Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ammar Alfian Berang Dituduh Pelaku Video S*ks Songsang

27-2-2020 10:42 AM| Komen: 35

Semalam kecoh mengenai penularan video tidak senonoh di laman media, dan pelakon Ammar Alfian tampil menyuarakan pendapat mengenai perkara itu di Instagram.

Foto: Instagram

"Apabila anda tahu itu berita palsu dan cubaan untuk menjatuhkan anda tapi anda terus bermain dengannya.

"Orang yang percaya kepada khabar angin dan berita palsu boleh digelar kambing," tulisnya di Instagram.

Foto: Instagram

Ammar percaya kebenaran akan ditegakkan.

"The truth will come out," katanya.

Foto: Instagram

Ada juga netizen yang cuba mengapi-apikan keadaan dengan menuduh perlaku tersebut adalah dia. Berikut jawapan balas Ammar:

"Ohh asal ada tatu, badan tegap saja aku la? Ramai cakap sama, kau pun ya saja? Macam tu? Patutlah fitnah semakin berleluasa. Okay kita tunggu ya."

Foto: Instagram

Memetik laporan Harian Metro, video tidak $eks mirip pelakon lelaki yang tersebar beberapa hari lalu itu akan disiasat pihak polis, Ketua polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal untuk tindakan lanjut. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 35
Komen

Previous : "LGBT Boleh Pergi Mampus" - Lagu Terbaru Bunkface Cetus Kemarahan Peminat

Next       : Eyra Hazali Terkejut, Ada Yang Doa Perkara Buruk Berlaku Pada Kandungan

Komen Terbaru

Quote simalakama 28-2-2020 02:22 PM
cmf_blingblings replied at 27-2-2020 04:45 PM
Sebodoh-bodohnya wartawan Malaysia ni, tak faham, syok sangat dok ushar video seks ni. Wartawan bany ...

Entah entah wartawan yang cover story ni arbok..deswaii laa..

Lain-lain Komen

Quote nanies 27-2-2020 10:54 AM
geli aku tgk mamat ni. trisome je ngan ngan atikah mcm dulu
Quote epuepy 27-2-2020 11:10 AM
ala, nk heran apa. sejarah mungkin berulang ~ (nyanyi dlam nada sengau tomok)
Quote uda 27-2-2020 11:22 AM
Resultnya : perlaku tidak dapat dikenali kerana video kurang jelas
Quote dudaberhias 27-2-2020 11:23 AM
Quote dudaberhias 27-2-2020 11:23 AM
who caressss.... kau tetap sendu mendu....
malu la tu di cop bottem khennn...
Quote Jemahjemah 27-2-2020 11:25 AM
nanies: geli aku tgk mamat ni. trisome je ngan ngan atikah mcm dulu
hahaha ni mmg confirm ke diaorg 3 tu threesome dulu ?
Quote PintuKayu 27-2-2020 11:30 AM
gelilah tengok lagi badan ketak3 mcm ni..
Quote tagas 27-2-2020 11:30 AM
ada chance dpt duit free

samang fitnah jgn tak samang kasi jotah2
Quote nananadhirah 27-2-2020 11:46 AM
geli aku tengok mamat ni. tatto penuh di badan. dapat bini cantik dulu kau curang. ke dah jadi ex wife ?
Quote nananadhirah 27-2-2020 11:46 AM
geli aku tengok mamat ni. tatto penuh di badan. dapat bini cantik dulu kau curang. ke dah jadi ex wife ?
Quote husna_amal 27-2-2020 11:52 AM
dari awal pembabitan dia dalam industri perfileman banyak buat kontroversi je.
Quote dudaberhias 27-2-2020 11:56 AM
Jemahjemah replied at 27-2-2020 11:25 AM
hahaha ni mmg confirm ke diaorg 3 tu threesome dulu ?

Ye betul dan ammar bottem nya. Tikah tolong cuci2 pakai mulut bila ada benda2 kuning melekat dekat derih
Quote chocobozhere 27-2-2020 12:13 PM
dudaberhias replied at 27-2-2020 11:56 AM
Ye betul dan ammar bottem nya. Tikah tolong cuci2 pakai mulut bila ada benda2 kuning melekat dekat ...

jijik nya... so betullah kes threesome tu.. apa sal tikah boleh terjebak dgn dua ekor tu...
Quote dudaberhias 27-2-2020 12:16 PM
chocobozhere replied at 27-2-2020 12:13 PM
jijik nya... so betullah kes threesome tu.. apa sal tikah boleh terjebak dgn dua ekor tu...

tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang
Quote chocobozhere 27-2-2020 12:17 PM
dudaberhias replied at 27-2-2020 12:16 PM
tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang

oh.. so takde adegan dorg dgn tikah lah yer... motif sgt tikah nak tejebak dgn dua ekor tu. aku igt tikah dh di kenduri dua org tu...
Quote AbukRokok 27-2-2020 12:19 PM
dudaberhias replied at 27-2-2020 12:16 PM
tikah hanya tolong cuci2 je... dia tak buat apa pun... deris dan ammar yang

sian tikah sampai pening kepala dia nk tolong cuci
Quote minguk 27-2-2020 12:20 PM
bammar dah mara.. chuols la ni sukew jew tudo-tudo dierrrr
Quote dudaberhias 27-2-2020 12:51 PM
AbukRokok replied at 27-2-2020 12:19 PM
sian tikah sampai pening kepala dia nk tolong cuci

maksud uolss sakit lelangit khen??
nak kata sakit tekak... kekontot je macam baby carrot
Quote RatuDunia94 27-2-2020 01:03 PM
Haruslah heols melenting.. ddh la kena tuduh gay.. bottom lak tu.. tercalar imej..

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top