Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

27-2-2020 11:25 AM|Ct Cheery| Komen: 202

Kebelakangan ini, industri hiburan negara dikejutkan dengan kematian beberapa selebriti muda ketika tidur. Pemergian yang mengejutkan ramai pihak, kerana selain faktor umur yang masih muda, mereka ini menjalani kehidupan yang sihat, malah tidak menghidap sebarang penyakit.  


Kredit foto: IG sitisarahraissuddin


Kejadian tersebut kini secara langsung memberi kesan kepada sesiapa sahaja terutama golongan wanita yang bergelar isteri. Para isteri merasa bimbang dan paranoid kehilangan suami dalam cara yang sama. Walaupun mereka sedar bahawasanya, ajal maut itu di tangan Allah S.W.T. Kita hanya mampu melalui perancangan yang telah diaturkan. 


Penyanyi Siti Sarah turut merasai perkara yang sama, menyatakan kebimbangannya melalui Instagram apabila menyedari Syuib Sepahtu tidur tidak bergerak.



Walau bagaimanapun, melalui perkongsian tersebut, peminat turut berkongsikan kebimbangan yang sama di ruang komen. Tak kurang jugak memuji kemesraan pasangan tersebut dan komen balas syuib menjadi bahan usikan peminat. 


Hari ini Siti Sarah menzahirkan kata-kata romantis buat Syuib Sepahtu sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-9 tahun. 



Rata-rata peminat mendoakan pasangan tersebut dipermudahkan urusan dan bahagia hingga ke Jannah.


Pasangan ini berkahwin pada 26 Februari 2011 dan dikurniakan tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 8, DZahira Talita Zahra, 5, dan Ariq Matin yang berusia 3 tahun.- CARI 




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 202
Komen

Previous : Tiada Jodoh Dan Persefahaman, Intan Najuwa Sah Putus Tunang

Next       : "Kedekut, Malas Layan," -Hatta Dolmat Sindir Artis Siapa Tu?

Komen Terbaru

Quote tintong 8-3-2020 09:59 PM
ALDRIN replied at 27-2-2020 12:08 PM
Cer kalau Soeb nih x kaya, Miskin????...apa2 pon tido gitu dah rupa kelindan lori tido kat RnR...... ...

Kejammmmm hahahhaaaa

Lain-lain Komen

Quote tagas 27-2-2020 11:28 AM
emmmmmmmm ngantokkzzzzz  
Quote MistrezHermanaz 27-2-2020 11:29 AM
on behalf kak kiah, so nk kene gelabah teks ke apa ni..hahaha
Quote JunkMail 27-2-2020 11:29 AM
Nak feeling cinta abadi bak seraf dgn bcl ke tu? Nobody cares sis...
Quote chicozinn 27-2-2020 11:33 AM
nak gak steal limelight bcl n ashraf ni..uurghhhhh whoareyuusssss..
Quote chandrahusin 27-2-2020 11:37 AM
kesian Sarah Shuib
mentang2 tak lawa
terus kena kecam kena acik forum
klu lawa terus suwitttt gittewww
Quote shernazz 27-2-2020 11:37 AM
MistrezHermanaz replied at 27-2-2020 11:29 AM
on behalf kak kiah, so nk kene gelabah teks ke apa ni..hahaha

Jom gelabah teteks sesama..

@kiah_mai_pulak
Quote kerisnaga 27-2-2020 11:38 AM
tak perlu kot tayang suami tido kt socmed. jagalah aib suami.
Quote fuyupoktek 27-2-2020 11:39 AM
Tp pon iols ada sikit paranoid lepas sorg2 mati dlm tido huwaaa
Quote prettyuglybabe 27-2-2020 11:39 AM
ye lah.. apa-apa amik camera rekod dulu pastu baru check bernyawa ke tidak
Quote rospinki 27-2-2020 11:40 AM
awww...lupa lak aku nga pasangan romantis ini
moga cinta kalian kekal ke jannah..renunglah dalam dalam mata shuib tue..

tapi sis..kenapa aku rasa dibuat2 aje omongan ini.
Quote minahmanja 27-2-2020 11:44 AM
dia pun nk jugaakkk...
Quote intanazlynna 27-2-2020 11:56 AM
tak minat, org tayang laki tido kat soc media
Quote husna_amal 27-2-2020 12:00 PM
happy anniversary buat pasangan ni.
Quote RumiMenari 27-2-2020 12:01 PM
Kak kiah kan peminat nomor satu isteri mithali ni... Lambat pulak masuk sini..
Quote AshkieLa 27-2-2020 12:05 PM
haritu si perasan wolverine kaitkan BCL dgn wawa gigi chiclets... dah ni si chucky pulak nak kait dgn kematian abam n ashraff dalam tidur...
sama naik je dua2 pasangan... tak mencapub tak sah.

gelinya nak tunjuk kat orang laki ko tidur tak berbaju yg mcm byk daki gitu...
kang ade yg spesis jering syok dan terbayang2 kat laki ko.. baru ko tau sarah oiii
Quote Bumbu 27-2-2020 12:08 PM
Ramai yg BAIK2 ninggal dulu. Harap faham yerr
Quote ALDRIN 27-2-2020 12:08 PM
Cer kalau Soeb nih x kaya, Miskin????...apa2 pon tido gitu dah rupa kelindan lori tido kat RnR........x tau celah mana nak upgrade Soeb nak kasi nampak muka x mcm pendatang...
Quote EvieWanKenobi 27-2-2020 12:10 PM
sapa ajelah nak tatap muka hasben
dia tengah tido tu..
Quote kaseh80 27-2-2020 12:11 PM
Sudah sudah la tu up kan pasal laki

Itu pun nak dijadikan berita

Byk lagi masalah negara politik ekonomi dll

Lihat semua komen(202)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top