CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lepas KFC, Agong Belanja McD Pula

25-2-2020 05:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8610| Komen: 96

Description: Jika semalam Istana Negara belanja KFC untuk petuga media yang berkampung di hadapan istana, hari ini mereka dibelanja McDonald’s pula oleh Yang di-Pertuan Agong.
Foto: IG Istana Negara


Jika semalam Istana Negara belanja KFC untuk petuga media yang berkampung di hadapan istana, hari ini mereka dibelanja McDonald’s pula oleh Yang di-Pertuan Agong.



Memetik ProjekMM, Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menjamu makanan segera itu kepada petugas media yang menunggu di perkarangan luar istana sejak pagi tadi. 

“Sedikit makanan untuk kamu semua,” kata baginda dipetik dari ProjekMM.



Sempat berbual seketika dengan petugas media berhubung isu terkini politik, baginda meminta semua pihak bersabar.

“Biar beta jalankan tugas. Beta harap kita dapat jumpa jalan penyelesaian terbaik untuk negara,” titahnya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 25-2-2020 05:15 PM
Utk kami pekerja swasta xde ke?sedih ai taw..jgn laa dabel stended{:cryrun
Quote Ladybird910 25-2-2020 05:22 PM
Bila yang atas2 bertimbang rasa..yang lain turut mengikut..

Siap ada sponsor ice cream.air botol etc..

Cer pihak yistana senyap..semua nan hado.lumrah!hehe
Quote seri_mawr 25-2-2020 05:25 PM
esok nak makan apa pulak..? nak pi tunggu siap2 tepi pagar istana...

hahhaa.....nak amik autograf YDPA buleh takk..??
Quote Boomibulat 25-2-2020 05:34 PM
Ok la tu..gaji dia pun besar
Quote alesandra 25-2-2020 05:34 PM
dah macam pesta makanan  pintu istana pulak dah tgk kat awani tadi.ngade je opportunist memasing
Quote msdummy.2018 25-2-2020 05:38 PM
Ladybird910 replied at 25-2-2020 05:22 PM
Bila yang atas2 bertimbang rasa..yang lain turut mengikut..

Siap ada sponsor ice cream.air botol  ...

betul tuh....
Quote dizekni 25-2-2020 05:38 PM
alesandra replied at 25-2-2020 05:34 PM
dah macam pesta makanan  pintu istana pulak dah tgk kat awani tadi.ngade je opportunist memasing

Ko tak mampu ada istana

tak mampu nak entertain masyarakat

jangan pula busuk hati berdengki
Quote alesandra 25-2-2020 05:44 PM
dizekni replied at 25-2-2020 05:38 PM
Ko tak mampu ada istana

tak mampu nak entertain masyarakat

aku mampoo je bagi mkn kat gelandangan.ko mampoo?
Quote bungarose 25-2-2020 05:51 PM
Bagus agong ni......atleast press yang keje tak lapar dan dahaga
Cuma kalau agong belikan produk2 malaysian lebih bagus....khasnyer.......rakyat2 yang berniaga makanan dari golongan susah...... mesti deyols seronok berniaga laku habis diborong agong
Quote insulin 25-2-2020 05:52 PM
seri_mawr replied at 25-2-2020 05:25 PM
esok nak makan apa pulak..? nak pi tunggu siap2 tepi pagar istana...

hahhaa.....nak amik autograf ...

Kalau i wartawan berkenaan, i nak minta pizza hut pula.
Quote RatuDunia94 25-2-2020 05:55 PM
seri_mawr: esok nak makan apa pulak..? nak pi tunggu siap2 tepi pagar istana...hahhaa.....nak amik autograf YDPA buleh takk..??


Esok Marrybrown plak. Lusa A&W. Tulat Texas Chicken
Quote Kenabertaubat 25-2-2020 05:55 PM
Terbaik agong{:hooray
Quote seri_mawr 25-2-2020 05:57 PM
RatuDunia94 replied at 25-2-2020 05:55 PM
Esok Marrybrown plak. Lusa A&W. Tulat Texas Chicken

uiksss sedap menu ni....

i nak tunggu Lusa la...hahhaa...mohon YDPA sediakan lebih....huhuh..

#sayabukanwartawan..
Quote naina 25-2-2020 06:05 PM
Hmmm lapar la. Lanja la 1 malaysia..br berjiwa rakyat
Quote slavehunter 25-2-2020 06:07 PM
Cukup ker 2 plastic tu? Aku tengok media ramai, maybe ayam seketul sorang jer kot.
Quote MeghanK 25-2-2020 06:12 PM
bungarose replied at 25-2-2020 05:51 PM
Bagus agong ni......atleast press yang keje tak lapar dan dahaga
Cuma kalau agong belikan produk2 m ...

yang mana mudah la uols..fast food senang
Quote RatuDunia94 25-2-2020 06:19 PM
slavehunter replied at 25-2-2020 06:07 PM
Cukup ker 2 plastic tu? Aku tengok media ramai, maybe ayam seketul sorang jer kot.

Cukup lah buat syarat dpt viral title raja prihatin..
Quote violetungu 25-2-2020 06:23 PM
Wow bestnye terus lapaq kfc..
Quote phonon 25-2-2020 06:38 PM
salmon-suki replied at 25-2-2020 05:15 PM
Utk kami pekerja swasta xde ke?sedih ai taw..jgn laa dabel stended{:cryrun

esok pegi la menyamar jadi wartawan kat istana negara...

Lihat semua komen(96)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.066562 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top