CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ramai Lelaki Cuba Dekati Cacha Maembong, Tapi Ditolak Begitu Sahaja

25-2-2020 06:31 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9027| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Cacha Maembong dah tak taksub dengan cinta seorang lelaki.
Cacha Maembong dah tak taksub dengan cinta seorang lelaki.

Katabnya disebabkan cinta jkerjaya lakonannya hampir musnah.


Cintanya bersama seorang DJ bukan beragama Islam selama lima tahun cukup buat dia sedar.

Foto: IG
"Dahulu, saya tidak boleh hidup tanpa cinta seorang lelaki. Tetapi, itu zaman remaja, sekarang saya lebih bahagia dan tenang tanpa terikat dengan hubungan cinta.

"Hingga satu tahap, saya merasakan tidak memerlukan cinta lelaki disisi lagi. Saya mampu mengatur hidup dan kerjaya dengan lebih baik selepas putus cinta sejak setahun lalu.

"Saya tak sunyi, malah makin selesa dengan hidup bersendirian,"katanya kepada BH Online.



Cacha kata bohonglah kalau tak ada lelaki yang cuba dekat. 

Ada pula yang cuba melamarnya jadi kekasih tapi dia menolaknya dengan baik.

"Saya sudah malas memulakan perhubungan baharu. Bosan bercinta bertahun-tahun, akhirnya sia-sia.


"Saya tidak mahu membuang masa jika bertemu jodoh dengan lelaki yang serasi. Jumpa ayah dan terus kahwin. Pengalaman cinta terlerai di tengah jalan membuatkan hati menjadi sekeras kerikil. Saya juga tidak terdesak mahu berkahwin," tambahnya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (5 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 25-2-2020 06:43 PM
Dah kena tebuk,ada jgk ke y berebut?{:smile
Quote Xim 25-2-2020 06:45 PM
Confidentnye.....btw suara ko annoying kalau jerit
Quote TerataiMelur02 25-2-2020 06:47 PM
salmon-suki replied at 25-2-2020 06:43 PM
Dah kena tebuk,ada jgk ke y berebut?{:smile

Kakak sheols dapat je rembat pilot

Neway cacha ni sapa penah jumpa? Memang cute ke?
Quote kiah_mai_pulak 25-2-2020 06:48 PM
ooooo dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?
Quote Sally6162 25-2-2020 06:50 PM
kiah_mai_pulak replied at 25-2-2020 06:48 PM
ooooo dah tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni?

Hahahaha winduuuu dgn ayat nie... tp iolss suka jew klu bubur chacha nie belakon... dia mcm bersahaja jew... urusan personal tu biooorrr dia lah... agak nya klu kt in her shoess lagiii haukkkk pangaaiii tu hehehehe
Quote hasniey 25-2-2020 06:59 PM
Dia ni kdg2 comel jgk.tp kdg2 nmpk berkerak
Quote belilies 25-2-2020 07:02 PM
Tapi iols lagi suka dia ni dari kakaknya emma, lepas emma pakai tudung dulu tu. Kekdahnya iols prefer retis yg being herself, tak bermuka2.
Quote Perawankota 25-2-2020 07:26 PM
Pernah jumpa dia n Emma last month kat klcc.. Mmg depan2 dorg cantik.. Tp mmg gediklah..
Quote KIM.K 25-2-2020 07:27 PM
Bagus statement. iols walaupun tak berapa berkenan dgn fam kembong ni tapi pernah dm emma bagi luahan dan kata2 semangat

Tak sangka pastu emma malas main2 lagi terus cari calon. Siap dipuji2 bagus dgn parents lagi

Iols takde sengketa dgn emma. Ayat cacha ni pun bagus. All the best maembong fam
Quote Victorioussss 25-2-2020 07:37 PM
Hmm iols nak dekati juga tapi iols pn harap ditolak oleh caca

Ditolak ke katil
Aww
Quote jerungmasam 25-2-2020 07:45 PM
Menunggu abg ipor ke?
Quote haifawehbe 25-2-2020 07:48 PM
Tolak pasal sosial life dia, iols setuju saja apa chacha ni ckp. Better jumpa lelaki yg serious utk berkeluarga dan kawen mcm kakaknya emma dari bercinta kehulur kehilir yg tak tahu penghujungnya. Sometimes hidup sendiri lagi tenang dari ada partner yg bermasalah.
Quote dudaberhias 25-2-2020 08:07 PM
azwan ali dan jaapar onn pun belum tentu nak kau dik... konfiden betul mengaku
Quote sigur/ros 25-2-2020 08:11 PM
umur baper siti aisyah ni??
Quote inspektoremos21 25-2-2020 08:23 PM
Sekeras kerikil kau...
Quote GigaMom 25-2-2020 08:29 PM
Chacha palg ctk dlm fam dia
Cuma tuuu la gediknya mmmm
Quote Nyahh 25-2-2020 08:39 PM
Pernah jmpe emma je dulu gedik die xyh ckp laaaa.. Tp kecantikkan mereka x leyh nk nafi la..
Quote minah_selekeh 25-2-2020 08:58 PM
Xim replied at 25-2-2020 06:45 PM
Confidentnye.....btw suara ko annoying kalau jerit

Tak jerit pun annoying jugak.. Sejenis suara tak sedap didengar..
Quote Ina8895 25-2-2020 09:18 PM
Buduh dia ni

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.073733 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top