veteran main tweeter..menganjing lagi kuat hahahaha

Kannnn....kalah bebudak wechat
Quote JohnnyLever 2-3-2020 11:45 AM
orang tua ini makin menjadi2 lawak dia, mungkin idea pengurus akaun facebook dia, tapi belum tahu, yang kita kenal di luar pun ramai orang2 tua yang kelakar melebihi pelawak2 raja lawak keluaran astro. tak mustahil Najib ni memang kelakar orangnya, kalau tak kelakar tak kan isteri sayang?
Quote LostStar 2-3-2020 11:47 AM
hahaha funny.. tapi kata2 dia ada benarnyaaaa..
Quote NekNgah 2-3-2020 12:00 PM
Pergi duduk diam-diamlah kat sana.
Quote fliphair8 2-3-2020 12:16 PM
Ni hakak rasa lawak...put aside ler kes merompak dia yg belum dibuktikan...tapi hakak rasa dia irl maybe friendly..enjoy je life jibby....duit dah banyak...takyah ikut jejak atok berpolitik lagi...nak berjasa ngan rakyat pun banyak cara....
Quote Rogue98 2-3-2020 01:26 PM
Hahaha tepat kena sebijik...
Quote gede-bab 2-3-2020 02:40 PM
sarah82 replied at 2-3-2020 11:28 AM
Aku gelak baca twitter Najib semlm.. Adoiii.. Makan dalm.. Makan dalam..

menusuk kalbu tu....
urut dada ajer la...
Quote sarah82 2-3-2020 02:40 PM
gede-bab replied at 2-3-2020 02:40 PM
menusuk kalbu tu....
urut dada ajer la...

Jangan ada yg kena serangan jantung sebab terlalu marah sudah.. Hahahah
Quote mesmerize 2-3-2020 02:57 PM
aku tergelak2 baca status fb najib ni hari2 sejak mahathir gulingkan kerajaan pakatan harapan
Quote highcastle 2-3-2020 03:11 PM
sarah82 replied at 2-3-2020 11:28 AM
Aku gelak baca twitter Najib semlm.. Adoiii.. Makan dalm.. Makan dalam..

Aku tak tahan dia nganjing Khalid dgn letak gambar Velfire.........
Quote ashilalat 2-3-2020 03:14 PM
NekNgah replied at 2-3-2020 12:00 PM
Pergi duduk diam-diamlah kat sana.

So..siapa ketua pembangang sekrang? Ke masih nak kena berebut antara madey, bang non dengan kit sial?
Quote Rogue98 2-3-2020 03:19 PM
Tepat ke sasaran...

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top