CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Bella Astillah Dan Alif Aziz Nak Kembali Bersama, Peminat Sokong 100%!

25-2-2020 01:53 PM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 8447| Komen: 69|Original author: intan

Description: Kasih bertaut kembali nampaknya, sering dilihat keluar bersama, Bella Astillah seolah memberi bayangan bahawa mereka kembali dilamun cinta dan bakal berbaik semula. Betulke?Kredit foto: IG Bella Astil ...
Kasih bertaut kembali nampaknya, sering dilihat keluar bersama, Bella Astillah seolah memberi bayangan bahawa mereka kembali dilamun cinta dan bakal berbaik semula. Betulke?

Kredit foto: IG Bella Astillah
Namun begitu, jika sebelum ini rata-rata netizen tak faham kenapa Bella mahu terus menyakiti dirinya dan kembali ke pangkuan lelaki yang sentiasa menyakiti hatinya, tapi ternyata kini, ramai peminat seolah menyokong jika Bella dan Alif kembali bersama.

Gosip tersebut muncul apabila baru-baru ini Bella telah memuat naik sebuah foto di laman Instagram dengan kapsyen keterujaannya kerana dapat bercuti panjang.

Kredit foto: IG Bella Astillah


Kemudian, di ruangan komen terdapat pertanyaan daripada Aliff bertanyakan sama ada dia akan datang ke Singapura atau tidak, namun telahpun dipadam.

Bella sempat memberi jawapan ringkas berbunyi "@aliffaziz91 see you soon love" yang menguatkan lagi desas-desus mereka bakal rujuk semula.

Kali ini, netizen member reaksi positif dan mendoakan mereka kembali bersama jika ada jodoh. Ada juga segelintir netizen yang berharap Aliff tidak mensia-siakan peluang kedua yang diberikan dan mula belajar dari kesilapan lampau.


Terdahulu, Bella tidak menolak untuk menerima kembali bekas suaminya jika itu yang terbaik untuk kehidupan anak mereka. Dia juga berkata tiada rasa benci terhadap Aliff Aziz atas semua yang terjadi.- CARI 
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • natrahn


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 25-2-2020 01:53 PM
oooo dh tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni??
Quote naina 25-2-2020 01:56 PM
I sokong 1000%
Sila2. Tak sabar nak tengok dressing hari nikah
Quote buapakperut 25-2-2020 01:58 PM
haha kang buat hal lagi senyap2 dah ye, takyah ulang2 mencapub
Quote Mfzg89 25-2-2020 02:01 PM
naina replied at 25-2-2020 01:56 PM
I sokong 1000%
Sila2. Tak sabar nak tengok dressing hari nikah

yelatu..ke x sabor nak tgk pisang berbuah..
Quote Mfzg89 25-2-2020 02:02 PM
ske ati la bella...jgn pisang berbuah 1000 kali sudah...
Quote sukacactus 25-2-2020 02:03 PM
Uihhh! Ngantuknyaa!!
Quote mieymiey 25-2-2020 02:04 PM
Okay, baiklah.
Quote helicornia 25-2-2020 02:09 PM
tak abis2 lagi ke?? dh berapa byk thread pasal dorang nk bersama kembali ni???
Quote ina_na 25-2-2020 02:10 PM
Lantak situ la.. Nanti jgn meroyan dicurangi.. Mls nk ambik tau dah.. Isu atok jentik semua abis skrg ni lg penting..
Quote uori 25-2-2020 02:10 PM
Gudlakkk la sis.
Jadi apa2 jangan nak merempan kat medsoc k
Quote shernazz 25-2-2020 02:12 PM
Xpe la
Yang penting malaysia ada perdana.menteri interim buat masa ni...
Quote mangkukhayun 25-2-2020 02:19 PM
mengantuk...mengantukkk..nak tido manee...


lantak la ko bellaa
Quote munchkin 25-2-2020 02:19 PM
Good luck. Semoga berbahagia.
Quote puanbintang 25-2-2020 02:20 PM
semoga baik2 untuk bella dan aliff, dah2 la drama kisah korang ni
Quote supermum 25-2-2020 02:22 PM
kiah_mai_pulak replied at 25-2-2020 01:53 PM
oooo dh tu kita nk kena mggelabah tetek lah ni??

Meh kita gelabah sesama. Kes ni harus gelabah tetek beramai2 sis hahahha
Quote shark_eow7 25-2-2020 02:22 PM
okey please proceed.. byk lagi benda nak tengok. hal korang jalan dulu.
Quote PintuKayu 25-2-2020 02:31 PM
lantak korang lahhh
Quote Scheherazade 25-2-2020 02:31 PM
Seriously cannot brain
Quote mixed 25-2-2020 02:33 PM
kita org kat sini sokong 100% bersatu lah
dan menglingkup bersama

nyah ko dok singapore dgn alip
kt sini jd tibaiunta sajok

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.184740 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top