CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Sherry Ibrahim, Berpakaian Tapi Nampak Macam Telanjang"

25-2-2020 12:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 32784| Komen: 154|Original author: Oleh: Saiful

Description: Jangan main-main dengan mata netizen sebab ada sahaja benda tak kena yang mereka nampak pada pemakaian artis.
Jangan main-main dengan mata netizen sebab ada sahaja benda tak kena yang mereka nampak pada pemakaian artis.

Baru-baru ini Sherry Ibrahim ada memuat naik gambarnya memakai seluar sukan berwarna nude.


Kredit foto: IG
Ramai yang mendakwa pelakon ini seolah-olah tak sensitif dan sengaja mencari perhatian kerana warnaya menyerupai warna kulit.

Sekali pandang macam tak pakai seluar pula kata mereka.

Kredit foto: IG
Lagi pula fesyen ketat dan nipis ini tak sesuai dengan imej wanita bertudung.


Lagi teruk apabila ada yang melabelnya seolah-olah macam berbogel.

Kredit foto: Gempak
Sementara itu, ada juga yang menasihati Sherry agar berhati-hati dan fikir terlebih dahulu sebelum berkongi gambar kerana takut akan menimbulkan fitnah.

Harap Sherry menerima teguran ini dengan hati yang terbuka. -CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 25-2-2020 12:46 PM
siapa laki yg tengah tu
Quote supermum 25-2-2020 12:47 PM
Dah tau bertudung pakai la leklok sikit. Legging pun jangan kaler cerah and baju pakailah panjang sampai menutup camel toe/buntut.  Sweatpants kat Terranova murah2 and selesa lagik untuk pakai ke gym
Quote kaseh80 25-2-2020 12:49 PM
Wow nude colour

Quote munchkin 25-2-2020 12:55 PM
Kenapa si saiful ni????
Quote puanbintang 25-2-2020 12:56 PM
saje nak mengundang hencapan, takkanlah tak tahu legging kaler tu dah seakan- akan skin colour pulak
Quote pearl.silver 25-2-2020 12:57 PM
Mmg geli tengok..
Jelas nmpk lekuk2 kaki dia tu
Mmg mcm tengah bogel
Quote mieymiey 25-2-2020 12:59 PM
My eyes
Quote nidzrain 25-2-2020 01:00 PM
kosser... dah lama xde story.. buat la hal gini... mcm tak biasa retis sendu
Quote warniey5477 25-2-2020 01:01 PM
geli puka tengok.. tak cantik lgsg
Quote Cyempaka 25-2-2020 01:02 PM
Dia pun tau bleh nmpk segala benda sbb tu dia cover dgn beg la kasut la
Quote bakingsoda 25-2-2020 01:06 PM
aah la mcm bogel
Quote sleepyfish 25-2-2020 01:13 PM
Kurex replied at 25-2-2020 12:46 PM
siapa laki yg tengah tu

Bambang owner Hair Kunst.
Quote cikatilia 25-2-2020 01:13 PM
seluar yg sama kah




Quote epal21 25-2-2020 01:34 PM
Cyempaka replied at 25-2-2020 05:02 AM
Dia pun tau bleh nmpk segala benda sbb tu dia cover dgn beg la kasut la

Kadang2 tertanya2 juga para artis ni takde common sense ke? Dah tahu nak upload gambar, sauklah sweater labuh sikit. Ni confident tayang bonjol sana sini lepas tu cover dgn kasut.
Quote epal21 25-2-2020 01:35 PM
cikatilia replied at 25-2-2020 05:13 AM
seluar yg sama kah

My eyes! Hodohnya lah nampak peha sasa macam tu.
Quote TerataiMelur02 25-2-2020 01:36 PM
cikatilia replied at 25-2-2020 01:13 PM
seluar yg sama kah

Buy 1 free 1
Quote electricopop 25-2-2020 01:36 PM
Never like nude skin colour, macam ni lah rupenye...
Quote Acikgomen 25-2-2020 01:37 PM
Heshe nak jadi trendsetter kot tayang lurah kelentit
Quote cikatilia 25-2-2020 01:45 PM
electricopop replied at 25-2-2020 01:36 PM
Never like nude skin colour, macam ni lah rupenye...

yes
white sama grey pon sama

menaikkan bentuk2 yg tak sepatutnya

kalau nak pakai juga baju nya kena labuh

Lihat semua komen(154)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.076750 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top