CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Hadir Di Fashion Show Milan, Neelofa Bijak Bergaya - Dah Tak Nampak Rendah

25-2-2020 12:12 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 17763| Komen: 76

Description: Hangat dengan suasana politik masa kini, apa kata kita redakan dengan persembahan fesyen daripada selebriti yang kini berada di Milan, Neelofa.Sentiasa menjadi tumpuan lensa jurugambar, Neelofa diliha ...


Hangat dengan suasana politik masa kini, apa kata kita redakan dengan persembahan fesyen daripada selebriti yang kini berada di Milan, Neelofa. 

Sentiasa menjadi tumpuan lensa jurugambar, Neelofa dilihat antara figura yang sentiasa mendapat jemputan pertunjukan fesyen terkenal di luar negara. 

Ig

Dari jenama terkemuka seperti Dior, Giuseppe Zannoti, Bottega Venetta, Prada. Terbaru, pengusaha jenama Nealofar itu dijemput sebagai selebriti pertama hadir ke pertunjukan fesyen jenama mewah Versace di Milan Fashion Week baru-baru ini. 

Ig

Tampil bergaya dengan padanan jaket, kain sarong urban, tumit tinggi dan kasut boot, Neelofa  tampak bold dan edgy dengan solekan mata yang memukau.  

Keterujaaanya nampak dengan koleksi kali ini boleh diperagakan oleh wanita berhijab. 

Ig

"Saya sangat teruja, banyak item yang diperaga di atas pentas boleh saya gayakan dengan hijab."
Ig

Neelofa berada di Milan sejak 21 Februari lalu turut mempromosikan jenamanya berlatar belakangkan kesibukan Milan. 
Ig
Ig

Para peminat Neelofa yang setia mengikuti perkembangan fesyennya turut memuji pemilihan fesyen Neelofa. Kali ini nampaknya, Neelofa bijak menyembunyikan kekurangan ketinggian dengan busana yang lebih kena dengan bentuk badannya. Tahniah! - CARI 

5

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CardiGans85 25-2-2020 12:18 PM
Lawa jugak lofa ni bila bergaya cam tu..suka reben oren tu n maxi skirt blue dgn blazer.
Quote sarukhan 25-2-2020 12:21 PM
Semenggah sikit lofa.. Cantik mata ai tengok fesyon dia tu..
Quote dudaberhias 25-2-2020 12:26 PM
nampak ok dan classy... cuma yang kata tak nampak katik tu ya ampunnn delusional kah... sudah terang lagi bersuluh kan... dalam gambar memang la tak nampak...
Quote Kurex 25-2-2020 12:26 PM
abu perosak gaya seseorang.. cibai kau abu
Quote puanbintang 25-2-2020 12:45 PM
cantijk tetap cantik dan rendah tetaplah rendah, cuma pandai photographer tu ambil gambar dia..
Quote supermum 25-2-2020 12:49 PM
Cantik kaler kasut Dior tu. Dgn hair accessory Fendi tu
Quote dekmieDandy 25-2-2020 12:49 PM
teringin nak tengok real life, nak bayang tinggi mana benarnya lofa ni
Quote RatuDunia94 25-2-2020 12:50 PM
Sheols pakai baju2 tu sheols beli ke cemana?
Quote mieymiey 25-2-2020 12:56 PM
Yang ni nampak kurang merepek.
Mekap pun sesuai.
Lofa sesuai gaya cenggini.
Bukan fesyen yang mengarut.
Quote rotijohanz 25-2-2020 12:57 PM
kesian lopa....
pegi berpuluh fshion week tahun ni takde liputan sgt......
sendu je dia kali ni tak mcm thun lepas.....
ni pn bru kluar news psl dia......kalau tidak.....

dh tak relevan mgkin
retis sendu mcm yaya mcm daiyan pn dpt ke fshion week
Quote rosaya 25-2-2020 12:58 PM
Kali ni dia bawak Colin kan? Lurveee Colin
Quote rotijohanz 25-2-2020 12:59 PM
mieymiey replied at 25-2-2020 12:56 PM
Yang ni nampak kurang merepek.
Mekap pun sesuai.
Lofa sesuai gaya cenggini.

sbb pakai normal mcm ni la kot sheols sendu je.....
tkde sgt media cover psl dia.....
kalau x,thun lepas bersepah news dia pegi fashion week siap dgn parodi dn kena troll......
hahahah!


Quote salmon-suki 25-2-2020 01:06 PM
Tgk kt ig still nampak katik je..
Quote mieymiey 25-2-2020 01:08 PM
rotijohanz replied at 25-2-2020 12:59 PM
sbb pakai normal mcm ni la kot sheols sendu je.....
tkde sgt media cover psl dia.....
kalau x,th ...

Setuju. Sheols pakai biasa-biasa, takder siapa kisah.
Cer sheols pakai mengarut, sure punya nama sheols meletop.
Kerana dicerca.
Quote zidane2011 25-2-2020 01:12 PM
Soalan jujur, kenapa bila pergi oversea or event kat oversea kena pakai tudung mcm tu or turban? Jujurin sheols nampak tua pakai mcm tu. Iols lg suka fesyen tudung dia masa shmp. Cantik pun cantik. Kalau bwk ke international pun apa salahnya. Lain dari yg lain. Tp tetaplah nak pakai turban.
Quote Boomibulat 25-2-2020 01:19 PM
cantiknya Lofa..
#LOFAREVER
Quote munchkin 25-2-2020 02:20 PM
Apasal reaksi minah salleh tu cam tu sekali
Quote munchkin 25-2-2020 02:22 PM
Nice.


.....
Quote Sangkar_Emas7 25-2-2020 02:23 PM
Kenapa mcm pelik sgt ye gmbr yg pegang newspaper tu..

Lihat semua komen(76)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.076126 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top