CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Bye Bye PKR, Bye Bye Anwar" - Zuraida Dan Penyokong

25-2-2020 02:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7009| Komen: 40

Description: Nampaknya pemecatan keahlian Zuraida Kamarudin yang merupakan Naib Presiden PKR oleh parti itu semalam tidak memberikan kesan kepadanya.Zuraida dilaporkan mengucapkan 'bye bye' (selamat tinggal) kepad ...
Nampaknya pemecatan keahlian Zuraida Kamarudin yang merupakan Naib Presiden PKR oleh parti itu semalam tidak memberikan kesan kepadanya.

Zuraida dilaporkan mengucapkan 'bye bye' (selamat tinggal) kepada parti itu, memetik laporan MalaysiaGazette.


Kredit foto: bahnews

Dikatakan beliau juga ucap bye bye kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim, Datuk Seri Wan Azizah dan Nurul Izzah. 

Ucapan selamat tinggal itu dirakam oleh Zuraida bersama para penyokongnya. 


Difahamkan pemecatan Zuraida bersama Azmin ada kaitan dengan pengkhiatan dalam parti tersebut. 

Malah, selepas itu Zuraida dan Azmin berserta sembilan lagi Ahli Parlimen PKR mengumumkan keluar parti. 

Sebelum itu, Zuraida pernah diberikan surat tunjuk sebab oleh Lembaga Disiplin PKR yang menyentuh beberapa isu termasuklah ucapannya pada majlis makan malam pada 8 Disember lalu. - CARI

Bagus
3

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (4 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote uori 25-2-2020 02:17 PM
hehehehe lawak sungguh dorang nih
Quote irfan9201 25-2-2020 02:26 PM
sebagai ahli politik, setiap pergerakan sudah tentu ada perancangan di hadapannya, paling kurang 1 atau 2 langkah. Beliau berani melawan,sudah tentu telah bersedia dengan perisainya. Saya melihat ini perkara biasa dalam politik.
Quote tumpanglalu74 25-2-2020 02:26 PM
Edited by tumpanglalu74 at 25-2-2020 02:30 PM

Bukan salah ibu mengandung..
Quote Scheherazade 25-2-2020 02:45 PM
Lagi sensasi kalau depa menari sambil nyanyi korus lagu Bye Bye Bye N'Sync
Quote meteorspeed 25-2-2020 02:49 PM
Rakyat yg memlilih kamu. Demi kuasa kamu khianati rakyat ek. Teruk politik malaysia ek.
Quote sweet_popcorn 25-2-2020 02:50 PM
meteorspeed replied at 25-2-2020 02:49 PM
Rakyat yg memlilih kamu. Demi kuasa kamu khianati rakyat ek. Teruk politik malaysia ek.

Betul..khianat pd rakyat..muka bangga pulak tu
Quote saviour_09 25-2-2020 02:57 PM


macam kanak2 ribena

Quote meteorspeed 25-2-2020 02:58 PM
sweet_popcorn replied at 25-2-2020 02:50 PM
Betul..khianat pd rakyat..muka bangga pulak tu

Tue la. Penin aku.. Dah la ekonomi pun mcm nie. Korank yg kat atas vercakar nak kuasa. Kami yg kat bawah nie jadik apo.. Padahal lantik kamu tuk bantu kami tlrakyat nie.
Quote husna_amal 25-2-2020 02:59 PM
Parti PKR guna point mereka dipecat walhal meraka dah angkat kaki tinggalkan parti dulu tu
Quote Orix 25-2-2020 03:01 PM
hhahahahaha... motip babai nurul izzah? function lg ke nurul izzah tu ?
Quote Nes3in1 25-2-2020 03:03 PM
Bye bye nek da
Quote tumpanglalu74 25-2-2020 03:04 PM
Scheherazade replied at 25-2-2020 02:45 PM
Lagi sensasi kalau depa menari sambil nyanyi korus lagu Bye Bye Bye N'Sync

[youtube]Eo-KmOd3i7s[/youtube]
Quote sarah82 25-2-2020 03:14 PM
Ada org meroyan semlm.. Buka thread ni.. Teruk kena kutuk.. Yg zuraida pun.. Tak payah menganjing mcm tu sekali.
Quote Ladybird910 25-2-2020 03:25 PM
For me ni muka2 yang tak patut diundi lagi masa PRU akan datang esp si Zuraida selebet tu..

Dengan fake qualification..lepas tu buat video macam ni.sungguhla tak matang and unprofessional

This is about rakyat mandate ok.amanah.kepercayaan.kalau rasa nak main2 boleh la proceed ke playground berdekatan rumah anda
Quote genUmi 25-2-2020 03:30 PM
tak lama lagi

rakyat bolehla buat  video bye2 kat depa plak
Quote Rogue98 25-2-2020 03:38 PM
Terkejut tgk gambar dia... Hahaha...
Quote ajinomotonosuga 25-2-2020 03:42 PM
meteorspeed replied at 25-2-2020 02:49 PM
Rakyat yg memlilih kamu. Demi kuasa kamu khianati rakyat ek. Teruk politik malaysia ek.

Kianat lagu mna? Kawasan dia masih dia MP..klo tong gas abis umah nenek ko kat situ..piii jumpa dia

Dia kne pecat dari PARTI dia..PKR.

Klo dia tk ske nuo..dia tak mo nuo jadi PM tu hak dia walo seluruh MP parti dia mau anwar..pasai pa nk pecat hanya sebab berlainan pendapat? Kianat apa..masa jadi menteri laju je dia keje..walo buruk ghuper tp dia konpiden..muka salu kuo tv haaa..

Quote meteorspeed 25-2-2020 03:44 PM
ajinomotonosuga replied at 25-2-2020 03:42 PM
Kianat lagu mna? Kawasan dia masih dia MP..klo tong gas abis umah nenek ko kat situ..piii jumpa di ...

Tunggu ge 15 tak bleh ker...
Quote polluxsstar 25-2-2020 03:49 PM
ajinomotonosuga replied at 25-2-2020 03:42 PM
Kianat lagu mna? Kawasan dia masih dia MP..klo tong gas abis umah nenek ko kat situ..piii jumpa di ...

I setuju
apa yg khianatnye?
dia buat kerja pun elok je

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:15 AM GMT+8 , Processed in 0.083943 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top