CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dr Maszlee Bagi Minuman Kepada Petugas Media Di Luar Istana

26-2-2020 10:01 AM| Diterbitkan: ctcheery| Dilihat: 5595| Komen: 46|Original author: Oleh: Ct Cheery

Description: Sebelum ini, dua hari berturut-turut pekerja media yang ditugaskan membuat liputan mengenai peralihan kuasa telah dikejutkan dengan pemberian makanan oleh YDP Agong sendiri.
Sebelum ini, dua hari berturut-turut pekerja media yang ditugaskan membuat liputan mengenai peralihan kuasa telah dikejutkan dengan pemberian makanan oleh YDP Agong sendiri. 




Semalam, Dr Maszlee Malik yang juga merupakan bekas Menteri Pendidikan, memberi minuman kepada petugas media di hadapan Istana.



Foto: YouTube


Beliau yang juga merupakan Ahli Parlimen Simpang Renggam dilihat tiba menaiki Toyota Vellfire, di Istana Negara di Kuala Lumpur pada jam 11.48 pagi.


Beliau dipercayai akan mengadap Yang Di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah bagi menyatakan sokongan kepada pihak berkenaan untuk membentuk kerajaan baharu.


Apabila ditanya mengenai siapa yang bakal memegang jawatan Perdana Menteri dan Menteri lain, beliau hanya mengucapkan "Selamat menjalankan tugas," sambil menyerahkan minuman kepada petugas media yang menunggu di luar Pintu 2 Istana Negara. - CARI


Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote top5complete 26-2-2020 10:10 AM
kembalikan kedudukan dr maszlee... lantik dia semula jadi menteri pendidikan
Quote apam 26-2-2020 10:17 AM
Dia dah hepi balik nampaknya. Bukan dia sorang yg kena
Quote sarah82 26-2-2020 10:29 AM
apam replied at 26-2-2020 10:17 AM
Dia dah hepi balik nampaknya. Bukan dia sorang yg kena

Depa kena berjemaah.. Harus dia gelakkan saja..
Quote husna_amal 26-2-2020 10:41 AM
Bagi minuman pun dah jadi sensasi sekarang ni. Lepas ni ramai lah tiru macam ni jugak mana tahu dapat perhatian yang sama.
Quote ctkusiam 26-2-2020 10:41 AM
Dr.mazlee ni comel lah... hahah memang nmpk ketulusan dia kl buat keja. Harap lantik balik Dr. Mazlee dlam kabinet baru.
Quote RumiMenari 26-2-2020 10:46 AM
Wartawan tanya masuk istana ke yb.......

Tu la bnyk sgt makan fast food ni

Quote MakareyumSuciey 26-2-2020 10:51 AM
RumiMenari replied at 26-2-2020 10:46 AM
Wartawan tanya masuk istana ke yb.......

Tu la bnyk sgt makan fast food ni

Wartawan sekarang mmg suka tanya soalan yang dah ada jawapan uols. Sebab tu bab2 etika diorg fail.
Quote Cassieopeia 26-2-2020 11:05 AM
antara menteri yg rajin buat keje dulu..
Quote Simunggu 26-2-2020 11:07 AM
top5complete replied at 26-2-2020 10:10 AM
kembalikan kedudukan dr maszlee... lantik dia semula jadi menteri pendidikan

dia turun pasal puak puak DAP juga...
Quote nikaido 26-2-2020 11:10 AM
Bila mazlee dah letak jawatan barulah dapat pujian byk buat kerja. Kalau x hari2 kena troll menteri kasut hitam. Dgn wardina sekali kena troll
Quote mejaputih 26-2-2020 11:14 AM
nikaido replied at 26-2-2020 11:10 AM
Bila mazlee dah letak jawatan barulah dapat pujian byk buat kerja. Kalau x hari2 kena troll menteri  ...

yup sgt betul...lalang sgt netizen ni...
Quote RatuDunia94 26-2-2020 11:30 AM
Kenapa tak buka je pasar malam depan istana tu.. kasi penjual2 melayu kecil2an niaga ayam gunting ke.. nasi kukus ke.. air teh dhaka ke.. baru meriah..
Quote harizs 26-2-2020 11:31 AM
“There was a coup attempt in the name of Tun M against the government of Tun M that was prevented by Tun M through the resignation of Tun M as PM followed by the appointment of Tun M to be interim PM. Meanwhile everybody else lost their ministerial positions except Tun M.”

Quote Kiah.comei 26-2-2020 11:32 AM
Edited by Kiah.comei at 26-2-2020 11:34 AM
nikaido replied at 26-2-2020 11:10 AM
Bila mazlee dah letak jawatan barulah dapat pujian byk buat kerja. Kalau x hari2 kena troll menteri  ...


Biasa lah sis.. orang kata, tak baik cerita keburukkan orang yang dah takde (jawatan).
Citer yang baik baik jer..
Quote gujiwa 26-2-2020 11:34 AM
tak silap start dari orang pos wartawan cina blanja kawan2x wartawan lain jajan sbb tak makan.. sbb tunggu berita..
lepas tu agong bagi kfc.. lepas tu mcd, pastu tu tengok kak wan pun blanja juga wartawan..

elok la... gitu.. siap depa tunggu berita..
Quote Kurex 26-2-2020 11:40 AM
MakareyumSuciey replied at 26-2-2020 10:51 AM
Wartawan sekarang mmg suka tanya soalan yang dah ada jawapan uols. Sebab tu bab2 etika diorg fail.

lagi satilu wartawan suka tanya "apa tanda2 sebelum arwah meninggal"
Quote akakdendeng 26-2-2020 11:59 AM
elok lah tu...tlg lah staff istana distribute mcd
Quote qistiena 26-2-2020 12:14 PM
top5complete replied at 26-2-2020 10:10 AM
kembalikan kedudukan dr maszlee... lantik dia semula jadi menteri pendidikan

nak lantik jd menteri bole...tp jgn nak lantik jadi menteri pelajaran...

hanya org yg pernah bekerja denga dia aja paham perangai dia mcm mn
Quote freesia71 26-2-2020 12:23 PM
RatuDunia94 replied at 26-2-2020 11:30 AM
Kenapa tak buka je pasar malam depan istana tu.. kasi penjual2 melayu kecil2an niaga ayam gunting ke ...

hahahaaa....kelakar aku membayangkan situasi ni.

Lihat semua komen(46)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.067376 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top