CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Banyak Lagi Sado Jambu Kat Luar Sana, Awat Nak Saya" - Dr Say Dambaan Gay?

26-2-2020 10:46 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14566| Komen: 49|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sebelum ini, Dr Say mendedahkan sering menerima gambar alat sulit daripada golongan lelaki.
Sebelum ini, Dr Say mendedahkan sering menerima gambar alat sulit daripada golongan lelaki.



Terbaru, Dr Say atau nama sebenarnya Muhammad Shazril Shaharuddin mendedahkan menerima gangguan daripada golongan gay.


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, Dr Say akui ada di antara kawan-kawannya tergolong dalam kumpulan yang suka sesama jenis. 

Namun, katanya mereka saling menghormati kerana masing-masing ada kecenderungan tersendiri. Lebih-lebih lagi, di zaman moden ini ramai yang berani 'keluar almari' terang-terangan.

Tapi, kalau ada yang bersikap 'melampau' siapa yang tahan, kan?

"Kalau sampai tukar baju nak sergah masuk atau masa saya tengah mandi nak acah-acah terbuka pintu bilik air, itu dah melampau. 


"Saya tak tahulah mereka sengaja nak uji atau apa, tapi tak cuba nak “convert” kalian, kenapa kalian nak “convert” saya?" luahnya di Instagram.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Dr Say sempat berseloroh mengenai 'selera' golongan berkenaan.

"Banyak lagi sado jambu kat luar sana, awat nak saya yang hidung jambu air, perut buncit, dada gelebeh anak satu ni?" selorohnya.




Cuba bagitahu sikit macam mana taste golongan gay ni. Nak yang nampak sado, maskulin atau yang comel manja-manja? Atau mungkin juga yang menunjukkan sisi 'feminin' macam Sajat dan Safiey contohnya? - CARI 
1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote husna_amal 26-2-2020 10:49 AM
dah gambar dokter tu banyak mengundang gay2 diluar sana.
Quote AbukRokok 26-2-2020 11:04 AM
gay mmg suka badan sado
org pompuan xsuka yg sado sado sgt
Quote Serimolek 26-2-2020 11:09 AM
Kita tak suka sado
Quote CikB 26-2-2020 11:18 AM
I pun x suka sado....
Quote Kurex 26-2-2020 11:23 AM
semoga dapat terlentang atas dada dr sambil dr terangkan ilmu kesihatan dengan lebih mendalam
Quote tokchik 26-2-2020 11:24 AM
Gambar dia selalu double meaning
Antra sedar atau tdak
Quote RatuDunia94 26-2-2020 11:24 AM
Ada gay yg mmg sex hunter.. ada gay yg just nak being loved.. mostly gay2 yg sex hunter ni lah yg burukkan golongan minoriti ni.

Iols lg rengse dgn gay2 yg acah2 syok kat pompuan.. konon couple2 dgn pompuan.. ujung2 cikcap tengok gambar jantan berbogel..
Quote Kurex 26-2-2020 11:33 AM
RatuDunia94 replied at 26-2-2020 11:24 AM
Ada gay yg mmg sex hunter.. ada gay yg just nak being loved.. mostly gay2 yg sex hunter ni lah yg bu ...

10 orang yg gayah ni, cuma 1 je being loved.. yg lain nak ngesek je.. semoga uols bukan dari kalangan mereka yg sex hunters & gayah coverina
Quote RatuDunia94 26-2-2020 11:39 AM
Kurex replied at 26-2-2020 11:33 AM
10 orang yg gayah ni, cuma 1 je being loved.. yg lain nak ngesek je.. semoga uols bukan dari kalan ...

Hello.. iols perempuan fuhh okk..
Quote Catpaw 26-2-2020 11:54 AM
Geli           
Quote chicozinn 26-2-2020 11:55 AM
tasty yachhh tengok dr say ni..bertuah bini dia..hehehehhehe
Quote sapeka 26-2-2020 12:04 PM
Doktor ni gila glamour ke?
Quote Ferr_Remy 26-2-2020 12:12 PM
Nak ngaku dambaan gay kt satu dunia but at the same time stau humble. Haptuihhh
Quote ctcheery 26-2-2020 12:14 PM
Adoii..geli oiii
Quote dudaberhias 26-2-2020 12:18 PM
bukak2 pintu bilik air tengok2 pensil 2b... terus tak jadi nak sergah masuk kan dr say...
harapkan badan je berketak2... bawah 2b jugak memang gayah tak terliur langsung last2 melopong kehausan...
Quote ladybugz 26-2-2020 12:27 PM
Nauzubillah.. jd lelaki pun x aman dah skrg. Dulu pompuan je yg kene intai mandi sume. Skrg dah sama rata nampaknya. So jagalah anak2 anda dr predator2 ni waima lelaki atau perempuan. Sbb ari tu tertgk diorg ckp byk jd gay or pondan ni asalnya kene sexually abuse waktu bawah umur, jd perception sexual diorg dah tersenget.
Quote Imkhai 26-2-2020 12:29 PM
Wwwooooowww
Quote nasha82 26-2-2020 12:34 PM
hahaa.. bila baca mmg nk gelak la kan... awat la golongan ni... laki n pompuan pon xselamat dah la ni... jaga2 la jantan straight semua.. hampa semua diperati dgn rakusnya oleh golongan íni'....
Quote RatuDunia94 26-2-2020 12:59 PM
Ferr_Remy replied at 26-2-2020 12:12 PM
Nak ngaku dambaan gay kt satu dunia but at the same time stau humble. Haptuihhh

Khennnnnn... entah2 mmg org tu tersalah buka pintu bilik air.. haha

Lihat semua komen(49)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:56 PM GMT+8 , Processed in 4.292913 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top