Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Risau Mandul, Aprena Manrose Jalani Rawatan Kesuburan

3-3-2020 10:08 AM|Oleh: top5complete| Komen: 69

Pelakon Aprena Manrose dan suami membuat keputusan untuk mendapatkan rawatan kesuburan selepas empat tahun berkahwin dan belum dikurniakan cahaya mata.


Foto: Instagram

Memetik laporan mStar Online, Aprena juga mendedahkan yang dia dan suami pernah membuat pemeriksaan kesuburan pada Disember 2019 dan kini dalam proses selanjutnya.

"Tahun ini saya memang nak fokus untuk mendapatkan zuriat. Dah empat tahun berkahwin, sudah tiba masa yang sesuai untuk saya nak ada anak pula.


Foto: Instagram

"Selama ini, saya dan suami tak pernah membuat pemeriksaan apa-apa, tapi pada Disember tahun lalu kami buat keputusan untuk bertemu doktor.

"Perancangan saya pada tahun ini memang nak perlahankan sedikit karier seni. Tapi, tidak bermaksud saya mahu terus berhenti" katanya.


Foto: Instagram

Semoga semuanya berjalan lancar kepada pasangan bahagia ini. Wan Syahera Putri Aprena Wan Syahman dan Mohd Afiq mendirikan rumah tangga pada 2016. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 69
Komen

Previous : Search Perlu Teruskan Tanpa Amy Sekali Lagi?

Next       : Maki Sepahtu Tak Pergi Majlis Kahwin Mamat, Diva AA Sentap Dengan Jep?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 15-3-2020 12:20 AM
anastasia7 replied at 10-3-2020 08:11 AM
Yup. Nama komersial gitu. Tp bagusnya, org tahu la ada kena mengena

Bnyk sngt "rose" haha.

Lain-lain Komen

Quote annadonna 3-3-2020 10:15 AM
Takde takde karier ceritalah pasal jimak
Quote red_velvet 3-3-2020 10:16 AM
Perlahankan karier apa nya..bila karier seni ko laju pun aku tak tau...
Quote Boomibulat 3-3-2020 10:17 AM
Anak Iwan dangdut ni kan..
Quote lazim 3-3-2020 10:18 AM
Aju dulu mati3 igt dia ank dara. Suka tgk dia. Tp x byk jd heroin
Quote ad_hoc79 3-3-2020 10:20 AM
lorr dah kawin rupanya
Quote Kurex 3-3-2020 10:22 AM
aku sorang je ke yg tak kenal dia??
Quote Adm89 3-3-2020 10:26 AM
Kurex replied at 3-3-2020 10:22 AM
aku sorang je ke yg tak kenal dia??

Tak kenal gak tp sbb nama dia manrose aku agak dia senrose rizrose
Quote lasagna 3-3-2020 10:32 AM
ohh lama dah dia ni kwen.. rupanya dah 4 taon..
Quote tomiko_haza 3-3-2020 10:41 AM
semoga dipermudahkan urusan pasangn nih..dedua cantek..mesti dpt baby shomel
Quote Orix 3-3-2020 10:49 AM
big question, who r yusssssss
Quote acikbajuhijau 3-3-2020 11:09 AM
who are you or if i know who are you pun, aku doakan yang terbaik untuk kau dan suami kau. empat taun tu... lama... semoga berjaya, dik!
Quote husna_amal 3-3-2020 11:34 AM
selamat berusaha. mana tahu Allah kabulkan permintan awak.
Quote manehnya 3-3-2020 11:36 AM
okee... ptt la lawa
Quote manehnya 3-3-2020 11:39 AM
okee... ptt la lawa

budak yg selalu ngan depa tu sapa
Quote puteribaya 3-3-2020 11:55 AM
lazim replied at 3-3-2020 10:18 AM
Aju dulu mati3 igt dia ank dara. Suka tgk dia. Tp x byk jd heroin

yaa badan dia mantop..kakak dia dah anak satu..janda..Octavia tu pun badan wallahhhh macam anak dara..dorang ni mmg set2 sexy..tapi kawin muda
Quote puteribaya 3-3-2020 11:56 AM
manehnya replied at 3-3-2020 11:39 AM
okee... ptt la lawa

budak yg selalu ngan depa tu sapa

tu anak sedara dia..anak kakak dia janda..oktavia tu
Quote puanbintang 3-3-2020 11:59 AM
semoga dipermudahkan
Quote makton 3-3-2020 12:37 PM
baru smlm aku tgk cite penunggu hospital ape tahh kat YT.. yg Fauziah latiff berlakon jadi nurse Kusuma Dewi tu. 1st time tgk minah ni berlakon, nak kata kayu tak jugak.. beshe2 je laa..

tp baca komen ramai ckp muka dia mcm sajat
Quote beta_carotene 3-3-2020 12:38 PM
Yg penting laki sheols ensem
Whoareyus belakang citer

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top